Pigeon Hut

 • Доставчик:

  Stakelogic

 • Тип:

  40 Линии

Pigeon Hut Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Pigeon Hut

Разработчик: Stakelogic
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:40,00
Джакпот:3,500х Залога
Скатер:Да

Детайли за Pigeon Hut

Разработчик: Stakelogic
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:3,500х Залога

Ревю за Pigeon Hut

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Pigeon Hut, слот игра, създадена от Stakelogic, черпи вдъхновение от гълъбите, които често се срещат в задънените улички на градските пейзажи. Тази игра е възхитителен избор за играчите, които ценят анимационен стил, съчетан с приятелска и жизнерадостна атмосфера. Играта се отличава с два различни комплекта барабани 3х5, които действат самостоятелно, като всеки от тях разполага с 20 печеливши линии. Включването на елементи като Wilds и безплатни завъртания добавя ангажиращо измерение към геймплея.

Функции и бонуси

Игралната мрежа на Pigeon Hut се състои от два комплекта барабани 5×3, всеки от които има 20 печеливши линии. Тази игра работи при средно/високо ниво на волатилност и има среден RTP от 96%.

Символ Firecracker: Символът Firecracker играе ключова роля. След като се приземи, той превръща себе си и всички високоплатени символи на гълъби в рамките на този комплект барабани в Wild символи. Ако се приземи повече от един символ Firecracker, Wild символът се подсилва с множител, който започва от x2 и се увеличава с 1 за всяко следващо превръщане на съществуващите Wild символи. Всички преобразувани Wild символи се отразяват върху противоположния комплект барабани. След превръщането им в Wild символи се присъжда единичен Pigeon Run Respin.

Pigeon Hut WildPigeon Run Respin: По време на това повторно завъртане всички Wild символи остават заключени на място. Всеки допълнителен символ Firecracker задейства ново повторно завъртане. Тези символи не само заместват другите с Wild символи, но и увеличават множителя на всички съществуващи Wild символи, които виждате. И двата комплекта барабани се завъртат отново, когато се появи символ Firecracker. Функцията приключва, когато няма повече символи Firecracker.

Безплатни завъртания: Попадането на Free Spins Bonus символи на барабаните задейства безплатни завъртания. Броят на спечелените завъртания зависи от броя на бонус символите: 3 символа дават 8 безплатни завъртания, 4 символа – 10, а 5 символа – 15. Възможно е да спечелите допълнителни безплатни завъртания по време на този кръг. По време на безплатните завъртания към барабаните се добавят още символи Firecracker и символи с високи печалби.

Бонус купуване:

 • 8 безплатни завъртания за 80x залога.
 • 10 безплатни завъртания за 100x залога.
 • 15 безплатни завъртания за 150x залога.
 • Опция Random (Случаен избор) за 110x залога, която на случаен принцип предоставя една от горните опции.

Дизайн и саундтрак

Pigeon Hut SymbolsPigeon Hut посреща играчите с ярък и цветен дизайн, улавящ причудливата същност на темата за градските пернати. Играта се отличава с живо анимирани гълъби като символи на фона на парк или гора. Барабаните са украсени със стилизирани букви и харизматични птичи обитатели, всеки от които е изпълнен с индивидуалност. Саундтракът на играта допълва визуалното оформление с леки мелодии, като подсилва завладяващото и радостно игрално изживяване.

Ако сте любители на слот игри, посветени на птици или животни, Tucanito от Pragmatic Play или More Turkey Megaways от Big Time Gaming също могат да привлекат интереса ви със своите завладяващи теми и ярки дизайни.

Нашето заключение

Pigeon Hut се отличава с двойните си комплекти барабани 5×3, щедрите 20 печеливши линии на комплект и средния RTP от 96%. Средната/високата волатилност на играта обещава динамична игра. Ключови функции като трансформиращите се символи Firecracker, които се превръщат в Wilds с множители, и Pigeon Run Respin, който заключва Wilds за повторни завъртания, придават дълбочина на геймплея. Опцията Bonus Buy допълнително ви привлича с възможността да се ангажирате директно с основните механики на играта, което я прави задължителна за ентусиастите.

Pigeon Hut в сравнение към други слотове

Име:Pigeon HutTrigger HappyFortune PigDiamond ChanceSafari KingBig Bite
Провайдър:StakelogicBig Time GamingCT Gaming InteractiveEndorphinaPragmatic PlayPush Gaming
Печеливши канали:40Cluster Pays25105010
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:3,500х Залога50,000х залогаN/A1000 х Залога250,00010,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Два комплекта барабани 5x3 с по 20 печеливши линии.

 • Атрактивни функции Firecracker и Wild с множители.

 • Безплатни завъртания с допълнителни символи с високи печалби.

Минуси:
 • Функцията Bonus Buy може да се окаже скъпа за някои бюджети.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Pigeon Hut

Pigeon Hut

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Pigeon Hut. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Pigeon Hut.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Pigeon Hut
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Pigeon Hut, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Pigeon Hut. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Pigeon Hut.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Pigeon Hut и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какви са уникалните характеристики на геймплея на Pigeon Hut?

Pigeon Hut предлага на играчите отличително изживяване с два отделни комплекта барабани 5×3, всеки от които разполага с 20 печеливши линии. Това творение на Stakelogic може да се похвали със средна до висока волатилност и RTP от 96%, като осигурява баланс между риск и възнаграждение. Играта включва и функцията Pigeon Run Respin, символи Firecracker и други.

Как работят символите Firecracker в Pigeon Hut?

В Pigeon Hut символите Firecracker са от ключово значение за увеличаване на печалбите Ви. Когато се появят, те превръщат себе си и всички високоплатени символи на гълъби на барабана в Wilds. Множество символи Firecracker увеличават множителя на Wild, който започва от x2 и нараства с всяка трансформация на Wild.

Можете ли да се получат безплатни завъртания в Pigeon Hut?

Да, можете да задействате безплатни завъртания в Pigeon Hut. Три или повече символа Free Spins Bonus, паднали на барабаните, ще стартират кръга от безплатни завъртания, с възможност да спечелите до 15 безплатни завъртания в зависимост от броя на символите Bonus.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:21 декември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238