Return of the Dead

Return of the Dead Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Return of the Dead

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:250,00
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Return of the Dead

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:250,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за Return of the Dead

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Return of the Dead е онлайн слот с 10 печеливши линии, разработен от Pragmatic Play. Характеристиките включват скатер и wild символи, безплатни завъртания и разширяващи се символи. RTP на този слот с висока волатилност е 96,71%.

Return of the Dead е онлайн слот с познат формат, предлагащ на играчите 10 печеливши линии с безплатни завъртания, включващи подредени символи. Той ни отвежда на приключение през древноегипетската митология, включващо символи като скарабеи, Хор и гробницата на крал Тутан. В играта участва изследовател, който много прилича на Джон Хънтър – но той остава неназован, така че това не е непременно част от поредицата Книгата на Тут.

RTP (възвръщаемост към играч) на Return of Dead е 96,71%. Това е много по-високо от средния процент в днешно време,който варира от 96% до 96,5%. Това също е слот с висока вариация и максималната му награда е 5000 x залога.

Преди да започнете да играете Return of the Dead може да се запознаете с контролите в играта, като щракнете върху бутона  „i“, за да прегледате таблицата с печалби и бонус функциите. Коригирайте размера на залога си. Можете да играете с между 0,10 и 250,00 монети на завъртане. Разгледайте опциите за автоматично пускане. Тук можете да зададете лимити за загуби и печалби, но няма функция за турбо завъртане.

Приземяването на три или повече съвпадащи символа на която и да е от 10-те печеливши линии на играта ще ви осигури печалба. Книгата е както скатер, така и уайлд и предлага различни изплащания в зависимост от това коя роля играе – например, като скатер най-голямата награда е 100 x залоха, а като уайлд най-голямата награда е 500x.

Когато получите три или повече скатера, вие ще задействате безплатните завъртания. Преди да започне този бонус, един символ се избира на случаен принцип, за да се появи, като подреден символ. След това, когато влезете в бонус рунда, този символ винаги ще се разширява на цял барабан, когато се появи.

Въпреки че не е изключително креативна бонусна функция, тя има потенциала да бъде много щедра. Ако получите по-нископлатен подреден символ, ще печелите много по-често. Въпреки това, ако получите по-високоплатен подреден символ, вероятно няма да печелите толкова често, но можете да сте сигурни, че ако имате късмет, наградата ви ще бъде впечатляваща.

Return of the Dead в сравнение към други слотове

Име:Return of the DeadThe ConquerorTikiPopDemon PotsFa Fa Twins10 Crystal Wish
Провайдър:Pragmatic PlayPragmatic PlayYggdrasil GamingPragmatic PlayBetSoftEGT Digital
Печеливши канали:10Scatter Pays4864024310
Бонус:НеДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеНе
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:5,000 х Залога5,000х Вашият залог32,000 х Залога6,000х Залога810 000,00$Прогресивен

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Return of the Dead

Return of the Dead

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Return of the Dead. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Return of the Dead.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Return of the Dead
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Return of the Dead попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Return of the Dead, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Return of the Dead с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Return of the Dead. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Return of the Dead и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238