Sands of Destiny

 • Доставчик:

  Peter and Sons

 • Тип:

  Много Линии

Sands of Destiny Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.3%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Sands of Destiny

Разработчик: Peter and Sons
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:5,000
Джакпот:10,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Sands of Destiny

Разработчик: Peter and Sons
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:5,000
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:10,000х Вашият залог

Ревю за Sands of Destiny

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Sands of Destiny е онлайн слот игра, разработена от Peter & Sons, с египетска тематика и привлекателна естетика. Освен това играта се отличава с уникалните си функции, които увеличават шансовете на играчите да спечелят. Предлагайки редица иновативни елементи на геймплея, този слот осигурява завладяващо игрално изживяване за всички любители на слотовете.

Игрални функции и бонуси

Sands of Destiny е увлекателна онлайн слот игра, която може да се похвали с RTP от 96,3%. Тя се отличава с решетка 6×4, която предлага на играчите 4 096 начина за печалба и висока волатилност. Структурата на играта може да се разширява по време на игра, което повишава RTP до 96,8% при решетка 8×5, като по този начин увеличава печелившите начини до 390 625.

Sands of Destiny Bonus Символ „Космическо яйце“: Този символ може да предостави на играчите незабавни награди, дори и да не се подреди на печеливша линия. В зависимост от броя на падналите символи, който може да варира от 3 до 12, играчите могат да спечелят от 1 до 10 000 пъти залога си.

Символ „Очите на Ра“: Когато се приземи на третия барабан, този символ активира Respin, увеличавайки решетката и издигайки играта на следващото ниво. Тази функция продължава, докато Окото на Хор се появи на втория барабан, при което решетката се връща към първоначалния си размер. Играта включва четири нива:

 • Ниво 1: Решетка 4×6 с 4096 начина за печалба
 • Ниво 2: Решетка5х6 с 15 625 начина за печалба
 • Ниво 3: Решетка 5×7 с 78 125 начина за печалба
 • Ниво 4: Решетка 5×8 с 390 625 начина за печалба

Sands of Destiny ScatterСимволи „Очите на Ра“ и „Хорус“: Тези символи изпълняват двойна функция – едновременно са Scatter и Wilds, като заместват всеки обикновен символ за печалба. При активиране Очите на Ра и Хор на барабани 2 и 3 превръщат тези барабани в Уайлд символи, като потенциално могат да поставят до три допълнителни Уайлд символа на случаен принцип на барабани от 4 до 8, всеки от които с множител до 2 пъти.

Опция за закупуване на бонус: Играчите могат да изберат директен достъп до пълното разширение на мрежата, като закупят бонус функцията за 100x текущия си залог. Тази опция също така увеличава RTP до максимум 96,8%.

Дизайн и саундтрак

Sands of Destiny SimvoliSands of Destiny се отличава с ярък дизайн на фона на египетски храм, детайлизиран със статуи на египетски богове от двете страни на решетката. Символите, включващи икони на карти, оформени като камъни на артефакти, и цветни фигури на египетски богове, допълват добре темата. Освен това саундтракът подсилва обстановката, като допринася за цялостната атмосфера на играта.

За тези, които се интересуват от подобни теми и геймплей, добри алтернативи са Astros от Red Tiger Gaming и Rise of Pyramids от Pragmatic Play.

Нашето заключение

Sands of Destiny предлага няколко забележителни функции, които подобряват геймплея и увеличават потенциала за печалба. Регулируемият коефициент на печалба и разширяващата се решетъчна система на играта предлагат стратегическа дълбочина, докато символът Cosmic Egg и трансформиращите се символи Eyes of Ra и Horus увеличават шансовете за печалби. Освен това опцията Feature Buy позволява на играчите да получат директен достъп до пълния потенциал на играта, което я прави практичен избор за играчите, търсещи ангажираща и функционална слот механика.

Sands of Destiny в сравнение към други слотове

Име:Sands of DestinySakura FortuneMystery MotelBig Bass HalloweenTreasures of Lion CityThe Slot Father
Провайдър:Peter and SonsQuickspinHacksawPragmatic PlayMicrogamingBetSoft
Печеливши канали:4,0964010241025243
Бонус:ДаНеДаДаНеДа
Безплатни завъртания:НеДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Вашият залог1,000 х Залога10,000 х Залога 2,100х Залога2,600 х Залога314,200£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • RTP може да се увеличи

 • Уникални характеристики

 • Мобилна съвместимост

Минуси:
 • Сложността на функциите може да затрудни новите играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Sands of Destiny

Sands of Destiny

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Sands of Destiny. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Sands of Destiny.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Sands of Destiny
1

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Sands of Destiny може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Sands of Destiny, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Sands of Destiny.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Sands of Destiny и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Как работи функцията "Очите на Ра" в Sands of Destiny?

Функцията Eyes of Ra се активира, когато символът се падне на третия барабан. Тя инициира Respin, разширява размера на мрежата и придвижва играта към следващото ниво. Функцията се прекратява, когато Окото на Хор се приземи на втория барабан, връщайки решетката към първоначалния ѝ размер.

Могат ли играчите да купуват функции в Sands of Destiny?

Да, играчите могат да използват опцията за закупуване на функция, за да отключат пълната решетка срещу 100-кратен залог, което също така увеличава RTP до 96,8%.

Съвместима ли е играта Sands of Destiny с мобилни устройства?

Да, играта Sands of Destiny е напълно съвместима с мобилни устройства. Играта е проектирана така, че да се адаптира плавно към по-малките екрани, което гарантира, че играчите могат да се насладят на същото качествено изживяване както на смартфони, така и на таблети.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:10 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238