Power Hot

 • Доставчик:

  Amusnet (EGT) Interactive

 • Тип:

  Megaways

  Много Линии

Power Hot Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Low

Тип

Video Slot

Детайли за Power Hot

Разработчик: Amusnet (EGT) Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши каналиup to 200,704
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:6 + 1
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Джакпот: 6,950 x Залога
Скатер:Да

Детайли за Power Hot

Разработчик: Amusnet (EGT) Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши каналиup to 200,704
Wild Символ:Да
Колони:6 + 1
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот: 6,950 x Залога

Ревю за Power Hot

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Истинска плодова наслада!

Amusnet Interactive ви предоставя комбинация от сочни печалби, много забавление и фантастични награди. Power Hot е игра с прекрасен дизайн и впечатляващи функции. Ще откриете мрежа с шест барабана и до 200 704 начина за печалба, ниска волатилност и 96,55% RTP. Може да увеличите шансовете си да спечелите с wilds, хазартната функция Gamble и играта Jackpot Cards.

Power Hot е игра с плодова тематика от Amusnet Interactive. Слотът има шест барабана, които са поставени върху дървен фон.На тях ще видите класически плодови символи, като череши, портокали, лимони, грозде и диня. Те обаче са с нов дизайн. Изглеждат много по-добре и дори има анимации. С награда до 40 000 монети, скатерът е най-добре плащащият символ, следван от гроздето. Средният слой се състои от диня и слива, докато по-ниско плащащите символи на слот машината Power Hot включват лимон, портокал и череши.

Преди да започнете игра, може да регулирате настройките по ваш вкус. Прочетете правилата на играта и полезна информация, които ще откриете като натиснете бутона с трите ленти, в долния десен ъгъл на екрана. След това трябва да зададете своя залог. Играта позволява избор от няколко залога, които започват от 0,20 и достигат до 40,00 монети на завъртане. 

Power Hot ви носи до 200 704 различни начина на плащане. Имате ги на 6 барабана с един допълнителен хоризонтален барабан в горната част. Освен това всеки барабан, с изключение на допълнителния, може да има от 2 до 7 символа с различни размери. Печелившите комбинации изискват 2–6 символа, за да се постигне печалба, като максималното изплащане, което играта предлага е 6,950 пъти х общия залог.

Power Hot се характеризира с ниска волатилност и RTP от 96,55%. Шансовете за спечелване на награди в Power Hot зависят до голяма степен от променливостта. Тъй като тя е ниска, това означава, че ще получавате доста често печалби, но те ще бъдат с по-ниска стойност. Но наличието на джакпотите тук ви дава възможност да спечелите огромни награди. А теоретичната възвръщаемост за играча от 96,55% показва дела от вашия залог, който можете да спечелите по време на завъртане.

Wild символа пада върху всеки барабан с изключение на 1-ви и замества липсващите символи за печеливши комбинации. Не може да замести само скатер символа. Скатер символа пада навсякъде с изключение на допълнителния 7-ми барабан. И предоставя множители 5x, 10x, 20x и 100x за залога.

Заредете и играйте Power Hot на вашето устройство без притеснения. Благодарение на технологията HTML5, този слот е съвместим с множество операционни системи. Можете да го стартирате чрез браузър на смартфони, таблети и компютри, които използват Android, Windows и iOS.

В края на всяко едно печелившо завъртане имате опция за залагане Gamble. Щраквайки върху нея получавате възможност да удвоите пеалбата си. Вашата задача е да познаете цвета на картата, която ще се появи пред вас. При правилен отговор текущата ви печалба се удвоява. Но с грешния губите сумата от последното завъртане. Можете да играете Gamble до 5 пъти по време на едно завъртане.

Над барабаните в Power Hot можете да видите различни джакпоти. Бонус играта с възможност за спечелването им се задейства на случаен принцип. Тъй като това са прогресивни джакпоти, тяхната стойност непрекъснато нараства.  След задействане на функцията Jackpot Cards, вие получавате дъска с 12 карти с лицето надолу. Вашата цел е да изберете 3 карти от една и съща боя. Веднага щом успеете, получавате джакпота, който отговаря на съответната боя. Печалбата от джакпота не можете да удвоите с функцията Gamble.

Power Hot в сравнение към други слотове

Име:Power HotTime Travel TigersPrimate King MegawaysJuicy NinjaStarlight Princess PachiYi Sun Shin
Провайдър:Amusnet (EGT) InteractiveYggdrasil GamingRed Tiger GamingIron Dog StudioPragmatic PlayPragmatic Play
Печеливши канали:up to 200,70425До 117,64924327Cluster Pays
Бонус:НеНеДаНеДаДа
Безплатни завъртания:НеДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот: 6,950 x Залога3,104 х Залога30,000х Залога35 х Залога5,000х Залога 5,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Power Hot

Power Hot

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Power Hot. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Power Hot.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Power Hot
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Power Hot, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Power Hot. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238