Sanctuary

Sanctuary Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.38%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Sanctuary

Разработчик: Big Time Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:20,00
Джакпот:44,070х Залога
Скатер:Да

Детайли за Sanctuary

Разработчик: Big Time Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:44,070х Залога

Ревю за Sanctuary

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Добре дошли в мистичното царство на Sanctuary, създадено от известния разработчик на игри Big Time Gaming. В тази омагьосваща слот игра ще разгледаме завладяващите функции и дизайн и ще открием потенциалните награди, които ви очакват. Присъединете се към нас на това древно пътешествие в нашето ревю за Sanctuary.

Функции и бонуси

Sanctuary е игра, която се отличава с 6 барабана, 4 реда игрална решетка, предлагаща 4 096 печеливши линии. Тази игра спада към категорията с висока волатилност, с RTP (възвръщаемост на играча) от 96,38%, и предлага максимален потенциал за печалба до 44 070 пъти Вашия залог.

Sanctuary GambleSanctuary включва Full Reel Wilds, а именно Purple Wilds и Gold Wilds, които заемат целите барабани на четирите средни барабана. Тези уайлд символи се считат за един символ при определяне на печалбите Ви. Освен това всички печалби, постигнати с помощта на Purple Wilds, получават множител x8. Моля, не забравяйте, че Purple Wilds и Gold Wilds са неактивни по време на безплатните завъртания.

Що се отнася до функцията за безплатни завъртания, можете да я задействате, като уцелите 3, 4, 5 или 6 Scatter символа в основната игра. Тази функция Ви предоставя 7 безплатни завъртания, които се играят на 1, 2, 3 или 4 отделни игрални решетки, в зависимост от броя на скатерите, които сте получили. Важно е да подчертаем, че скатерите се появяват само в основната игра.

Преди да започнат безплатните завъртания, играчите могат да залагат за допълнителни игрални решетки, максимум до 4. Тази игрална функция се осъществява на сегментно колело. Ако залогът ви не успее, все пак ще получите броя на игралните решетки, показани в черно. В неблагоприятния случай, когато броят, показан в черно, е 0, функцията ще приключи.

Sanctuary WinПо време на функцията за безплатни завъртания може да се натъкнете на символ Ankh, паднал на барабани от 2 до 5. Когато това се случи, лепкав уайлд символ се поставя на същата позиция на всички игрални решетки. Ако успеете да натрупате 4 лепкави уайлд символа на един барабан, те се трансформират в пълен уайлд х4 и ще получите допълнителни +3 безплатни завъртания. Този механизъм дава възможност да спечелите до 12 допълнителни безплатни завъртания.

Друг аспект, който трябва да разгледаме, е функцията Размяна на печалби. Когато печалбите Ви достигнат 80 пъти първоначалния Ви залог или повече, можете да размените тези печалби за 7 безплатни завъртания. Алтернативно, ако спечелите между 25 и 80 пъти залога си, можете да изберете да размените цялата си печалба за шанса да спечелите 7 безплатни завъртания чрез механика на колелото.

Дизайн и саундтрак

Sanctuary ReviewSanctuary може да се похвали с естетически издържан дизайн с богати, ярки визуални ефекти, които пренасят играчите в древния свят на Египет. Графиките са детайлни и завладяващи, което подобрява цялостното изживяване от играта. Визуализацията се допълва от фин и успокояващ саундтрак, който допълва атмосферата, без да претоварва сетивата. Дизайнът и саундтракът създават завладяваща, но спокойна атмосфера, на която играчите могат да се насладят.

Нашето заключение

Sanctuary предлага игрално изживяване с висока волатилност и потенциал за значителни печалби. Атрактивните функции, включително Full Reel Wilds и уникалната опция Win Exchange, осигуряват разнообразие в геймплея. Въпреки че дизайнът и саундтракът допринасят за атмосферата на играта, тя може да не е подходяща за тези, които търсят по-бързо темпо на играта. Въпреки това Sanctuary си заслужава да бъде разгледана от играчите, които ценят завладяващото и потенциално възнаграждаващо пътуване.

Sanctuary в сравнение към други слотове

Име:SanctuaryLucky Clucks 2 Rooster RespinsGood Luck & Good FortuneFour Lucky DiamondsGods of Oblivion5 Frozen Charms Megaways
Провайдър:Big Time GamingCrazy Tooth StudioPragmatic PlayBGamingPragmatic PlayPragmatic Play
Печеливши канали:4,096 5761010Cluster PaysUp to 117,649
Бонус:НеДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:44,070х Залога4,856х Залога2,100х Залога2,500 х Залога5,000х Залога5,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок потенциал за максимална печалба.

 • Разнообразни функции, включително уайлд символи Full Reel Wilds и Sticky Wilds.

 • Опцията за размяна на печалби добавя разнообразие към геймплея.

Минуси:
 • Високата волатилност на играта може да доведе до продължителни сесии без печалба.

 • Липсват скатери по време на безплатните завъртания.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Sanctuary

Sanctuary

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Sanctuary. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Sanctuary.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Sanctuary
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Sanctuary. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Sanctuary.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Sanctuary в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какъв е максималният потенциал за печалба в Sanctuary?

Sanctuary предлага максимален потенциал за печалба до 44 070 пъти Вашия залог.

Как работят Full Reel Wilds в играта?

Purple Wilds и Gold Wilds заемат целите барабани на четирите средни барабана, като се броят за един символ за печалби. Purple Wilds се предлагат и с множител на печалбата x8.

Как мога да задействам функцията Безплатни завъртания?

Попадането на 3, 4, 5 или 6 Scatter символа в основната игра носи 7 безплатни завъртания, които се играят на 1 до 4 игрални решетки.

Какво се случва по време на функцията Размяна на печалби?

Ако спечелите 80 пъти или повече от залога си, можете да размените печалбата си за 7 безплатни завъртания. Освен това можете да размените цялата си печалба (между 25 и 80 пъти залога) за шанса да спечелите 7 безплатни завъртания чрез игра с колело.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:2 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944