Mutant Trawlers

Mutant Trawlers Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Mutant Trawlers

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Джакпот:3,069х залога
Скатер:Да

Детайли за Mutant Trawlers

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:3,069х залога

Ревю за Mutant Trawlers

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Mutant Trawlers, разработена от партньора на Yggdrasil – Bang Bang Games, потапя играчите в зловещо подводно царство, замърсено от ядрено съоръжение. Този слот преоткрива традиционния риболовен геймплей с мрачен обрат, където мутирали същества заместват стандартния улов, създавайки вълнуващо изследване под вълните.

Функции и бонуси

Mutant Trawlers е завладяваща онлайн слот игра, чието действие се развива в подводен свят, със стандартна решетка 5х3 и предлагаща 243 начина за печалба. Тя се отличава с RTP от 96% и варира между средна и висока волатилност, осигурявайки вълнуващо игрално изживяване.

Mutant Trawlers WildMutant Cash: В това уникално подводно приключение играчите могат да откриват парични символи при всяко завъртане. От време на време над барабаните могат да изплуват лодки. Паричните средства се улавят, когато тези лодки и парични символи се подредят на барабана. След това лодките се превръщат в траулери и задействат вълнуващата функция Trawler Respin.

Trawler Respin: Тази функция продължава, докато по време на Respin не се появят нови парични символи; следователно не се събират пари. Усъвършенстваният сега траулер има способността да събира парични символи от всеки барабан, като първоначално прилага множител 2 пъти. С всеки следващ Respin този множител се увеличава с 1 x. Новите лодки, които се появяват по време на респина, също се превръщат в траулери при събиране на пари в брой, като приемат същия множител като съществуващите траулери.

Mutant Trawlers WinБезплатни завъртания Meltdown: В рамките на базовата игра има шанс да откриете Scatter-и за облак от гъби. Попадането на три до пет Scatter символа задейства бонус кръг, който предоставя съответно 12, 15 или 20 безплатни завъртания. В началото на този рунд играчите се запознават с функцията Gamble, която предлага възможност да спечелите до 20 завъртания с риск да загубите рунда и да се върнете в основната игра. Забележете, че мултипликаторът на траулера остава непроменен между завъртанията по време на Meltdown Free Spins. Кръгът не може да бъде удължен, тъй като по време на тези завъртания не се появяват Scatters.

Бонус покупка: Играчите могат да изберат да задействат кръга Meltdown Free Spins директно от основната игра. Това може да стане чрез закупуване на произволен брой Scatters за 65 пъти залога им или чрез гарантиране на 5 Scatters за 120 пъти залога им, което предлага стратегически пряк път към потенциално изгодни награди.

Дизайн и саундтрак

Mutant Trawlers SimvoliMutant Trawlers потапя играчите в подводен свят, преобразен от близката ядрена централа. Водите и техните обитатели са страховито мутирали, което представлява уникален фон за тази слот игра. Тя съчетава същността на традиционните слотове за риболов с мрачен сюжетен обрат. Играчите ще се сблъскат с разнообразни мутирали морски обитатели и риболовни уреди, които са осветени от зловещото сияние на радиацията. Таблицата с печалби включва класически символи на карти – от валета до аса, както и характерни предмети като очила, варели, детектори за радиация и мистериозно зелено вещество. Саундтракът на играта свързва темата, като съчетава загадъчни мелодии със спокойните, но предчувствани звуци на морските дълбини.

За тези, които търсят различно подводно преживяване, Fishtastic от Red Tiger Gaming предлага традиционна морска тема. В същото време Ugliest Catch от Nolimit City представя причудлив поглед към жанра на риболовните слотове.

Нашето заключение

Mutant Trawlers се откроява като дълбоко гмуркане в иновативно слот изживяване, благодарение на Bang Bang Games. С 243 начина за печалба, играта предоставя уникална комбинация от функции като Mutant Cash, Trawler Respins и Meltdown Free Spins. Нейната средна до висока волатилност и RTP от 96% обещават завладяващ баланс между риск и възвръщаемост. Mutant Trawlers е убедителен избор за тези, които търсят нетрадиционно водно приключение с доходоносни обрати.

Mutant Trawlers в сравнение към други слотове

Име:Mutant TrawlersWishing WheelxRideChickenville Power ComboDark QueenJumbo Stampede
Провайдър:Yggdrasil GamingiSoftBetEGT DigitalAll41 StudiosAmusnet (EGT) InteractiveiSoftBet
Печеливши канали:24320Няма40204096
Бонус:ДаДаНеДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаНеДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:3,069х залога5,000 х ЗалогаПрогресивен15,000х залогаProgressive Jakpot30,000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативни функции Mutant Cash и Trawler Respin

 • Безплатни завъртания Meltdown с множители, които не се нулират

 • Опция Бонус покупка за директен достъп до функциите

Минуси:
 • Средна до висока волатилност може да не е подходяща за всички играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Mutant Trawlers

Mutant Trawlers

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Mutant Trawlers. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Mutant Trawlers.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Mutant Trawlers
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Mutant Trawlers. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Mutant Trawlers.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Mutant Trawlers може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Mutant Trawlers и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Как се активира функцията Trawler Respin в Mutant Trawlers?

В Mutant Trawlers функцията Trawler Respin се активира, когато на барабана се подредят лодки и парични символи, като лодките се превръщат в Trawler.

С какво е уникална функцията Meltdown Free Spins в Mutant Trawlers?

Функцията Meltdown Free Spins в Mutant Trawlers е уникална, тъй като множителят на Trawler не се нулира между завъртанията, предлагайки потенциал за все по-големи печалби.

Можете ли да си купите път към бонус кръгове в Mutant Trawlers?

Mutant Trawlers позволява на играчите да получат директен достъп до кръга Meltdown Free Spins, като закупят произволен брой Scatters или гарантират 5 Scatters за по-висок залог.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:18 март,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944