Morgana Megaways

 • Доставчик:

  iSoftBet

 • Тип:

  Megaways

  Много Линии

Morgana Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Morgana Megaways

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Джакпот:10,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Morgana Megaways

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000 х Залога

Ревю за Morgana Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Morgana Megaways е онлайн слот, разработен от iSoftBet. В играта ще намерите 117 649 линии на печалба, шанс да спечелите 10 000 пъти вашия залог, средна променливост и RTP от 95,98 процента. Това е поразителен слот с изключително детайлна графика, забележителен дизайн и красиво анимирани символи.

Игралното поле е решетка, състояща се от шест барабана с два до седем символа на всеки. Това означава, че играчите могат да имат потенциални 117 649 начина да спечелят. Печеливша комбинация възниква, когато три или повече символа кацат последователно един след друг от ляво на дясно на съседни барабани. Wild символи могат да се появят на втория, третия, четвъртия и петия барабан и въпреки че не предлагат изплащане сами, те ще заменят всички други символи, така че играчите да могат да формират повече печеливши комбинации. Самата Моргана може да задейства безплатни завъртания, които могат да събират символи за допълнителни печалби или да задейства кръг с незабавни награди.

Morgana Megaways предлага RTP по подразбиране от 95,98 % и средна променливост. Играчите могат да активират покупка на бонус и да увеличат своя RTP. Ако режимът на бонус покупка е активиран, RTP се увеличава до 98,01 % и променливостта се променя на висока.

Ротативката предлага бонус функции, които са много интересни. Най-често срещаните бонус функции са мистериозните символи, които могат да попаднат на случаен принцип по време на всяка фаза на играта. Когато тайнствените символи паднат на дъската за игра, всички те ще се трансформират в един и същ обикновен символ за заплащане и потенциално ще доведат до печеливши комбинации.

Функцията Max Megaways също може да падне на случаен принцип в основната игра. Тази бонус функция ще освободи всички 117 649 начина за печалби на барабаните. Има и бонус игра с безплатни завъртания, като има два начина да задействате тази бонус функция. Може да използвате опцията за закупуване на бонус на цена 80 пъти по-голяма от вашия залог, или може да се опитате да я задействате  по време на игра, като приземите три, четири, пет или шест Scatter символа златен граал. След това ще получите съответно 10, 15, 20 или 30 безплатни завъртания.

По време на безплатните завъртания трябва да събирате редовни символи, започващи с деветки. След като бъдат събрани 20, играчите преминават към символа десет и след това последователно с всички останали символи. Когато събират символи, играчите ще получат незабавни награди, ще получат повече безплатни завъртания или ще видят по-голям брой начини за печалба.

Morgana Megaways в сравнение към други слотове

Име:Morgana MegawaysMedusa’s StoneWicked WitchEllen’s FortunePrimal Megaways20 Roosters
Провайдър:iSoftBetPragmatic PlayHabaneroEvoplay EntertainmentBlueprint GamingCT Gaming Interactive
Печеливши канали:117,64920202046,65620
Бонус:ДаДаНеДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000 х Залога7,000х Вашият залогProgressive Jakpot1000 х Залога50,000£10,000

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Morgana Megaways

Morgana Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Morgana Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Morgana Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Morgana Megaways
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Morgana Megaways не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Morgana Megaways, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Morgana Megaways. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238