Rumble Ratz Megaways

 • Доставчик:

  Kalamba

 • Тип:

  Megaways

  Много Линии

Rumble Ratz Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Rumble Ratz Megaways

Разработчик: Kalamba
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали4096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:37,50
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Rumble Ratz Megaways

Разработчик: Kalamba
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали4096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:37,50
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за Rumble Ratz Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Rumble Ratz Megaways е видео слот с висока вариация, разработен от Kalamba Games. Най-голямата характеристика на играта е нейната механика Megaways, има също така символ K-CASH и свързан K-CASH метър над всеки барабан.

Символите на K-Cash се появяват под формата на сирене, а Rumble Ratz Megaways е игра, базирана на Средновековна тематика. Интересното е, че плъховете очевидно предпочитат редица храни пред сиренето, като изследванията разкриват, че фъстъченото масло им е любимо. Твърди се, че историята за сиренето е възникнала през Средновековието, когато сиренето е било един от малкото видове храни, които са можели да се съхраняват извън буркани. Когато плъховете нахлуват в складовите помещения, те естествено отиват за храната, оставена на открито, която обикновено е месо и сирене.

Rumble Ratz Megaways е разположена в стара кухня, пълна с висящи тигани, светещи лампи, бъчви, тикви и любопитна котка, въртяща глава около панел за игра с шест барабана. Той има топъл, осветен от свещ външен вид и магически настроен саундтрак, с допълнителни звукови ефекти, които се интегрират с барабаните. Купища сирене K-Cash се нареждат в горната част на решетката на играта и вашите завъртания ще решат дали то ще бъде изядено от плъховете, или котката ще сложи лапа върху него.

Силно променлива игра, Rumble Ratz Megaways има теоретична възвръщаемост от 96,21%, която може да се увеличи при закупуване на определени HyperBounses. Всеки от 6-те барабана в решетката съдържа 4-6 символа, предоставящи от 4096 до 46 656 начина за печалба. Редовните печалби се присъждат, когато съвпадащи символи попаднат на съседни барабани, започвайки от лявата страна. Всяко устройство може да се използва за игра на Rumble Ratz Megaways, което приема залози от 0,25 p/c до £/€37,50 на завъртане.

При обикновена игра Megaways броят на символите на всеки барабан се променя на случаен принцип при всяко завъртане. Rumble Ratz Megaways не е съвсем такъв. В началото на сесията или при промяна на размера на залога, позициите на всеки барабан се покриват от блокиращи плочки, които нямат стойност – имайки предвид, че винаги ще има поне 4096 начина за печалба. Когато K-Cash символите паднат, те добавят стойността си към конкретния K-Cash метър, разположен над тях, и има шанс една блокирана позиция на барабана да бъде отключена. Когато барабанът е с височина 6 символа и падне символ за нулиране на K-Cash, парите се присъждат и барабанът се нулира на четири позиции.

Попадането на 3, 4, 5 или 6 скатер символа награждава 2,5x, 6,25x, 12,5x или 18,75x залога, плюс 3 безплатни завъртания. За безплатни завъртания барабаните са настроени на 4 високи позиции и кратни на залога се поставят във всеки K-Cash метър. Когато K-Cash символите паднат, техните стойности се добавят към съответния метър и ако барабанът е с височина под 6 символа, те премахват един блокер. Всеки път, когато бъде премахнат блокер, безплатните завъртания се нулират на 3. Освен това, когато барабанът достигне 6 символа на височина, той напредва в множителя на печалбата. В края на безплатните завъртания се добавят K-Cash метри и множителят се прилага към общата сума.

Играчите могат да избират и от три опции за хипер бонус, където е възможно. Изплащането на 60x, 100,4x или 140,6x залога ви купува три безплатни завъртания с K-Cash множители съответно до x4, x7 или x10.

Rumble Ratz Megaways в сравнение към други слотове

Име:Rumble Ratz MegawaysWildchemyA Flight of FortuneLion Dance MegawaysAloha!Big Bass Day at Races
Провайдър:KalambaRelax GamingCrazy Tooth StudioPragmatic PlayNetEntPragmatic Play
Печеливши канали:4096Cluster PaysN/AДо 117,649Cluster pays10
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:5,000 х Залога697x Залога8,000х Залога5,000х залога100,00010,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Rumble Ratz Megaways

Rumble Ratz Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Rumble Ratz Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Rumble Ratz Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Rumble Ratz Megaways
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Rumble Ratz Megaways попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Rumble Ratz Megaways, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Rumble Ratz Megaways с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Rumble Ratz Megaways. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Rumble Ratz Megaways и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238