Power Strike Egyptian Riches

 • Доставчик:

  Scientific Games

 • Тип:

  40 Линии

Power Strike Egyptian Riches Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Power Strike Egyptian Riches

Разработчик: Scientific Games
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,16
Макс. Залог:12,80
Джакпот:1562 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Power Strike Egyptian Riches

Разработчик: Scientific Games
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,16
Макс. Залог:12,80
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1562 х Залога

Ревю за Power Strike Egyptian Riches

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Древен Египет е една от трите най-използвани теми в онлайн слот индустрията. Същата тема са използвали и Scientific Games, за да създадат Power Strike Egyptian Riches, една много проста, но вълнуваща слот игра. Ротативката има 5 барабана, 4 реда и 40 печеливши линии.

Що се отнася до външния вид и графиката на играта, доставчикът поддържа нещата много изчистени и елегантни, като акцента пада на функциите. Дизайнът е основен, без фон, тъй като барабаните и джакпотите заемат цялото пространство на екрана. Зоната за игра е направена така, че да изглежда като папирус, който има приятен пясъчен цвят, контрастиращ значително с цветните символи. Саундтракът е доста традиционен и допринася за цялостното египетско настроение.

Символите включват редовните карти за игра, които са ниско платените символи. По-високо платените са представени от различни символи, свързани с египетската културата и включват гравирани урни, Анкх, статуя на Анубис и златен бик, скарабей и други.  Играта има wild символ под формата на феникс и три различни scatter символа, които се появяват като логото на играта, портал и числото 5.

Както вече може да се досетите, това е силно променлива игра, което означава, че ви очаква много енергично игрово изживяване. Изплащанията ще успеят да ви изненадат на моменти и могат да достигнат до 1562 пъти х залога на едно завъртане. Диапазонът на залагане е малко странен с минимален залог от 0,16 и максимален от 12,80 монети на завъртане. Играта има 96,60% RTP, което е над средното за повечето игри днес.

Характеристиките на играта определено са предназначени да бъдат звездата на шоуто. Wild символа замества всички останали символи, с изключение на трите скатер символа на играта и се появява, като подреден символ, което само повишава шансовете действително да ви помогне да формирате повече печеливши комбинации.

Power Strike Egyptian Riches ви предлага и три скатер символа. И трите скатер символа, могат да ви донесат някои страхотни печалби, особено когато са комбинирани. Като приземите 1 до 4 скатер символа на първите 4 барабана със скатер Power Strike на последния барабан, вие ще задействате бонуса Power Strike. Ще получите шанса да спечелите безплатни завъртания, един от трите джакпота, които включват Mini, Minor и Major джакпот, както и някои невероятни парични награди.

Ако поставите символа за разпръскване на Power Strike на последния барабан, без да се виждат други, ще можете да играете функцията Pick. От 16 опции ще можете да изберете 3 пъти и да спечелите парични награди от 50 до 5000 пъти х вашия залог, един от показаните джакпоти или безплатни завъртания с невероятни награди. Можете също да задействате отново функцията, но само до 4 пъти.

В случай, че бъдете наградени с основния джакпот, няма да имате възможност да изберете безплатни завъртания, което е разочароващо, но също така и справедливо. Ако стигнете до безплатните завъртания, ще бъдете преместени в друга зона за игра, след което всички награди от задействащите scatter символи се комбинират и се заключват на барабан 5 за продължителността на функцията. Ако друг скатер символ кацне на барабаните по време на функциите, вие получавате 3-5 допълнителни завъртания.

Power Strike Egyptian Riches в сравнение към други слотове

Име:Power Strike Egyptian RichesBuffalo PowerStrawberry Cocktail1001 SpinsJack Hammer 3Lucky Emeralds
Провайдър:Scientific GamesPlaysonPragmatic PlayPlatipusNetEntPlaytech
Печеливши канали:40201050Scatter Pays10
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:1562 х Залога1,108 x Залога16,000х Залога100,000£1,332х Залога250,000

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Power Strike Egyptian Riches

Power Strike Egyptian Riches

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Power Strike Egyptian Riches. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Power Strike Egyptian Riches.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Power Strike Egyptian Riches
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Power Strike Egyptian Riches не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Power Strike Egyptian Riches, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Power Strike Egyptian Riches.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944