Sakura Masks

Sakura Masks Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.74%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Sakura Masks

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:6,00
Джакпот:15,138х Залога
Скатер:Да

Детайли за Sakura Masks

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:6,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:15,138х Залога

Ревю за Sakura Masks

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Потопете се в омагьосващия свят на Sakura Masks – визуално зашеметяваща слот игра на Red Tiger. Тази игра приканва играчите да изпитат красотата и вълнението на визуално приятната азиатска тема, съчетана с иновативни игрални механики. С изключително волатилен геймплей и множество ангажиращи функции Sakura Masks обещава не само наслада за очите, но и увлекателно предизвикателство за ентусиастите, които се стремят да разкрият тайните и наградите, скрити в барабаните ѝ.

Функции и бонуси

Играта Sakura Masks е разположена на динамична 5-барабанна, 3-редова мрежа с 20 различни печеливши линии. Тази игра може да се похвали с изключително волатилен математически модел, допълнен от RTP от 95,74%.

Prize Ladder: Ключова функция на Sakura Masks е стълбата с награди. Играчите получават парични награди, когато на барабаните се появят 3 или повече символа Sakura Mask от какъвто и да е вид. Размерът на наградата се определя от броя на видимите символи Sakura Mask, които съответстват на стойностите, показани на съседната таблица с награди. Печалбите се увеличават драстично с броя на маските: при падане на 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 или 10 маски се получава награда от съответно 1х, 5х, 15х, 40х, 100х, 500х, 2 000х и 5 000х залога. Без Sakura Wild на барабаните, играчите имат шанса да срещнат до 10 символа Sakura Mask в едно завъртане.

Sakura Masks WildТези символи се появяват в три варианта: стандартна Sakura Mask, Respin Sakura Mask и Multiplier Sakura Mask.

 • Respin Sakura Mask: този символ активира повторно завъртане при падане, като в едно завъртане се появява само един. По време на повторното завъртане всички символи Sakura Mask, включително всички Sakura Wilds, се задържат на място.
 • Multiplier Sakura Mask: Този символ се появява с множител x2 или x3. Подобно на Respin Sakura Mask, само един Multiplier Sakura Mask може да се появи на завъртане, като прилага своя множител към всички печалби от стълбата с награди.

Wild символи: Sakura Masks включва два вида Wild символи. Обикновените Wild символи заместват всеки печеливш символ, като помагат за формирането на печеливши комбинации. Sakura Wild е специален 1×3 Super Wild и се появява изцяло Stacked само на централния барабан. Той се брои за 3 символа Sakura Mask при изчисляването на стълбата с награди и може да доведе до падането на до 7 символа Sakura Mask, когато са налице.

Sakura Masks BonusБезплатни завъртания: Играта предоставя 8 безплатни завъртания, когато 3 Scatter символа паднат на барабани 1, 3 и 5 по време на основната игра. В този режим Scatter символите и Sakura Wild символът се изключват взаимно. Задействането на допълнителни +5 безплатни завъртания е възможно по време на този рунд, ако на барабани 1 и 5 паднат 2 Scatter символа. Забележително е, че Sakura Wild се заключва на средния барабан при започване на безплатните завъртания и остава там до приключване на функцията.

Играчите разполагат и с две опции за бонус покупка, като и двете предлагат подобрен RTP от 96%:

 • Срещу 5 пъти залога тази опция гарантира завъртане с поне 3 символа маски.
 • На цена 50 пъти залога тази опция директно купува кръга с безплатни завъртания.

Дизайн и саундтрак

Sakura Masks DesignЕстетиката на маските Sakura съчетава традиционна елегантност с модерна жизненост, като включва символи на J и A до културно значими икони като хартиено ветрило, богато украсена украса за коса, гривна и зелени обувки. Всяко завъртане е придружено от завладяващ саундтрак, който съчетава спокойни мелодии с вълнуващите звуци на печалбата, създавайки хармонична и увлекателна атмосфера.

За тези, които са запленени от визуалния чар на Sakura Masks, този вид дизайн може да бъде открит и в заглавия като Sakura Fortune на Quickspin и Grace of Ebisu на Pragmatic Play.

Нашето заключение

Sakura Masks се отличава със своята стълбица с награди и иновативните функции Respin и Multiplier Sakura Masks, които динамично подобряват геймплея. Волатилността на играта обещава вълнуващи възможности за високи залози, а Sakura Wild и безплатните завъртания добавят допълнително вълнение. Функцията Bonus Buy, предлагаща по-високи RTP опции, е предназначена за тези, които предпочитат по-пряк път към богатите функции на играта. Като цяло Sakura Masks предлага добре балансирано и богато на функции изживяване за играчите, които търсят дълбочина и вълнение в слот игрите си.

Sakura Masks в сравнение към други слотове

Име:Sakura MasksLegend of Shangri LaGold Digger21 Thor Lightning WaysSunny Fruits: Hold and WinFeel the Beat
Провайдър:Red Tiger GamingNetEntiSoftBet4ThePlayerPlaysonHacksaw
Печеливши канали:20Cluster pays203,1251027
Бонус:ДаНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:15,138х Залога10,0008,230 х Залога1,500x Залога£ 100,00010,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Функция Prize Ladder с ескалиращи печалби

 • Атрактивна японска тема с детайлни графики

 • Функция Bonus Buy с подобрен RTP

Минуси:
 • RTP малко под средностатистическия

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Sakura Masks

Sakura Masks

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Sakura Masks. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Sakura Masks.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Sakura Masks
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Sakura Masks попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Sakura Masks, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Sakura Masks с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Sakura Masks. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Sakura Masks в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на маските Sakura?

Играта Sakura Masks, създадена от Red Tiger, е с 5 барабана, 3 реда и 20 печеливши линии. Играта е известна с високата си волатилност и RTP от 95,74%, като включва стълбица с награди, Respin и Multiplier Sakura Masks, обикновени и Sakura Wilds и бонус кръг с безплатни завъртания.

Как работи стълбата с награди в Sakura Masks?

В Sakura Masks стълбата с награди се активира, когато получите 3 или повече символа Sakura Mask. В зависимост от броя на маските можете да спечелите от 1 до 5 000 пъти залога си. Тази функция се подсилва от наличието на различни видове маски, включително Respin и Multiplier Masks, които добавят повторни завъртания и множители към вашите печалби.

Можете ли да получите безплатни завъртания в Sakura Masks?

Да, можете да задействате 8 безплатни завъртания в Sakura Masks, когато уцелите 3 Scatter символа на барабани 1, 3 и 5. Функцията за безплатни завъртания включва също заключен Sakura Wild на средния барабан и възможност за повторно задействане на допълнителни 5 завъртания.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:22 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238