Roman Rivals Blood and Sand

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  15 Линии

Налично на:

телефон

RTP

96.23%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Roman Rivals Blood and Sand

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали15
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:200,00
Джакпот:5,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Roman Rivals Blood and Sand

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали15
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:200,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х залога

Ревю за Roman Rivals Blood and Sand

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Roman Rivals Blood and Sand, разработена от Relax Gaming, пренася играчите в историческата епоха на древен Рим. Тази онлайн слот игра е визуално разположена пред величествена римска крепост, където залозите са толкова високи, колкото и стените.

Игрални функции и бонуси

Roman Rivals Blood and Sand е завладяваща онлайн слот игра, която пленява със своята простота и вълнуващи функции. Разположена върху класическа решетка 5х5, играта предлага 15 печеливши линии. Тя може да се похвали с коефициент на RTP от 96,23% и показва средна волатилност.

Roman Rivals Blood and Sand WildRam Respins: Функцията Ram Respin, задействана при падането на 1 или повече Ram Wilds, е акцент. Всички Ram Wilds, които се появят по време на тази функция, се залепват за мрежата, инициирайки Respin. Ако по време на Respin се появят допълнителни Ram Wilds, те също се залепват, като по този начин задействат още един Respin. Това продължава, докато не се появят нови Wilds или докато решетката не се запълни напълно. Всички стандартни печалби по време на тази функция се присъждат както обикновено.

Battle Free Spins: Тази функция започва, когато 3 Scatter символа се приземят на барабани 1, 3 и 5, като се присъждат 10 Free Spins. Тя въвежда разширяващи се уайлд символи Battle Wilds, които покриват цялата решетка и идват с шанса да спечелите един от 2 множителя. При падане тези уайлд символи се разширяват и се разиграва анимация, изобразяваща битка. Изходът от битката определя множителя, вариращ от 2х до щедрия 100х, който се прилага към завъртането.

Roman Rivals Blood and Sand PechalbaAnte Bet: За играчите, които търсят по-голямо вълнение, опцията Ante Bet позволява увеличаване на залога с 50%, което увеличава вероятността за задействане на бонус кръгове.

Бонус покупка: За желаещите да се включат директно във функцията „Безплатни завъртания“, тя е достъпна за закупуване при 60 пъти по-голям от текущия залог. Изборът на тази опция увеличава RTP до 96,53% по време на кръга Free Spins.

Дизайн и саундтрак

Roman Rivals Bloodm and Sand SimvoliRoman Rivals Blood and Sand се развива на драматичния фон на римска крепост, като потапя играчите в дълбините на древно бойно поле. Дизайнът на играта включва ярка сцена на войници с щитове, които пазят входа на крепостта, докато стрелците заемат позиции над нея. Мрежата е умело разположена върху превозно средство, което сякаш напредва към крепостта, засилвайки усещането за приближаващ конфликт. По време на кръга с безплатни завъртания пейзажът се променя драматично към вътрешността на крепостта, която вече е обхваната от пламъци, символизиращи нападението на играчите и високите залози в тази печеливша фаза на играта. Саундтракът подкрепя тази епична обстановка, като засилва напрежението и вълнението, без да доминира над визуалните ефекти на играта.

За тези, които се интересуват от подобна тема, но с по-опростен геймплей, Chase for Glory от Pragmatic Play предлага увлекателна алтернатива.

Нашето заключение

Roman Rivals Blood and Sand се отличава със своите ангажиращи функции, които подобряват както геймплея, така и потенциалните печалби. Безплатните завъртания Ram Respins и Battle Free Spins въвеждат динамични елементи с лепкави уайлд символи и разширяващи се множители, които могат значително да увеличат печалбите. Опциите Ante Bet и Bonus Buy осигуряват гъвкавост, позволявайки на играчите да адаптират стратегията си за игра. Разработен от Relax Gaming, този слот предлага солидна комбинация от забавление и възнаграждение, което го прави задължителен за феновете на тематични онлайн слотове, фокусирани върху исторически приключения.

Roman Rivals Blood and Sand в сравнение към други слотове

Име:Roman Rivals Blood and SandAmazing Factory5 Wild BuffaloWhite Wolf MoonSparky & Shortz Hidden JoulesDisco Mania Megaways Merge
Провайдър:Relax GamingPlaytech4ThePlayerSnowborn GamesPlay'N GoSkywind
Печеливши канали:15401,024243Cluster paysCluster Pays
Бонус:ДаДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х залога1000 х Залога7,500х Залога7,500х залога6,000 х Залога10,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Ангажиращи функции

 • Налична е опция за бонус покупка

 • Разширяващи се уайлд символи с множители

Минуси:
 • По-високи изисквания за залог за Ante Bet и Bonus Buy

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Roman Rivals Blood and Sand

Roman Rivals Blood and Sand

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Roman Rivals Blood and Sand. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Roman Rivals Blood and Sand.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Roman Rivals Blood and Sand
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Roman Rivals Blood and Sand, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Roman Rivals Blood and Sand. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Roman Rivals Blood and Sand.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Roman Rivals Blood and Sand. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Roman Rivals Blood and Sand.

Често задавани въпроси

Как работи функцията Ante Bet в Roman Rivals Blood and Sand?

Функцията Ante Bet в Roman Rivals Blood and Sand позволява на играчите да увеличат залога си с 50%, което увеличава шансовете им за активиране на функцията Free Spins.

Мога ли да участвам в кръга с безплатни завъртания в Roman Rivals Blood and Sand?

Да, играчите могат директно да се включат в рунда с безплатни завъртания за 60 пъти текущия си залог. Тази функция също така увеличава процента на възвръщаемост към играча (RTP) по време на Free Spins до 96,53%.

Какъв е коефициентът RTP на Roman Rivals Blood and Sand?

Roman Rivals Blood and Sand има стандартен коефициент на възвръщаемост (RTP) от 96,23%, но той може да се увеличи до 96,53%, ако бъде закупен кръгът с безплатни завъртания.

Какъв вид променливост има играта Roman Rivals Blood and Sand?

Roman Rivals Blood and Sand е класифициран като слот със средна волатилност, който предлага балансирана комбинация от честота на ударите и размер на печалбите.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238