Saiyan Mania

Saiyan Mania Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.50%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Saiyan Mania

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:7
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Saiyan Mania

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Не
Колони:7
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Залога

Ревю за Saiyan Mania

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Открийте Saiyan Mania, най-новото предложение на Pragmatic Play. Впуснете се в слот изживяване, което се характеризира с иновативна механика и колоритен дизайн. Разгледайте функции като клъстерни печалби и безплатни завъртания с разширяващи се множители. Благодарение на репутацията на Pragmatic Play за качество, Saiyan Mania предлага балансирана и приятна възможност за игра.

Функции и бонуси

Saiyan Mania работи на игрална решетка 7×7 със система за клъстерни печалби. Това означава, че групи от поне 5 символа, свързани хоризонтално или вертикално, водят до печалби. Играта се характеризира с висока волатилност, като се отличава с RTP от 96,50% и максимална потенциална печалба от 5000 пъти първоначалния залог.

Saiyan Mania FeatureФункция Tumble: След всяко завъртане печелившите комбинации се изплащат и съответните символи изчезват. Останалите символи се спускат каскадно надолу, като новите символи запълват свободните позиции отгоре. Тази каскадна последователност продължава, докато не се появят повече печеливши комбинации вследствие на каскадите. Всички печалби се пресмятат и добавят към баланса на играча след приключване на всички каскади, произтичащи от основното завъртане.

Функция Multiplier Spots: След като печеливш символ се взриви, той оставя знак върху съответното място на мрежата. След като това се случи два пъти на едно и също място, се появява множител. Започвайки от x2 и удвоявайки се с всяка следваща експлозия на символ върху него, множителят може да достигне максимум x128. Този множител се прилага към всички последващи печеливши комбинации, които се появяват на това място. Ако няколко множителя допринесат за една и съща печеливша комбинация, техните стойности се комбинират. В базовата игра тези маркирани места с множители остават до приключване на поредицата от падащи числа, като се изчистват само когато не се случват повече каскади.

Saiyan Mania ScatterБезплатни завъртания: 3, 4, 5, 6 или 7 Scatter символа, поставени където и да е на екрана задействат съответно 10, 12, 15, 20 или 30 безплатни завъртания. По време на фазата на безплатните завъртания отбелязаните точки и свързаните с тях множители остават фиксирани до кулминацията на рунда, с потенциал за растеж чрез последващи падания през всички безплатни завъртания. Ако по време на рунда се появят 3, 4, 5, 6 или 7 символа Scatter където и да е на екрана, ще спечелите допълнителен набор от 10, 12, 15, 20 или 30 безплатни завъртания.

Купи безплатни завъртания: Рундът с безплатни завъртания може да бъде достъпен веднага от основната игра, като го закупите за 100 пъти общия залог в момента. Когато решите да закупите кръга с безплатни завъртания, появата на 3, 4, 5, 6 или 7 Scatter символа се определя на случаен принцип.

Дизайн и саундтрак

Saiyan Mania SymbolsДизайнът на играта се отличава със завладяваща комбинация от ярки визуални и тематични елементи, създавайки завладяващо игрално изживяване. Тази визуална привлекателност се допълва от внушителен саундтрак, който подсилва цялостната атмосфера. Музиката се адаптира динамично към събитията в играта, като допълнително потапя играчите във вселената на Saiyan Mania. Заедно дизайнът и саундтракът повишават привлекателността на играта, превръщайки я във визуално и звуково завладяващо приключение.

Нашето заключение

Включвайки иновативни функции в завладяващ дизайн, Saiyan Mania предлага завладяващо геймплейно изживяване. Комбинацията от клъстерни печалби и функцията Tumble поддържат високо ниво на вълнение, а функцията Multiplier Spots добавя допълнителен слой стратегия. Включването на безплатни завъртания с разширяващи се множители увеличава потенциала за печалби. Със своя завладяващ дизайн и динамичен саундтрак Saiyan Mania представлява добре разработена слот игра, която се харесва на обикновени и опитни играчи.

Saiyan Mania в сравнение към други слотове

Име:Saiyan ManiaPower of Merlin MegawaysCrazy Bugs 2Immortal DesireHot Gems ExtremeChance Machine 100
Провайдър:Pragmatic PlayPragmatic PlayAmusnet (EGT) InteractiveHacksawPlaytechEndorphina
Печеливши канали:Cluster Paysдо 117,649201,0244096100
Бонус:ДаДаДаДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х Залога40,000х Залога1000010,000х Залога10,000 x Залога5000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Клъстерни печалби за чести награди

 • Безплатни завъртания с разширяващи се множители

 • Увлекателна механика на геймплея

Минуси:
 • Може да не се хареса на тези, които търсят традиционен слот геймплей

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Saiyan Mania

Saiyan Mania

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Saiyan Mania. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Saiyan Mania.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Saiyan Mania
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Saiyan Mania попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Saiyan Mania, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Saiyan Mania с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Saiyan Mania. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

Често задавани въпроси

Как работят клъстерните печалби?

Печалбите се получават, когато клъстери от 5 или повече символа се свържат хоризонтално или вертикално.

Какво представляват разширяващите се множители във функцията за безплатни завъртания?

Множителите се увеличават при последователни печалби, като увеличават потенциалните печалби по време на кръга с безплатни завъртания.

Мога ли да играя Saiyan Mania безплатно?

Някои онлайн казина могат да предложат опция за безплатна игра за Saiyan Mania.

Подходяща ли е Saiyan Mania за мобилни устройства?

Да, играта е оптимизирана за игра на мобилни устройства и настолни компютри.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:30 август,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове