Pyramid King

Pyramid King Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Pyramid King

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Джакпот:1000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Pyramid King

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1000 х Залога

Ревю за Pyramid King

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Pyramid King е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play. Той има RTP от 96,5% и среден коефициент на волатилност. Играчите могат да се насладят на оформление от пет барабана и 25 печеливши линии. Бонус функциите в играта включват Wild и Scatter символи, безплатни завъртания, повторни завъртания и бонус кръг с джакпот.

Въпреки че темата за Древен Египет се среща в много онлайн слотове, тук има страхотна комбинация между графика и функции, което е определящо за качеството на тази игра. Символите са ярки и много добре анимирани, на барабаните ще видите традиционни египетски символи, като самия крал на пирамидите, символ на парите, свитъци, пръстени, гривни, Анубис и Анкх.

Играчите могат да използват мрежа на барабаните 5×3 с 25 активни печеливши линии, за да спечелят награди. Завъртането на барабаните може да помогне за задействането на бонус функции през цялата игра, като най-голямата печалба в основната игра е 1000 пъти х първоначалния ви залог. Слотът има средна волатилност, което означава, че играчите могат да очакват да получават различни суми на печалби, сравнително често. RTP възлиза на 96,5%, което е малко над средното за онлайн ротативки.

За да започнете да играете Pyramid King, ще трябва да научите някои от основните контроли в играта. Вашият наличен кредит и суми на залози се показват в долната част на екрана. Щракването върху тях ще превключва между пари и суми на залози. Бутона ”i” ви дава информация за символите и всички останали правила в играта. Кръглата стрелка е бутонът за завъртане, който ще започне да върти барабаните. Размерите на залозите в Pyramid King са стандартните, които Pragmatic Play използва във всички свои слотове. Общата сума на вашия залог ще се промени в зависимост от това колко е стойността на вашите монети по време на играта. С 25 фиксирани печеливши линии в играта, залозите могат да започнат от 0,25 и да стигнат до 125,00 монети на завъртане. 

Всички символи в играта се изплащат отляво надясно на всички съседни барабани, като започнат от левия барабан. Както при повечето онлайн ротативки, Wild символът може да замести всеки друг символ освен скатерa, за да помогне за образуването на печеливши комбинации. Wild символа в Pyramid King е представена от златна глава на мумия. Scatter символът е представен от древен свитък. Той може да се появи само на първия, третия и петия барабан, за да задействат бонус рунда на безплатни завъртания.

Приземяването на 3 скатера върху барабаните ще задейства кръга на безплатните завъртания. Ще получите 10 безплатни завъртания със специален разширяващ се символ, който ще бъде избран на случаен принцип. Няма ограничение колко пъти безплатните завъртания могат да бъдат задействани отново. Уайлдът също може да действа като разширяващ се символ, така че има много потенциал за печалба в този кръг.

Приземяването на шест или повече символа за джакпот ще задейства кръга на джакпота на Pyramid King. Тук имате шанса да спечелите главната награда от 1000 x вашия залог. Символите на джакпота изобразяват камила и всеки от тях има парична стойност в долната част. Ако успеете да задействате рунда, ще спечелите стойностите на всяка камила, които могат да бъдат малък (10x множител), основен (100x множител) или мега (1000x множител) джакпот.

Pyramid King в сравнение към други слотове

Име:Pyramid KingXmas SparkDesert TreasureMega Bunny HyperwaysAtlantean Treasures: Mega MoolahAmazing Riches
Провайдър:Pragmatic PlayPragmatic PlayPlaytechGameArtMicrogamingPariPlay
Печеливши канали:25Scatter Pays1060 466 1761050
Бонус:ДаНеДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:1000 х Залога10,000х ЗалогаProgressive Jakpot50,000€Progressive2,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Pyramid King

Pyramid King

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Pyramid King. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Pyramid King.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Pyramid King
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Pyramid King попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Pyramid King, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Pyramid King с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Pyramid King, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Pyramid King. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238