Niagara Falls

Niagara Falls Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Niagara Falls

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:50,000£
Скатер:Да

Детайли за Niagara Falls

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:50,000£

Ревю за Niagara Falls

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Онлайн слотa Niagara Falls, разработен от Yggdrasil Gaming е игра с 20 печеливши линии, страхотна ретро тема и някои фантастични бонус функции. Тази ротативка е оборудвана с безплатни завъртания, подредени символи, повторни завъртания и други – така че можете да очаквате някои впечатляващи изплащания, докато въртите барабаните..

Този онлайн слот има ретро вид от 30-те години на миналия век – периодът, през който смелчаци започват да се спускат по Ниагарския водопад в бъчви, за да покажат своето безстрашие. Играта включва класически символи от машини за плодове като 7-ци, череши и портокали, заедно с някои специфични за темата мотиви като бъчви и пейзажни снимки. Niagara Falls има 20 печеливши линии и играчите могат да залагат между 0.20 монети и 400,00 монети на завъртане. Налична е и функция за автоматично възпроизвеждане. Ниагарския водопад има RTP (връщане към играч) от 96,20%. Този процент на изплащане ви позволява да знаете колко пари можете да очаквате да спечелите средно за всеки 100 монети, които залагате.

Приземяването на три или повече съответстващи символа ще ви награди с изплащания. Най-щедрата налична награда е 10 пъти х вашия залог, която се присъжда от символа на Ниагарския водопад. Това е слот с доста ниска волатилност, където печалбите се сумират с течение на времето, но в бонус нивата може да очаквате сериозни изплащания.

Има три различни бонуса, които можете да задействате в слота Niagara Falls от Yggdrasil Gaming. Първият е бонусът за падане на монети, който се задейства, когато символ на монета кацне на петия барабан. Монетата ще падне надолу по барабаните и в един от бонусните слотове в долната част на екрана, за да изплати награда:

 • Wild –  пътят, по който монетата слиза по екрана, ще бъде изпълнен с wild символи
 • Free Spins – ще бъдат присъдени 5 безплатни завъртания
 • Stacked Spin – получавате повторно завъртане с подредени символи
 • Multiplier – вашата печалба се умножава от 2x до 5x

Бонусът за безплатни завъртания може да бъде задействан чрез кацане на три символа барел. Ще получите 5 безплатни завъртания със същите бонус слотове в долната част на екрана. Този път, вместо да имат различни бонуси, те или имат wild символи, или са празни. Ако приземите  wild символ на определен барабан, този барабан става wild и остава такъв до края на бонуса. Cash Fall е последната бонус игра и се задейства произволно по време на основната игра. Това е точно като играта за печелене на монети, която намирате в аркадните игри.

Niagara Falls е класически слот с интересна тематика. Когато за първи път погледнете играта, тя няма да ви впечатли с нейната плодова тема – но тук има много неща. Този слот има някои страхотни бонус функции и впечатляващи награди, които може да бъдат ваши с всяко едно завъртане.

Niagara Falls в сравнение към други слотове

Име:Niagara FallsEmperor’s DreamGenie’s Link&Win 4TuneMummy SecretBushi Sushi9K Yeti
Провайдър:Yggdrasil GamingEGT DigitalAll41 StudiosEGT DigitalMicrogaming4ThePlayer
Печеливши канали:20102540104096
Бонус:ДаДаДаДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:50,000£Прогресивен15,000х ЗалогаПрогресивен800 x Залога9012 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Niagara Falls

Niagara Falls

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Niagara Falls. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Niagara Falls.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Niagara Falls
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Niagara Falls. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Niagara Falls.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Niagara Falls. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Niagara Falls може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238