Panda Bonanza

 • Доставчик:

  Northernlights

 • Тип:

  10 Линии

Panda Bonanza Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.01%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Panda Bonanza

Разработчик: Northernlights
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Джакпот:5,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Panda Bonanza

Разработчик: Northernlights
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Вашият залог

Ревю за Panda Bonanza

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Разработен от Northern Lights Gaming, Panda Bonanza е онлайн слот, който предлага спокойно бягство в бамбукова гора. Тази игра привлича играчите с атрактивната си визуална тема, характеризираща се със симпатичен талисман панда и променящи се фонове. Макар и с прост подход, слотът обещава приятно изживяване за различните играчи.

Функции и бонуси

Panda Bonanza предлага увлекателно слот изживяване на конвенционална решетка 5×3 с 10 печеливши линии. Този онлайн слот може да се похвали със стандартен RTP от 96,01% и средна волатилност.

Panda Bonanza WinPandemonium Bonus: Играта разполага с отличителен символ Панда, който може да се появи като блок 1×3, 2×3 или 3×3. Пълният размер на символа 3х3 задейства бонусния кръг, когато по-малките версии се побутнат до този размер. По време на този кръг играчите получават първоначално 3 Respins, които работят като типична функция Respin. В решетката ще се появят само символи Панда, Wilds или празни полета. Ако не се падне нито един символ, броят на завъртанията се намалява. При падане на символ Panda или Wild обаче броят на Respins се възстановява на 3. Wild символите остават залепени на барабаните, а всеки символ Panda изчиства постепенно символите от лентата Bamboo Splat.

Pandemonium Spin: задействана след последния Respin на Pandemonium Bonus, тази функция завърта барабаните с всички задържани Wild символи и всички останали символи на лентата Bamboo Splat. Всеки Wild символ може да умножи печалбите до 5 пъти.

Безплатни завъртания: За да се задейства кръгът с безплатни завъртания, е необходимо да се приземят 3 Scatter символа на барабани 1, 3 и 5. Играчите започват с 8 безплатни завъртания, по време на които на средните три барабана могат да се появят джъмбо символи. Тези големи символи се разделят на отделни такива, което потенциално води до значителни печалби.

Panda Bonanza WildPiggy Bank: Слотът включва механика за събиране на монети, при която всеки символ на монета допринася за мултипликатора Panda Coin, увеличавайки го с 1х, до максимум 10х. Всяка монета разкрива и парична награда, варираща от 0,2х до 10х залога. Печалбите се натрупват и след това се разпределят, когато символ за събиране се появи на най-дясната част на барабана. След активиране множителят се нулира на 1х.

Pot Bonus: Този бонус се инициира, като на първия и последния барабан се падне символ Ин и Ян. Тези награди са категоризирани като Мини, Малки, Големи и Големи, като дават множители съответно 20x, 50x, 500x и значителните 5000x.

Bonus Buy: За играчите, които искат да преминат направо към действието, кръгът с безплатни завъртания може да бъде достъпен незабавно срещу такса от 100x залога. Като алтернатива, играчите могат да изберат да заложат на колело, за да спечелят участие в рунда с безплатни завъртания.

Дизайн и саундтрак

Panda Bonanza DesignPanda Bonanza се отличава с дизайн, разположен в семпла бамбукова гора, с акцент върху талисмана панда със сини очи. Фонът се сменя с всеки бонусен рунд, предлагайки разнообразни пейзажи – от въздушно небе до нощна обстановка. Играта включва набор от символи – от карти за игра, от валета до асо, до икони на тема диви животни като птици, мишки, змии и червена панда. Придружаващият саундтрак е адекватен, като подкрепя цялостната тема, без да я пресира.

Shaolin Panda Chaos Reels от Octopay е нова и ангажираща опция за играчите, които търсят слотове с подобна тема. Алтернативно, Eye of the Panda от Hacksaw Gaming предлага различно геймплейно изживяване, което се разминава приятно с нормата, осигурявайки освежаваща алтернатива.

Нашето заключение

Panda Bonanza блести с разнообразието си от ангажиращи функции, които подобряват геймплея. От обширния бонус Pandemonium с неговата уникална механика Respin до визуално динамичния кръг с безплатни завъртания – всеки елемент е проектиран така, че да забавлява играчите. Допълнителните бонуси като Piggy Bank & Win и бонусът с високи залози Pot Bonus предоставят значителни възможности за награди.

Panda Bonanza в сравнение към други слотове

Име:Panda BonanzaAtlantean Treasures: Mega MoolahThe Big JourneyNero’s FortuneCurse of the Werewolf MegawaysPhoenix Forge
Провайдър:NorthernlightsMicrogamingAmusnet (EGT) InteractiveQuickspinPragmatic PlayPragmatic Play
Печеливши канали:10101054665620
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х Вашият залогProgressiveProgressive Jakpot£ 810,00040,000 х Залога5,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Множество бонус кръгове

 • Променливи размери на символите

 • Възможности за умножаване

Минуси:
 • Основната игра може да изглежда еднообразна

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Panda Bonanza

Panda Bonanza

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Panda Bonanza. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Panda Bonanza.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Panda Bonanza
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Panda Bonanza не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Panda Bonanza и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Каква е конфигурацията на слот мрежата на Panda Bonanza?

Panda Bonanza се играе на стандартна решетка 5х3 с 10 печеливши линии.

Как работи бонусът Pandemonium в Panda Bonanza?

Бонусът се задейства, когато символ Панда, който може да се появи в размери от 1х3 до 3х3, се увеличи до пълния си размер. Това стартира кръг Respin с потенциално нулиране на символите и лепкави Wilds.

Мога ли да закупя кръга с безплатни завъртания в Panda Bonanza?

Да, играчите могат да получат незабавен достъп до кръга с безплатни завъртания за 100x залога или да се опитат да го спечелят чрез функцията Gamble.

Какви са специалните функции на кръга с безплатни завъртания в Panda Bonanza?

В кръга с безплатни завъртания на централните три барабана могат да се появят джъмбо символи, които се разделят на отделни символи, за да увеличат печалбите.

Какво мога да спечеля в Pot Bonus в Panda Bonanza?

Бонусът за банка предлага четири потенциални награди: Мини (20x), Минор (50x), Майор (500x) и Гранд (5000x), които се задействат при падане на символите Ин и Ян на първия и последния барабан.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:10 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944

Други казино игри на Northernlights