Ogre Empire

 • Доставчик:

  BetSoft

 • Тип:

  25 Линии

Ogre Empire Demo

Налично на:

телефон

RTP

95%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Ogre Empire

Разработчик: BetSoft
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:25,00
Джакпот:40 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Ogre Empire

Разработчик: BetSoft
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:25,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:40 х Залога

Ревю за Ogre Empire

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Когато настъпи нощта в слота Ogre Empire от Betsoft, в тъмнината ви очакват невероятни награди. В тази вълнуваща игра ви очакват 25 печеливши линии които предлагат възможност да спечелите награди на стойност до 40 пъти х вашия залог.

Ogre Empire е забавна и вълнуваща онлайн игра от BetSoft, която ви отвежда на епично приключение в средновековието. Ротативката предлага дневен и нощен режим, разполага с жива 3D графика и прекрасни цветни символи. Голям, внушителен трол стои до барабаните и ви развеселява, а на заден план, символите включват бижута, гъби, боздугани и др. Цялостният вид на играта е впечатляващ и наистина ви кара да се чувствате сякаш сте попаднали в стар средновековен град.

В слота се предлага широк спектър от залози от 0,25 до £25,00 на завъртане. Всеки път, когато ударите печеливша комбинация, можете да играете Double Up игра, в която трябва да познаете на коя страна ще спре да се върти монетата, която ще се появи пред вас на екрана. Може да заложите или половината, или цялата си печалба, и ако познаете, ще удвоите наградата си.

Ogre Empire от Betsoft разполага с RTP от 95,22%. Това е игра с по-ниска волатилност, която ви осигурява по-чести печалби, но те са малко по-малко щедри, отколкото биха били при игра с висока волатилност. За да постигнете печеливши комбинации, докато играете, просто приземете три съвпадащи символа на една и съща печеливша линия. Най-голямата налична награда е достъпна от Diamond Symbol, който предлага на играчите награда на стойност 14 пъти х общия им залог. Уайлд символът ви помага да постигнете печеливши комбинации и има специални бонус функции, които да ви помогнат да подобрите своя печеливш потенциал.

Има два режима и всеки от тях предлага различни видове бонуси, които да ви помогнат с всякакви щедри печалби. По време на дневния режим към барабаните се добавя дивото цвете Sun Bloom. То нараства върху близките символи и превръща до  три символа в wild състояние. Активира се и Daytime Ogre Smash, по време на който всички каменни символи (нископлатени символи) ще бъдат смачкани, за да ви помогне да постигнете повече печеливши комбинации.

По време на нощния режим, високоплатените символи се надграждат. Зад символа A се появява жокер като нов wild символ и умножава вашите печалби. Кралицата предлага награда на стойност 30 пъти общия ви залог, докато кралят предлага награда на стойност 40 пъти х вашия залог. Дивото цвете Night Bloom помага на играчите да удрят повече печеливши комбинации, като добавят до 5 нови wild символа към барабаните.

Можете да завъртите Ogre Empire на всеки смартфон, таблет или персонален компютър. Играта предлага на играчите шанс да имат страхотно игрово изживяване в движение. Докато слотове с фентъзи тема са доста често срещани на пазара на онлайн слотове, Ogre’s Empire от BetSoft добавя някои уникални щрихи към играта, които отличават това заглавие от други подобни слотове. Ще се насладите на забавната 3D графика и бонус функции, които със своя дневен и нощен режим създават вълнуващ геймплей и ви предлагат възможности за страхотни печалби.

Ogre Empire в сравнение към други слотове

Име:Ogre EmpireEpic DreamsAncient DynastyMahjong Wins BonusWish Upon a StarWilderland
Провайдър:BetSoftRelax GamingAmusnet (EGT) InteractivePragmatic PlayGreen TubeNetEnt
Печеливши канали:25117,6493010243020
Бонус:ДаДаНеДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:40 х Залога5,000х залогаProgressive Jakpot5,000х Залога24,000240,000

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Ogre Empire

Ogre Empire

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Ogre Empire. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Ogre Empire.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Ogre Empire
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Ogre Empire не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Ogre Empire може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Ogre Empire и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238