Panda’s Fortune

Pandas Fortune Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Panda’s Fortune

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Джакпот:Progressive
Скатер:Да

Детайли за Panda’s Fortune

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Progressive

Ревю за Panda’s Fortune

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Panda’s Fortune е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, който има 5 барабана, 3 реда и 25 печеливши линии, всички от които са фиксирани. Ротативката има RTP (възвръщаемост на играча) от 96,17%. Това означава, че за всеки заложени £100 играта изплаща средно £96.17, което я прави игра с висока волатилност, която присъжда по-малки награди много често.

Действието се развива в бамбукова гора с всякакви екзотични животни, подредени по барабаните. Жаби, лъвове и пеперуди са анимирани в прекрасна, искряща графика, която със сигурност ще ви създаде добро настроение при всяко завъртане. Ще можете да задействате безплатни завъртания с подредени символи в тази игра с висока волатилност и да очаквате един от 3 джакпота, които могат да ви осигурят невероятни печалби.

Panda’s Fortune има 25 печеливши линии и ви предлага широка гама от начини за залагане. Можете да използвате залози от 0,25 до £125 на завъртане, което прави тази игра идеална, както за играчи с висок, така и за такива  с ограничен бюджет. Можете да завъртите тази игра на всяко мобилно или настолно устройство. Независимо дали предпочитате да играете на вашия таблет, смартфон или компютър, ще имате същото страхотно игрово изживяване с графика от най-високо качество и бърз геймплей.

Бонусът за безплатни завъртания се задейства, когато три или повече скатер символа попаднат на барабаните. Броят на скатерите ще определи колко безплатни завъртания ще получите:

 • 3 скатера –  2x награда и 8 безплатни завъртания
 • 4 скатера –  15x награда и 10 безплатни завъртания
 • 5 скатера –  100x награда и 15 безплатни завъртания

По време на този рунд подредените Wild символи могат да кацнат на барабаните, за да ви помогнат да подобрите шансовете си за получаване на щедри награди. В края на всяко завъртане Wild символа ще се превърне в който и да е от плащащите символи, за да осигури още повече шансове за голяма печалба!

Може да спечелите и един от три прогресивни джакпота, когато играете Panda’s Fortune от Pragmatic Play. Тези джакпоти се задействат, когато определена комбинация от символи попадне на барабаните.

 • Голям джакпот от £1000 се задейства, когато 5 от всички високоплатени символи попаднат на печеливша линия със златен символ на барабан 5.
 • Основен джакпот от £250 се задейства, когато 5 от всички нископлатени символи попаднат на печеливша линия със златен символ на барабан 5.
 • Малък джакпот от £30 се задейства, когато 5 от всички символи попаднат на печеливша линия (с уайлд заместващ всеки от тях) , заедно със златен символ на барабан 5.

Panda’s Fortune в сравнение към други слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3220
Име:Panda’s FortuneCurse of RaJoker MillionsGame of Thrones8 Golden Skulls of Holly RogerDragon Spirit
Провайдър:Pragmatic Play Yggdrasil GamingMicrogamingMicrogamingAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:252025up to 243117,64910
Бонус:НеДаНеДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:Progressive10,000х залогаProgressive121,0006000 x ЗалогаProgressive Jakpot

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Panda’s Fortune

Panda’s Fortune

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Panda’s Fortune. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Panda’s Fortune.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Panda’s Fortune
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Panda’s Fortune. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Panda’s Fortune.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Panda’s Fortune. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Panda’s Fortune.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Panda’s Fortune в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238