Neon Links

Neon Links Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Neon Links

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:1000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Neon Links

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Не
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1000 х Залога

Ревю за Neon Links

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Neon Links е онлайн слот, разработен от Red Tiger. Има десет печеливши линии и пет барабана с RTP от 95,71% и средна вариация. Темата е вдъхновена отЛас Вегас и има бонус функции като неонови връзки, безплатни завъртания и завъртания във Вегас.

Тази игра използва класическата тема за машина с плодове и я съчетава със забавлението и вълнението на Вегас. Гледайте неоновите светлини навсякъде, докато въртите барабаните с надеждата да спечелите  1000 x вашия залог. Ротативката ви предлага опростен дизайн с чисти визуализации. Фонът на играта включва много неонови светлини. Символите кореспондират добре с темата, като повечето от тях са класическите плодови символи.

Neon Links има малко под средния RTP от 95,71% и му е дадена средна вариация. Преди да започнете игра, трябва да зададете залога си, като използвате контролите за залози, които се намират в долния ляв ъгъл на екрана. Бутоните плюс и минус се използват за увеличаване или намаляване на общия ви залог. Най-ниската сума, която можете да заложите е 0,10 монети, а най-високата 100,00 монети на завъртане. Големият жълт бутон за завъртане ще завърти барабаните веднъж за залога, който сте избрали.Текущият ви баланс се показва в горния ляв ъгъл. Менюто за хамбургер в горния десен ъгъл ще покаже таблицата с печалби и правилата за играта.

Играта се състои както от неонови символи, така и от обикновени символи. Всеки един от тези символи идва със собствен множител за кацане на три, четири или пет от тях на барабаните.

Функцията за неонови връзки използва неоновите символи. Ако поставите два от неоновите символи на един и същ ред едновременно, те ще продължат да превръщат всички останали символи в неонови. Това може да ви помогне да получите повече печалби от слота.

Ако успеете да получите два от символите за завъртания във Вегас на първия и петия барабан, вие ще задействате тази функция, която е рундът с безплатни завъртания на играта. Тази функция ви дава десет безплатни завъртания, за да играете веднага на нивото на залог, което сте използвали, когато рунда е бил задействан. Преди да започнат безплатните завъртания, един от неоновите символи ще бъде избран на случаен принцип, за да стане супер неонов символ. Това е символ, който покрива 1×3 на екрана, така че помага за създаването на повече печалби.

Ще видите супер неоновия символ през целия рунд на безплатни завъртания. Ако успеете да поставите два от суперсимволите на един ред, те ще свържат всички други символи, които са попаднали между тях и ще ги превърнат в супер символи.

Neon Links в сравнение към други слотове

Име:Neon LinksStargate MegawaysScroll of DeadChoco ReelsIrish Pot LuckPolterheist
Провайдър:Red Tiger GamingScientific GamesPlay'N GoWazdanNetEntNextGen Gaming
Печеливши канали:10117,6491046 65620100
Бонус:НеНеНеДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:1000 х Залога$250,0007500 x Залога9,500 х Залога5,000 х Залога500 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Neon Links

Neon Links

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Neon Links. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Neon Links.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Neon Links
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Neon Links, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Neon Links. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Neon Links.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Neon Links. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Neon Links.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238