Roar of the Bear Megaways

 • Доставчик:

  iSoftBet

 • Тип:

  Много Линии

Roar of the Bear Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Roar of the Bear Megaways

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиup to 200,704
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Roar of the Bear Megaways

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиup to 200,704
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Roar of the Bear Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Пригответе се да се впуснете в диво приключение с Roar of the Bear Megaways, най-новото творение на iSoftBet. В този слот на природна тематика играчите ще се озоват сред тихата красота на дивата природа, докато преследват вълнуващия Megaways геймплей, включващ функции като Mystery символи, Wild модификатори, бонус кръг и безплатни завъртания.

Функции и бонуси

Roar of the Bear Megaways е вълнуващ Megaways слот с шест вертикално въртящи се барабана, всеки от които може да съдържа до седем символа. Освен това има два хоризонтални барабана, разположени отгоре и отдолу, всеки от които побира по четири символа, което води до внушителните 200 704 начина за печалба. С висока волатилност и солиден RTP от 96%, тази игра обещава вълнение при всяко завъртане.

 Roar of the Bear Megaways BonusКаскадни печалби: Когато се появи печеливша комбинация, символите, отговорни за печалбата, изчезват, като дават път на нови символи да заемат техните позиции. Тази механика има потенциала да създава допълнителни печеливши комбинации и продължава, докато няма повече печеливши комбинации.

Mystery символи: Roar of the Bear Megaways въвежда Mystery символи, които, когато се появят на барабаните, разкриват един и същ вид символ, с изключение на Scatter или Wild.

Max Megaways: По време на всяко завъртане модификаторът Max Megaways може да се активира на случаен принцип, като накара барабаните да достигнат максималния си потенциал с 200 704 Megaways.

Модификатори Wild Eagle и Wild Salmon: Ако на най-горния хоризонтален барабан падне символ на орел, той задейства модификатора Wild Eagle, който превръща всички високи символи на барабаните по-долу в Wild символи. И обратното, ако на долния барабан се приземи символ на сьомга, се активира модификаторът Wild Salmon, който превръща всички ниски символи на горните барабани в Wild символи. Дължината на символите Eagle и Salmon може да варира от 2 до 4 позиции, но те не могат да се появят едновременно в едно и също завъртане. Трябва да се отбележи, че тези модификатори не са налични по време на безплатните завъртания.

Roar of the Bear Megaways WildБонус кръг: Бонус рундът предхожда безплатните завъртания. Броят на бонус завъртанията зависи от броя на задействащите Scatter символи, като 4, 5 или 6 Scatters дават съответно 1, 2 или 3 бонус завъртания. По време на тези завъртания могат да се паднат само празни символи, символи за безплатни завъртания и Golden Claws, които определят както броя на безплатните завъртания, така и първоначалния размер на ходещия Wild символ за предстоящия кръг от безплатни завъртания.

Безплатни завъртания: По време на безплатните завъртания вторият до петият основен барабан остават фиксирани, като на всеки от тях последователно се показват 5 символа в определената част. В същата тази секция по време на въртенето на барабаните на случаен принцип се появява ходещ Wild. Размерът на Roaming Wild се променя от 1×2, 2×2, 2×3 до 3×3. Натрупването на 3 символа Golden Claw ще увеличи размера на символа до следващия по размер и ще предостави допълнителни +2 безплатни завъртания.

Wild Bet: Играчите имат възможност да активират функцията Wild Bet, която, когато е включена, увеличава залога с 50%. Това увеличава шансовете за задействане на модификатори и бонусната функция.

Бонус купуване: Срещу цена, равна на 100 пъти залога, играчите могат директно да закупят достъп до бонус рунда.

Дизайн и саундтрак

Roar of the Bear Megaways SymbolsДизайнът на играта Roar of the Bear се основава на спокойна природна атмосфера. На фона на барабаните е изобразен живописен пейзаж, включващ спокойно езеро, буйна гора и заснежени планини в далечината. На барабаните играчите ще срещнат символи от дивата природа като вълци, пуми, лосове, сови и еноти, както и обичайните символи от 10 до А. Въпреки че темата за дивата природа не е новаторска, тя осигурява визуално приятно и някак успокояващо игрално изживяване. Дизайнът обръща внимание на детайлите, като гарантира, че всички елементи се вписват добре в обстановката. Саундтракът се отличава с нежна мелодия, включваща успокояващи природни звуци като далечни гласове на птички, което допринася за цялостната атмосфера.

Нашето заключение

Roar of the Bear Megaways е слот, който не разочарова. С каскадните си печалби, Mystery символите и възможността да се задействат Max Megaways, всяко завъртане е изпълнено с очакване. Модификаторите Wild Eagle и Wild Salmon добавят дълбочина към геймплея, а функцията с безплатни завъртания държи играчите ангажирани със ходещите Wild символи. За тези, които търсят приключение сред природата, творението на iSoftBet предлага завладяващо и възнаграждаващо преживяване.

Roar of the Bear Megaways в сравнение към други слотове

Име:Roar of the Bear Megaways9 Coins™ Grand Platinum EditionSanctuaryEpic GladiatorsJoker Hot ReelsWild Drops
Провайдър:iSoftBetWazdanBig Time GamingEvoplay EntertainmentPlaytechBetSoft
Печеливши канали:up to 200,704No paylines4,096Cluster pays516
Бонус:ДаДаНеНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога2500x Залога44,070х Залога1,300 x Залога6000 x Залога4400 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • До 200 704 начина за печалба.

 • Безплатни завъртания с ходещ Wild.

 • Привлекателен дизайн на природна тематика.

Минуси:
 • Темата и дизайнът не са особено оригинални.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Roar of the Bear Megaways

Roar of the Bear Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Roar of the Bear Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Roar of the Bear Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Roar of the Bear Megaways
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Roar of the Bear Megaways попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Roar of the Bear Megaways, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Roar of the Bear Megaways с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Roar of the Bear Megaways. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Roar of the Bear Megaways.

3

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Roar of the Bear Megaways. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

Често задавани въпроси

Какви са Wild модификаторите в Roar of the Bear Megaways?

Когато символ на орел се приземи на най-горния хоризонтален барабан, той активира модификатора Wild Eagle, превръщайки високите символи под него в Wilds. По същия начин, ако на долния барабан се появи символ на сьомга, се активира модификаторът Wild Salmon, който превръща ниските символи горе в Wilds.

Как работи бонус кръгът в Roar of the Bear Megaways?

Бонус рундът се играе преди безплатните завъртания и предлага 1, 2 или 3 бонус завъртания в зависимост от броя на задействащите се Scatter символи (съответно 4, 5 или 6). По време на тези завъртания се появяват само празни полета, Free Spins символи и Golden Claws.

Какво представлява функцията Wild Bet в Roar of the Bear Megaways?

Когато се активира, функцията Wild Bet увеличава залога с 50%, като увеличава шансовете за задействане на модификатори и бонусната функция.

Има ли възможност за директно закупуване на бонус рунда в Roar of the Bear Megaways?

Да, срещу 100 пъти залога играчите имат възможност да закупят незабавен достъп до бонус рунда.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:2 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238