Power of Merlin Megaways

Power of Merlin Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

50%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Power of Merlin Megaways

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналидо 117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:40,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Power of Merlin Megaways

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналидо 117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:40,000х Залога

Ревю за Power of Merlin Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Представяме ви омагьосващата Power of Merlin Megaways, нов магически слот от Pragmatic Play. Както подсказва името, тази завладяваща игра ни позволява да се впуснем в приключение с въртене заедно със самия емблематичен Мерлин. С включването на механиката Megaways слотът предлага барабани, които могат да съдържат 117 649 начина за печалба. Със забележителен потенциал за печалба до 40 000 пъти първоначалния Ви залог, играта обещава причудливо възнаграждаващо преживяване.

Функции и бонуси на Power of Merlin Megaways

Power of Merlin Megaways има шест барабана, които могат да поберат от 2 до 7 символа всеки, което води до максимум 117 649 възможни печеливши комбинации, когато всички барабани са напълно запълнени. С високата си волатилност играта предлага три различни RTP модела, като най-високият е 96,08%.

Power of Merlin Megaways ImageФункция Tumble: След като се появи печеливша комбинация, участващите в нея символи изчезват, което позволява на останалите символи да се спускат каскадно надолу, запълвайки празните пространства с нови символи, спускащи се отгоре. Тези нови символи запазват същия размер като при първоначалното завъртане преди всяко падане. Действието на падане продължава, докато не се постигнат повече печеливши комбинации от каскада. Всички печалби, получени от паданията на основното завъртане, се добавят към баланса на играча след приключване на каскадата.

Светкавица: Потърсете символа Lightning Bolt, който се появява изключително на горния хоризонтален барабан. Всеки път, когато светкавицата удари, независимо дали по време на обикновено завъртане или на падане, тя избира на случаен принцип един печеливш символ от барабани 2, 3, 4 или 5, за да го превърне в Wild символ. В случай на падане, ако символът Lightning Bolt се премести на нова позиция на горния ред, той избира на случаен принцип друг печеливш символ от барабани 2, 3, 4 или 5, за да се превърне в Wild.

Power of Merlin Megaways FeaturesБезплатни завъртания: Символите Scatter падат на всички барабани, а попадането на четири или повече от тях активира функцията Free Spins. В зависимост от броя на падналите Scatter символи – 4, 5, 6, 7, 8 или 9+, играчите получават съответно 10, 14, 18, 22, 26 или 30 безплатни завъртания. Преди началото на рунда играчите могат да участват в хазартна игра, при която колелото с награди се завърта и спира на печеливша или губеща позиция. Ако то се спре на печеливша позиция, броят на предоставените безплатни завъртания се увеличава с 4. Ако обаче се спре на губеща позиция, всички безплатни завъртания се губят и кръгът приключва. Функцията „Безплатни завъртания“ започва с множител на печалбата 1х, който се увеличава с 1х при всяко следващо падане до края на кръга. След всяко падане общата печалба от тази каскада се умножава по текущия множител на печалбата. За да увеличите вълнението, падането на 3 Scatter символа по време на кръга Free Spins дава допълнителни четири безплатни завъртания.Бонус покупка: За тези, които търсят незабавно удовлетворение, рундът с безплатни завъртания може да бъде активиран директно от основната игра, като го закупите за 150 пъти общия залог. Когато използвате опцията за бонус купуване, 4, 5, 6 или 7 скатера могат да се появят на случаен принцип по време на задействащите завъртания.

Дизайн и саундтрак

Power of Merlin Megaways Slot ImageВ мистичното царство на Power of Merlin Megaways играчите се пренасят в красива и мистериозна горска обстановка, където въздухът е наситен с омагьосваща аура. Фонът включва каменни колони и статуи, покрити с мъх. Атмосферата е пронизана от мъглив син оттенък, който засилва неземното усещане. На барабаните има множество магически артефакти, като самия Мерлин, заедно с мъдрия бухал, мистичен жезъл, бутилка с отвара и книги със заклинания. Визуалното представяне на Power of Merlin Megaways е омагьосващо, като се отличава с педантично внимание към детайлите с жива цветова палитра и добре визуализирани илюстрации.

Нашето заключение

Power of Merlin Megaways е визуално привлекателен слот с очарователни графики в анимационен стил. Използвайки познатата конфигурация от 6 барабана с допълнителен хоризонтален барабан отгоре, играта предлага усещане за познатост на играчите, свикнали със слотовете Megaways. Въпреки че много елементи на Power of Merlin Megaways могат да приличат на други игри от жанра Megaways, уникалните модификации и разширената максимална печалба от 40 000 пъти залога добавят нотка на различие. Ако имате склонност към слотове на тема Merlin, опитът с Power of Merlin Megaways може да се окаже полезен.

Power of Merlin Megaways в сравнение към други слотове

Име:Power of Merlin MegawaysBlade & FangsThe MaskNiagara FallsDJ PsychoPineapple Pop
Провайдър:Pragmatic PlayPragmatic PlayNextGen GamingYggdrasil GamingNolimit CityGames Global
Печеливши канали:до 117,6492432020Cluster Pays4,096
Бонус:ДаНеНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:40,000х Залога5,000х Залога100 х Залога50,000£25,420х Залога5,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • До 117 649 начина за печалба

 • Кръг с безплатни завъртания

 • Максимална печалба от 40 000 пъти вашия залог

Минуси:
 • Ограничен набор от функции

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Power of Merlin Megaways

Power of Merlin Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Power of Merlin Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Power of Merlin Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Power of Merlin Megaways
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Power of Merlin Megaways не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Power of Merlin Megaways, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Power of Merlin Megaways. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

Често задавани въпроси

Какъв е коефициентът RTP на Power of Merlin Megaways?

Power of Merlin Megaways има три съществуващи RTP модела, като най-високият е 96,08%.

Какви са специалните характеристики на Power of Merlin Megaways?

Power of Merlin Megaways включва няколко вълнуващи специални функции, сред които механиката Tumble, символът Lightning Bolt, кръгът с безплатни завъртания и опцията Bonus Buy.

Каква е максималната печалба в Power of Merlin Megaways?

Играта предлага максимален потенциал за печалба от 40 000 пъти Вашия залог, което я прави примамлива опция за играчите, търсещи значителни награди

Мога ли да играя Power of Merlin Megaways на мобилен телефон?

Да, Power of Merlin Megaways е оптимизирана за всички устройства.

За автора

author image

Евгени

Bonus Hunter

обновено на:13 юни,2023

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Подобни Слотове