Rise of Giza PowerNudge

Rise of Giza PowerNudge Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Rise of Giza PowerNudge

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:4000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Rise of Giza PowerNudge

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:4000 х Залога

Ревю за Rise of Giza PowerNudge

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Rise of Giza PowerNudge е слот издание от Pragmatic Play. Играта е силно променлива и има 96,49% RTP. Игралната решетка има пет барабана с по 3 реда и 10 печеливши линии, а максималната печалба достига  4000 х залога. Ротативката предлага повторно задействащ се кръг с безплатни завъртания и уникалната бонус функция PowerNudge.

В Rise of Giza PowerNudge класическата египетска тема е смесена с високотехнологични машини. Вместо лопати, прашни рафтове с книги и гробници, вие се пренасяте в процъфтяващия футуристичен свят на египетската цивилизация, където дълбоки тайни очакват вашето откритие. Фонът пасва добре на темата. Виждаме статуя на Анубис, изящно разположена под жаркото пустинно слънце, и пирамидите зад него, с левитиращ космически кораб над тях. Музиката е мистериозна и просторна, като пустинята – с нотки на извънземен разум, далеч отвъд способността ни да разберем.

Можете да използвате бутоните – и +, за да зададете вашия залог. Предлагат се възможности между 0,20 и 100 монети на завъртане. Имате и опция „Autoplay“, където можете да зададете броя на автоматичните завъртания. Бутона i, ви дава възможност да видите таблицата с изплащанията.

Това е слот, в който се запознаваме с новата механика Powernudge на Pragmatic Play, която със сигурност добавя допълнително вълнение към завъртанията. Когато създадете печеливша комбинация, печалбите ще бъдат изплатени и след това всички барабани, които имат един или повече от печелившите символи, ще се избутат с една позиция надолу. Това създава възможност за получаване на повече печеливши комбинации и докато печалбите се създават, текущите барабани продължават да се избутват надолу. Това ще продължи да се случва, докато всички печеливши комбинации не бъдат изтласкани от мрежата.

Понякога ще получавате и символи със скарабей. Скарабеите ще бъдат изместени и прехвърлени в полето с 3 отвора от дясната страна на мрежата. Скатер символът на играта може да кацне по всяко време, прикрепен към други плащащи символие. Ако получите 3 или повече скатер символа, функцията за безплатни завъртания се активира. Получавате 8 безплатни завъртания за първите три събрани скатера и за всеки допълнителен скатер в допълнение получавате 2 допълнителни безплатни завъртания. По време на тази функция можете да получите допълнителни завъртания, като при кацане на 3 или повече скатер символа получавате толкова безплатни завъртания, колкото при активиране на функцията. Започвате с множител 1x и след това се добавя 1x за всяко безплатно завъртане или активиране на PowerNudge. Ако не спечелите до края на рунда, броят на безплатните завъртания се удължава, докато не го направите. Рундът може да бъде повторно задействан с още три скарабея.

Ако искате да стигнете директно до функцията за безплатни завъртания, можете да използвате функцията за купуване на бонуси в играта – Buy Bonus. Трябва да платите 80 пъти залога си и ще бъдете приветствани с произволно количество скатер символи, които да активират бонус играта.

Rise of Giza PowerNudge в сравнение към други слотове

Име:Rise of Giza PowerNudgePlayboy FortunesSpooky GravesRageGemineHockey Fever Penny Roller
Провайдър:Pragmatic PlayMicrogamingGameArtNetEntPragmatic PlayGames Global
Печеливши канали:102025256Cluster Pays1
Бонус:ДаНеНеДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:4000 х Залога2,000 х Залога4000 х Залога1,860х Залога7,500x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Rise of Giza PowerNudge

Rise of Giza PowerNudge

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Rise of Giza PowerNudge. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Rise of Giza PowerNudge.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Rise of Giza PowerNudge
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Rise of Giza PowerNudge не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Rise of Giza PowerNudge. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Rise of Giza PowerNudge и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944