Mystic Spells

 • Доставчик:

  Fantasma Games

 • Тип:

  15 Линии

Mystic Spells Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.01%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Mystic Spells

Разработчик: Fantasma Games
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали15
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Mystic Spells

Разработчик: Fantasma Games
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали15
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Mystic Spells

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Добре дошли в света на Fantasma Games и се насладете на Mystic Spells – игра, която съчетава мистерия и забавление. С високата си волатилност и уникалните си функции тя предлага завладяващо приключение. Изследвайте магическата игрална мрежа и разкрийте тайните, които тя крие за вас.

Функции и бонуси

Mystic Spells е проектирана върху игрална решетка 5×5 с 15 печеливши линии. Тя има висока волатилност, RTP от 96,01% и предлага максимален потенциал за печалба от 10 000 пъти залога.

Символ за черни заклинания: Този символ може да се появи на всеки барабан и може да има произволен множител до x100. По време на едно завъртане могат да паднат максимум три черни символа. Той действа като Wild символ и замества всички обикновени символи при определяне на печалбите.

Функция „Черно заклинание“: Символът Черно заклинание има шанс да се активира при падане. Когато се активира, той може да се разшири на случаен принцип, покривайки част от барабаните, с максимален размер 3х3. Ако два или повече символа Черно заклинание се пресекат по време на разширяването, техните индивидуални множители се умножават заедно, което води до по-голям множител за цялата покрита област. Когато няколко несмесени символа Черно заклинание са част от една и съща печеливша линия, към печалбата се прилага само най-високият множител.

Mystic Spells WildБезплатни завъртания Black Spell: Когато уцелите 3 символа бонус с черен ключ в основната игра, ще получите 10 безплатни завъртания с черно заклинание. Струва си да отбележим, че тези безплатни завъртания не могат да бъдат активирани отново. Те се придържат към същия брой печеливши линии и конфигурация на играта като рунда, който ги е задействал.

Безплатни завъртания Sticky Spell: Постигането на 3 бонус символа Златен ключ в основната игра ще Ви осигури 10 Sticky Spell безплатни завъртания. Тези безплатни завъртания са с постоянен множител, който се увеличава с 1 за всеки печеливш символ след печалба. Ако печеливш символ допринесе за няколко печеливши линии, той се отчита само веднъж в множителя. Множителят се увеличава при приключване на успешно завъртане. Всички уайлд символи, които се паднат, се превръщат в лепкави уайлд символи и остават на мястото си до приключване на безплатните завъртания. Подобно на Black Spell безплатните завъртания, Sticky Spell безплатните завъртания не могат да бъдат задействани повторно.

Feature Spin: единствено в основната игра, Feature Spin гарантира поне един символ Black Spell при всяко активиране. Важно е да отбележим, че бонусните функции не могат да се активират по време на Feature Spin. Можете да активирате или деактивирате Feature Spin по свое усмотрение, като цената е 13x размера на референтния залог.

Бонус купуване: Тази игра предлага 2 опции за бонус купуване:

 • Купи безплатни завъртания с черно заклинание на стойност 100 пъти референтния размер на залога
 • Купи безплатни завъртания Sticky Spell на стойност 200x референтния размер на залога.

Дизайн и саундтрак

Mystic Spells SymbolsMystic Spells завладява със своя омагьосващ дизайн, включващ сложни мистични символи на фона на загадъчни пейзажи. Визуалната естетика предизвиква неземно очарование, като потапя играчите в царство на магията и мистерията. Завладяващият дизайн е придружен от призрачно атмосферичен саундтрак, който изтъкава магията на напрежението и интригата, докато въртите барабаните, и подобрява цялостното игрално изживяване.

Нашето заключение

Mystic Spells предлага омагьосващо игрално изживяване. С високата си волатилност и потенциала за значителни печалби тя привлича тези, които търсят тръпката от неизвестността. Мистичният дизайн и внушителният саундтрак пренасят играчите в свят на вълшебство. Независимо дали сте привлечени от безплатните завъртания Black Spell или Sticky Spell, или сте избрали опциите Feature Spin или Бонус покупка, Mystic Spells обещава омагьосващо пътешествие в царството на магията и възможностите.

Mystic Spells в сравнение към други слотове

Име:Mystic SpellsMysteriousSpinning CrownLinks of Ra 2Babylon RichesJoker Split
Провайдър:Fantasma GamesPragmatic PlayEGT DigitalSlingshot StudiosNetEntRelax Gaming
Печеливши канали:154096104020Cluster Pays
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога50,000£Progressive10,000х залога7,250х Вашият залог20,000x Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висока волатилност

 • Уникални безплатни завъртания Black Spell и Sticky Spell.

 • Опции за купуване на бонуси за незабавен достъп.

Минуси:
 • Безплатните завъртания не могат да бъдат задействани отново.

 • Опциите за бонус покупка са на по-висока цена.

 • Feature Spin деактивира други бонус задействания.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Mystic Spells

Mystic Spells

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Mystic Spells. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Mystic Spells.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Mystic Spells
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Mystic Spells. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Mystic Spells. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Mystic Spells.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Mystic Spells в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какъв е максималният потенциал за печалба в Mystic Spells?

Играта предлага максимален потенциал за печалба от 10 000 пъти Вашия залог.

Мога ли да задействам повторно безплатните завъртания Black Spell и Sticky Spell?

Не, както Black Spell, така и Sticky Spell Free Spins не могат да бъдат задействани повторно.

Каква е цената на Feature Spin?

Активирането на Feature Spin струва 13 пъти референтния размер на залога.

Има ли опции за бонус купуване?

Да, можете да закупите Black Spell безплатни завъртания за 100 пъти референтния размер на залога или Sticky Spell безплатни завъртания за 200 пъти референтния размер на залога.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:8 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238