Pixies Vs Pirates

Pixies Vs Pirates Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Pixies Vs Pirates

Разработчик: Nolimit City
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали726
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:11,000 x Залога
Скатер:Да

Детайли за Pixies Vs Pirates

Разработчик: Nolimit City
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали726
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:11,000 x Залога

Ревю за Pixies Vs Pirates

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Pixies Vs Pirates е онлайн слот игра, разработена от NoLimit City. Ротативката има 6 барабана, 3 реда и 726 начина за печалба. Функциите включват Wilds, Scatters, Множители, Мистериозни символи и безплатни завъртания. Слотът има RTP от 95,91% и висока волатилност.

С голяма настройка на барабани 6×3, Pixies Vs Pirates предлага на играчите 726 начина да спечелят. Играта разполага с набор от символи, включително 6 символа с карти, 3 пиксита и 3 пирати плюс Scatter, символ на Mystery Chest и Wild. Скатерите могат да задействат функцията Battle, символът Mystery Chest може да се трансформира във всеки друг символ с изключение на Scatter и Wild. Уайлдът е подтикващ множител и замества всички други символи на барабаните с изключение на Мистериозния сандък и Скатер.

Pixies Vs Pirates има интригуваща пиратска/фентъзи тема с удивителни графики. Макарите са поставени върху дървена рамка, като кормило на кораб се показва отгоре, а колелото се върти от една страна на друга. За още по-приятно изживяване с пиратския кораб, фонът на играта показва открито море и небето с такелажа и линиите на кораба, който се люлее, сякаш плава в морето.

В долния ляв и долния десен ъгъл може да видите съответно играта Залог и Баланс. Натиснете иконата на знака за долар точно над бутона Bet, за да изберете стойността на залога от изскачащо меню с опции. Звукът може да се включва или изключва чрез натискане на иконата, показваща високоговорител. Има икона, която показва 3 точки, които могат да бъдат натиснати, за да видите таблицата с печалбите в играта, информацията за играта и печелившите линии.

Wild символа може да покрие всичките 3 реда и дори когато кацне частично върху барабаните, той ще се разшири, за да покрие целия барабан. С всяко побутване, което направи, се прилага нарастващ множител. Множителят се увеличава с x1 с всяко побутване до максимум x6.

Символът xWays Mystery Chest се появява на барабани 2, 3, 4 и 5 и когато кацне, той се отваря, за да разкрие между 1 и 4 от същия произволно избран символ (всеки символ с изключение на Scatters и Wilds) и може да разшири барабана до 6 реда за максимизиране на потенциала за победа.

Скатер символът на картата може да задейства безплатните завъртания, като 3 скатера дават 6 завъртания, а 4 скатера дават 8 безплатни завъртания. Тук има много шансове за награди, тъй като кръгът предлага 11664 начина за печалба. Играчите ще трябва да изберат страна тук и по време на рунда ще събирате символи на пират или пикси, и ако изберете печелившата страна, безплатните завъртания се задействат отново.

Pixies Vs Pirates е изключително забавен слот, който предлага някои вълнуващи игрови функции. Иновативната функция Mystery Chest добавя допълнителен интерес към барабаните, увеличавайки начините за печалба, а подтикващите Wilds с нарастващ множител са още по доходоносни. Добавете безплатните завъртания на Battle и най-голямата награда от 11000 x залога и това със сигурност ще стане една от любимите ви слот игри.

Pixies Vs Pirates в сравнение към други слотове

Име:Pixies Vs Pirates15 CoinsMerlin’s AlchemyBig Bad Wolf: Pigs of SteelImmortal DesireMonkey King Rush
Провайдър:Nolimit CityWazdanHacksawQuickspinHacksawPragmatic Play
Печеливши канали:726No paylinesScatter Pays251,024Cluster Pays
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаНе
Джакпот:11,000 x Залога1000 х your bet10,000х Залога18,000х Залога10,000х Залога5,000х залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Pixies Vs Pirates

Pixies Vs Pirates

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Pixies Vs Pirates. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Pixies Vs Pirates.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Pixies Vs Pirates
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Pixies Vs Pirates. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Pixies Vs Pirates в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238