Piggy Riches 2 Megaways

Piggy Riches 2 Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.71%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Piggy Riches 2 Megaways

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиДо 117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:4,00
Джакпот:20,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Piggy Riches 2 Megaways

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиДо 117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:4,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:20,000х Вашият залог

Ревю за Piggy Riches 2 Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Piggy Riches 2 Megaways на Red Tiger Gaming предлага на играчите екстравагантно игрално изживяване. Този разкошен онлайн слот кани играчите в луксозния двор на две богати прасета. С щателно внимание към детайлите в дизайна и пищен саундтрак играчите се потапят в свят на богатство.

Игрални функции и бонуси

Piggy Riches 2 Megaways е онлайн слот игра, изработена от Red Tiger Gaming. Тя се разгръща върху динамична решетка от 6 барабана, където всеки барабан разполага с 2 до 7 реда на завъртане, благодарение на иновативната механика Megaways. Този дизайн позволява до 117 649 печеливши линии. Печелившите комбинации водят до изчезване на символи, а нови се появяват отгоре, за да създадат допълнителни печалби. Играта може да се похвали с коефициент на RTP от 95,71% и показва висока волатилност.

Piggy Riches 2 Megaways WinSuper Wilds: Появяващи се предимно на централните барабани, Super Wilds са подредени символи, подсилени със случайни множители, вариращи от 2х до 7х. Умножителят съответства на броя на символите в стека. Забележително е, че тези символи никога не могат да се появят едновременно на барабани 2 и 3. За разлика от другите обикновени символи, Wilds остават в решетката дори след като са допринесли за печалба.

Hold & Respin: Тази ключова функция се активира, когато в основната игра се появят 3 или повече Scatter символа, като започва с 3 респинации. Рундът започва с барабани, показващи позиции, равни на иницииращите Scatters. Предварителното завъртане на колелото може да донесе от 2 до 15 парични символа и от 1 до 5 спестявания.

По време на този кръг барабаните показват само символи Cash, специални икони или празни полета. Целта е всички позиции на барабаните да бъдат запълнени със символи Cash. Всеки нов символ Кеш нулира броя на респините на 3, а неуспешното попадане на символ намалява броя им. Ако завъртанията са изчерпани, но остават запазени, запазването ще добави символ Кеш на празно място. Ако всички позиции бъдат запълнени, всички останали спестявания ще увеличат общата печалба със своята стойност.

Piggy Riches 2 Megaways ScatterБонус рундът включва 7 уникални символа:

 • Piggy Bank: Притежава стойности от 1х до 10х, като подсилва съседни празни места или съществуващи парични символи във всички посоки.
 • Purse: Този лепкав символ събира всички видими стойности на Кеш, увеличавайки стойността си, и продължава да събира, докато не натрупа поне 5 символа Кеш.
 • Key: Добавя допълнителен ред до максимум 7, но се появява само ако барабаните са напълно разгънати.
 • Money Bag: Стойностите варират от 30x до 100x залога и остават фиксирани при падане.
 • Gentleman Pig: Започва със стойност на парите в брой от 5 пъти залога, като се увеличава с всяко следващо приземяване в определена последователност и увеличава стойността на символите „Пари в брой“ и „Торбичка за пари“, както и стойността на всеки символ „Събрана кесия“.
 • Lady Pig: Започва с множител 1х, който се увеличава с всяко приземяване на Лейди Свинята. То събира стойността на всички символи Кеш, Портмоне и Торба с пари, оставяйки подарък с обща стойност, подсилена от множителя Lady Pig.
 • Credit Card: Усилва нивата на множителя на Lady Pig и Gentleman Pig, въпреки че увеличава множителя на Lady Pig само ако Gentleman Pig е на своя максимум.

Бонус покупка: Играчите могат да закупят незабавно влизане във функцията Hold & Respin.

 • 75x залога за основните Hold & Respins.
 • 150x залог за рунд с 1 допълнителен ред.
 • 350x залог за рунда с 2 допълнителни реда.
 • 900x залога за функцията с 3 допълнителни реда.

Дизайн и звук

Piggy Riches 2 Megaways SymbolsДействието в Piggy Riches 2 Megaways се развива в разкошния двор на две заможни прасета и се отличава с детайлен дизайн – от прозорци с форма на муцуна до фонтани и статуи, украсени с мотиви на прасенца. На барабаните са изобразени символи като касичка, портмоне, ключ, кредитни карти и торба с пари, които демонстрират високо качество на изработка. Саундтракът като цяло допълва пищната обстановка, макар че леко необичайното му звучене може да се разминава с вкуса на всеки.

Pragmatic Play предлага Piggy Bankers, осигурявайки по-просто геймплейно изживяване за играчите, които търсят промяна. Алтернативно, Oink Bankin наFoxium поставя играчите сред вълнуващ банков обир.

Нашето заключение

Piggy Riches 2 Megaways от Red Tiger Gaming предлага завладяващ набор от функции. Динамичната механика Megaways и завладяващата функция Hold & Respin предоставят на играчите завладяващо изживяване. Специални символи като Super Wilds, Lady Pig и Gentleman Pig подобряват геймплея, осигурявайки допълнително вълнение. Piggy Riches 2 Megaways е солиден избор за любителите на слотове, които търсят богата на функции игра.

Piggy Riches 2 Megaways в сравнение към други слотове

Име:Piggy Riches 2 MegawaysBook of KingsZulu GoldSuper Diamond WildMajestic MegawaysFruit Bonanza
Провайдър:Red Tiger GamingPlaytechELK StudiosiSoftBetiSoftBetPlay'N Go
Печеливши канали:До 117,6491040965117,6499
Бонус:ДаНеНеДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:20,000х Вашият залог15,000 по Залога10,000 х Залога$20 0002,000 х ЗалогаProgressive Jakpot

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателна функция Hold & Respin

 • Разнообразен набор от специални символи

 • Потенциал за големи печалби

Минуси:
 • Ограничени бонус функции в сравнение с някои други слотове

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Piggy Riches 2 Megaways

Piggy Riches 2 Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Piggy Riches 2 Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Piggy Riches 2 Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Piggy Riches 2 Megaways
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Piggy Riches 2 Megaways. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Piggy Riches 2 Megaways. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Piggy Riches 2 Megaways.

Често задавани въпроси

Какъв е коефициентът RTP на Piggy Riches 2 Megaways?

Играта има коефициент на печалба RTP от 95,71% и висока волатилност, което дава възможност за значителни печалби, но с по-редки изплащания.

Какви са основните характеристики на Piggy Riches 2 Megaways?

Функциите на Piggy Riches 2 Megaways включват динамичната механика Megaways, функцията Hold & Respin и специални символи като Super Wilds, Lady Pig и Gentleman Pig.

Има ли Piggy Riches 2 Megaways мобилна версия?

Да, Piggy Riches 2 Megaways е оптимизирана за игра на мобилни устройства.

Какви специални символи са включени в Piggy Riches 2 Megaways?

Специалните символи в Piggy Riches 2 Megaways включват касичка, портмоне, ключ, кредитни карти и торба с пари, като всеки от тях има уникални функции.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 април,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944