Playboy Fortunes

Playboy Fortunes Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Playboy Fortunes

Разработчик: Microgaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:60,00
Джакпот:2,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Playboy Fortunes

Разработчик: Microgaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:60,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,000 х Залога

Ревю за Playboy Fortunes

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Playboy Fortunes е онлайн слот с 20 печеливши линии, разработен от Gameburger Studios в сътрудничество с Microgaming. Характеристиките включват разпръснати плащания и безплатни завъртания с множители, има и бонус кръг, където можете да получите до 30 безплатни завъртания с 3x множител, а най-голямата награда в този слот със средна волатилност е 2000 x залога.

С прекрасна графика и проста, но ефективна игра, Playboy Fortunes е забавен онлайн слот, който със сигурност ще ви държи ангажирани. Този онлайн слот е един от многото слотове на Microgaming, базирани на марката Playboy. По отношение на дизайна обаче, тя е малко по-различна от другите игри, като тук логото на зайчето е силно изразено и се появява върху символи, като ключове, папионки и копчета за ръкавели – заедно с много блясък и фойерверки.

След като играта се зареди, може да се запознаете с контролите, като щракнете върху бутона за меню в долния ляв ъгъл на екрана, за да прегледате изплащанията и бонусите. Имате достъп до настройките от същото меню, за да превключвате звуците и опцията за бързо завъртане. Може да коригирате размера на залога си. Предлагат се залози между 0,20 монети и 60,00 монети на завъртане.

RTP на Playboy Fortunes от Microgaming и Gameburger е 96,24%. Това също е игра със средна волатилност, която осигурява справедлива комбинация от по-големи и по-малки печалби. В този слот има 20 печеливши линии и печелившите комбинации се правят чрез падане на съответстващи символи на която и да е от тях. Wild изплаща най-щедрата награда от 125 x вашия залог, докато 777 е най-щедрият редовен символ с 37,50x награда.

Ще забележите също, че има скатер символ, който работи точно като този в 9 Masks of Fire. Този символ може да се появи навсякъде на барабаните и ще изплати награда, независимо къде попадат неговите символи – стига да има 3 или повече на екрана. Най-голямата награда, изплатена от скатера, е на стойност 2000x.

Това може да не се откроява като интересна характеристика, но си струва да споменем, че повечето скатери достигат максимума при комбинации от пет по рода си, а тук в Playboy Fortunes фактът, че можете да уцелите до 9 скатера в комбо, е доста впечатляващ, особено с 2000x изплащане.

Когато получите три бонус символа, ще задействате колелото на безплатните завъртания, което ще определи броя безплатни завъртания, които ще получите, и множителя, който ще бъде приложен към всичките ви печалби в бонуса:

 • 10 безплатни завъртания с множител 2x
 • 12 безплатни завъртания с множител 2x
 • 15 безплатни завъртания с множител 2x
 • 20 безплатни завъртания с множител 2x
 • 25 безплатни завъртания с 3x множител
 • 30 безплатни завъртания с 3x множител

Playboy Fortunes в сравнение към други слотове

Име:Playboy FortunesThe Dog House Dog or AliveBook of AztecSuper Lion MegawaysSafari GemsPhoenix Sun
Провайдър:MicrogamingPragmatic PlayAmaticSkywindGameArtQuickspin
Печеливши канали:202010до 117,64915243
Бонус:НеДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:2,000 х Залога10,000х залога500.00010,000х Залога 5,293х Залога5,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Playboy Fortunes

Playboy Fortunes

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Playboy Fortunes. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Playboy Fortunes.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Playboy Fortunes
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Playboy Fortunes попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Playboy Fortunes, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Playboy Fortunes с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Playboy Fortunes. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Playboy Fortunes.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Playboy Fortunes може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944