Shadow Summoner Elementals

 • Доставчик:

  Fantasma Games

 • Тип:

  Scatter Pays

Shadow Summoner Elementals Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.31%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Shadow Summoner Elementals

Разработчик: Fantasma Games
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши каналиScatter Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:120,00
Джакпот:5,610х Залога
Скатер:Да

Детайли за Shadow Summoner Elementals

Разработчик: Fantasma Games
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши каналиScatter Pays
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:120,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,610х Залога

Ревю за Shadow Summoner Elementals

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Поемете на мистично пътешествие с Shadow Summoner Elementals, омагьосващ онлайн слот, създаден от въображаемите умове на Fantasma Games. Разположена в свещените покои на тайна библиотека, тази игра приканва играчите да разкрият тайните, които се крият в решетката 6×5. Fantasma Games майсторски е съчетала елементите на магията и мистерията, като е гарантирала, че всяко завъртане предлага шанс да откриете скрити съкровища.

Функции и бонуси

Shadow Summoner Elementals се очертава като завладяващ онлайн слот на фона на решетка 6×5, включващ механизъм за изплащане на Scatter. Тази сложно проектирана игра процъфтява благодарение на динамиката, при която печелившите символи изчезват, проправяйки път на нови, които могат да се появят в каскада и да задействат допълнителни печалби. Мрежата е благоприятна почва за много специални символи, включително множители, уайлд символи, книги на елементите и бонус скатери, като се отличава с RTP от 96,31% и висока волатилност.

Shadow Summoner Elementals WildЕлементарен брояч: Пътешествието през Елементарния брояч започва от ниво 0, като играчите се изкачват по нивата чрез последователни печалби. Всяка победа придвижва брояча нагоре, което е равносилно на броя на символите, допринесли за победата. Прогресията достига връхната си точка на 4 нива, като за преминаването на всяко от тях са необходими 200 точки. Всяко ниво се нулира след обновяване. След спечелване на рунда с безплатни завъртания, показателят се нулира. Нивата разкриват следните уникални функции:

 • Ниво 1: Разкрива Ледената кула, като въвежда функцията Разпространение.
 • Равнище 2: Разкрива Tome of Corruption, като активира функцията Explosion.
 • Равнище 3: Разкрива Кулата на гръмотевиците, предлагайки функцията Respin.
 • Равнище 4: Показва Огнената кула, като активира функцията за надграждане.

Spread: Символът Tome of Ice, при липса на печалба, активира функцията Spread, превръщайки до 4 съседни обикновени символа и самия себе си в Wilds.

Shadow Summoner Elementals BonusЕкплозия: Активира се при липса на печалба и когато символът Tome of Ice отсъства, Tome of Corruption инициира експлозия в зона 3х3. Този взрив трансформира съседните символи в произволно избран обикновен символ.

Respin: Кулата на гръмотевиците, при отсъствие на печалби и други определени символи на Кулата, се превръща в символ с произволен множител, който диктува премахването на до 12 редовни символа, като на тяхно място се появяват нови и евентуално дават печалби.

Подобрение: При сценарии, лишени от печалби и други символи от Кулата на пламъка, Кулата на пламъка подобрява 1-4 символа с ниска печалба (включително самата нея) до техните високоплатени аналози.

Мултипликатор: След печеливша поредица се пресмята общата стойност на символите Мултипликатор на екрана, като общата печалба от поредицата се увеличава с тази крайна стойност.

Shadow Summoner Elementals MultiplierБезплатни завъртания: Осигуряването на 3 бонус скатера води до началото на кръга с безплатни завъртания, който започва с 4 завъртания. Тази фаза започва с нулиране на брояча на елементите на ниво 0, като той работи по модифицирани правила, при които напредването на нивото изисква по-малко точки, отколкото в основната игра. Елементарните гробници се освобождават в последователност, определена на случаен принцип, като първоначалното завъртане гарантира активирането на последния символ в последователността.

Играчите се възнаграждават с допълнителен набор от 4 безплатни завъртания, когато показателят достигне определени етапи и всичките четири елементала се активират отново. По време на сесията с безплатни завъртания в Shadow Summoner Elementals, срещайки символ на мултипликатор по време на печалба, той добавя стойността си към общия мултипликатор. След това този общ множител увеличава всички следващи печалби по време на рунда, особено когато се появят нови символи множители, които допринасят за печалбите.

Режим на залагане: Увеличаването на залога 1,5 пъти обогатява стандартното изживяване при игра, като повишава RTP до 96,42% и увеличава вероятността за поява на Scatters. Достъпът до този режим е ексклузивен за играчите, които са достигнали максималното ниво.

Бонус купуване: За тези, които искат да се потопят директно в действието, функцията Бонус купуване предлага незабавен достъп до кръга с безплатни завъртания на стойност 100 пъти залога на играча, придружен от RTP от 96,64%.

Дизайн и саундтрак

Символи на Shadow Summoner ElementalsShadow Summoner Elementals се отличава с дизайн, който нежно измества фокуса от фона си към видимо изобразена решетка, изпълнена с ясни, ярки символи. На фона на библиотечна обстановка с нотка на мистика, към играчите се присъединява герой, който държи светеща книга, добавяйки към магическата атмосфера на играта. Саундтракът на играта подсилва това усещане, като деликатно се вписва в мистичната тема. Таблицата с печалби, състояща се от класическите цветове на четирите карти и четири уникални персонажа, съответстващи на всеки цвят и цвят, гарантира лесно, но завладяващо преживяване.

За тези, които са запленени от мистиката и механиката на играта, Magic Lab на NetEnt предлага подобна съблазън, докато Fire Portals на Pragmatic Play е по-проста алтернатива.

Нашето заключение

Shadow Summoner Elementals от Fantasma Games е майсторски клас в иновациите при онлайн слотовете, предлагайки на играчите богат набор от функции, които повишават нивото на игралното изживяване. Със своя механизъм за изплащане на разпръснати символи, динамичен измервател на елементите и редица специални символи и функции, като трансформиращите се куполи и завладяващия кръг с безплатни завъртания, играта се отличава със своята дълбочина и ангажираност. Високата волатилност в съчетание с конкурентен RTP гарантират вълнуващ геймплей. Тази игра е доказателство за способността на Fantasma Games да съчетава сложна механика със завладяващ дизайн, което я превръща в задължителна игра за ентусиастите, търсещи комбинация от предизвикателство и вълшебство.

Shadow Summoner Elementals в сравнение към други слотове

Име:Shadow Summoner ElementalsBreak AwayThree NymphsLeprechance TreasuryRainbow LuckMystery Motel
Провайдър:Fantasma GamesMicrogamingCT Gaming InteractiveEGT DigitalAmusnet (EGT) InteractiveHacksaw
Печеливши канали:Scatter Pays2431540251024
Бонус:ДаНеНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,610х Залога12,500£Прогресивен5.00010,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Динамичен Elemental Meter с функции за повишаване на нивото

 • Разнообразие от специални символи, които придават дълбочина на геймплея

 • Конкурентен RTP

Минуси:
 • Режимът на подобрен залог изисква играчите да са на максимално ниво, което потенциално ограничава достъпността

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Shadow Summoner Elementals

Shadow Summoner Elementals

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Shadow Summoner Elementals. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Shadow Summoner Elementals.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Shadow Summoner Elementals
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Присъединете се към програми за лоялност

Много онлайн казина предлагат програми за лоялност или VIP схеми за своите играчи. Възползвайте се от тези програми, за да увеличите максимално печалбите си от Shadow Summoner Elementals. Програмите за лоялност често предлагат привилегии като ексклузивни бонуси, награди за връщане на пари, персонализирани промоции и дори специални мениджъри на сметки.

Присъединявайки се към тези програми, можете да се възползвате от допълнителни предимства, които подобряват играта Ви и потенциално увеличават печалбите Ви. Следете за програми за лоялност, свързани с предпочитаното от вас онлайн казино, и се възползвайте максимално от техните награди.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Shadow Summoner Elementals, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Shadow Summoner Elementals.

Често задавани въпроси

Какви са RTP коефициентът и волатилността на Shadow Summoner Elementals?

Shadow Summoner Elementals може да се похвали с RTP от 96,31% и е категоризирана като игра с висока волатилност, обещаваща значителни награди за тези, които се осмелят да се впуснат в загадките ѝ.

Как работи функцията Elemental Meter в Shadow Summoner Elementals?

Играчите увеличават нивата на елементарния брояч, като постигат печалби, а всяко ниво отключва нови специални функции и символи, които увеличават дълбочината на играта.

Как работи функцията Free Spins в Shadow Summoner Elementals?

Попадането на 3 бонус Scatter-а задейства Free Spins рунда, започващ с 4 завъртания и презареждане на Elemental брояча, който изисква по-малко точки за повишаване на нивата, предлагайки удължена игра и увеличен потенциал за печалби.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:21 февруари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238