Shamrock Saints

 • Доставчик:

  Push Gaming

 • Тип:

  20 Линии

Shamrock Saints Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.30%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Shamrock Saints

Разработчик: Push Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Shamrock Saints

Разработчик: Push Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Shamrock Saints

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Впуснете се в мистично пътешествие в сърцето на ирландския фолклор с Shamrock Saints от Push Gaming. Този завладяващ слот предлага уникален дизайн на мрачна тематика и омагьосващ саундтрак, който потапя играчите в едно неземно приключение. Открийте скрити съкровища, задействайте вълнуващи функции и изследвайте магията на Изумрудения остров в това завладяващо творение на Push Gaming.

Функции и бонуси

Shamrock Saints предлага стандартна игрална мрежа, състояща се от 5 барабана, 4 реда и 20 печеливши линии. Волатилността на играта е категоризирана като средна до висока и може да се похвали с RTP от 96,30%. Максималната потенциална печалба в този слот е 10 000x първоначалния залог.

Мистериозни символи: Те могат да се появят навсякъде на барабаните както по време на основната игра, така и по време на функцията Безплатни завъртания. Когато се появят Мистериозни символи, те задействат функцията Nudge & Reveal.

Функция Nudge and Reveal: Функцията Nudge & Reveal се активира, когато на барабаните се появят мистериозни символи. При тази функция Мистериозни символи се появяват, разкривайки Печеливши символи, Wild символи или Златни символи на Леприкона. Тези разкрити символи допринасят за всички съществуващи печеливши комбинации в мрежата. След повторно натискане на бутона за завъртане се извършва процес на постепенно побутване, в резултат на което Мистериозните символи се преместват надолу с една позиция. Междувременно останалите барабани продължават да се въртят нормално. Този процес се повтаря, докато на барабаните не останат повече мистериозни символи.

Shamrock Saints WildФункция „Разкриване на леприкона“: В света на Shamrock Saints функцията Leprechaun Reveal се разгръща, когато неуловимият златен символ Leprechaun бъде разкрит от мистериозен символ или в основната игра, или по време на безплатните завъртания. По време на тази функция всяка позиция със символ Golden Leprechaun се отправя на пътешествие към различни награди. Ето символите, които можете да срещнете в рамките на функцията Leprechaun Reveal:

 • Символи за незабавни награди: Тези символи водят до множители на залога със стойности от 1х до 2500х.
  Символи на множители: Когато се появи Символът на множителя, той увеличава стойността на всички Символи за незабавни награди и Символи на колекционера на барабаните в съответствие със собствената си стойност, след което грациозно напуска сцената.
 • Символи на колекционера: Когато се появи символ Collector, той събира стойностите на всички останали символи с незабавни награди и символи Collector. След като бъдат събрани, всички символи с незабавни награди изчезват от барабаните, оставяйки символа Collector зад себе си, за да стане свидетел на въртенето на празни позиции, всяка от които крие потенциал за различни награди.
 • Символи Nudge Up: Символите Nudge Up се появяват единствено във функцията за безплатни завъртания. Когато се появят на барабаните, те избутват купчините от мистериозни символи нагоре с една позиция, като добавят елемент на стратегия към играта с безплатни завъртания.
  Символи Scatter
 • Scatter Символи
 • Shamrock Saints WinСимвол сандък: По време на базовата игра, функцията за безплатни завъртания и режима Shamrock, попадането на символа сандък на барабан 3 или по време на функцията “ Leprechaun Reveal“ задейства функцията „Сандък“. В рамките на тази функция ще ви бъдат представени 5 награди от скрит сандък, от които да избирате. След като направите избора си, избраната награда от сандъка се разкрива и незабавно се награждава, за да подобри Вашето игрално преживяване.

Колекционни жетони: В основната игра на Shamrock Saints, когато на барабаните падне символ на жетон, той незабавно се прехвърля в златната банка, като по този начин се добавя към Вашата колекция. Тъй като Златната банка натрупва тези жетони, тя постепенно се запълва. След като достигне максималния си капацитет от 5 жетона, има вероятност Златният съд да задейства функцията Shamrock Mode, когато друг символ на жетон се приземи на барабаните.

 • Ниво 1: Преминаването от ниво 1 към ниво 2 изисква натрупването на 45 жетона.
 • Ниво 2: За да преминете от ниво 2 към ниво 3, трябва да съберете 60 жетона.
 • Ниво 3: За преминаване от ниво 3 към ниво 4 е необходимо да се съберат общо 95 жетона.
 • Ниво 4: Достигането на максималното ниво, известно като ниво 5, изисква събирането на 100 жетона.
 • Ниво 5 (максимално ниво): Това е най-високото достижимо ниво в системата за събиране на жетони.

Безплатни завъртания: Безплатните завъртания в Shamrock Saints се активират, когато минимум 3 Scatter символа се паднат където и да е на барабаните. Освен това тази функция може да се активира, като изберете съответната награда от сандък по време на функцията „Сандък“ в основната игра. Когато функцията за безплатни завъртания започне, тя внася уникален обрат, като попълва барабани 2 и 4 с мистериозни символи.

По време на всяко завъртане в рамките на функцията Безплатни завъртания тези Мистериозни символи леко се придвижват надолу с една позиция. Това побутване не само добавя елемент на очакване, но и постепенно увеличава общия множител с 1. Този общ множител се прилага към всички Ваши печалби след края на всяко завъртане. Безплатните завъртания продължават, докато не останат никакви мистериозни символи, с което тази вълнуваща функция приключва.

Shamrock Saints BonusРежим Shamrock: Режимът Shamrock в Shamrock Saints може да се активира по два начина. Първо, той се задейства, когато Златната банка се отвори в резултат на достигане на максимално ниво на събираем жетон. Освен това можете да инициирате режим Shamrock Mode, като изберете моментна награда в режим Shamrock Mode по време на функцията с ковчези в основната игра. След като режимът Shamrock започне, той отключва функцията за безплатни завъртания със следните подобрения:

 • Солиден 10x общ множител, който значително увеличава потенциалните Ви печалби.
 • Стълбовете от мистериозни символи се увеличават с 3 позиции, което добавя стратегическо ниво към геймплея.

Бонус покупка: Shamrock Saints предлага удобна функция за купуване на бонуси, която позволява на играчите да получат достъп до вълнуващите функции на играта, без да се налага да чакат те да се появят по естествен път по време на игра. Ето наличните опции за бонус покупка:

 • 3 Scatter символа на стойност 57,50x първоначалния залог.
 • 4 Scatter символа на стойност 113x първоначалния залог.
 • 5 Scatter символа на стойност 184x първоначалния залог.
 • Случайни Scatter символи на стойност 100x първоначалния залог.
 • Leprechaun Reveal Bonus на стойност 307x първоначалния залог.

Дизайн и саундтрак

Shamrock Saints SymbolsShamrock Saints може да се похвали със завладяващ дизайн на тъмна тематика, който я отличава от традиционните слотове на тема леприкони. Визуализацията на играта излъчва усещане за мистерия и интрига, с дълбоки, характерни цветове и сложни детайли, които привличат играчите в нейния загадъчен свят. Мрачният и съблазнителен дизайн е придружен от призрачно красив саундтрак, който перфектно допълва атмосферата на играта, създавайки уникално и завладяващо игрално изживяване.

За играчите, които харесват по-мрачната естетика на Shamrock Saints, Rainbow Ryan от Yggdrasil предлага контрастен, но също толкова омагьосващ слот на тема леприкони. Той е чудесен избор за тези, които търсят различен поглед към жанра, като същевременно се наслаждават на магията на ирландския фолклор.

Нашето заключение

Shamrock Saints приканва играчите да усетят очарованието на Ирландия чрез своя завладяващ дизайн и омагьосващ саундтрак. С множеството си функции, включително вълнуващия режим Shamrock Mode и опциите за бонус покупка, тя предлага широки възможности за вълнуващ геймплей и значителни печалби. Ако търсите ирландско приключение в света на онлайн слотовете, Shamrock Saints е очарователен избор.

Shamrock Saints в сравнение към други слотове

Име:Shamrock SaintsBouncy BombsTrain to SeoulMega Moolah MegawaysThe ChampionsMost Wanted
Провайдър:Push GamingHacksawPragmatic PlayTriple Edge StudiosPragmatic PlayTrueLab Games
Печеливши канали:20Scatter Pays15117,64925Scatter Pays
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:10,000х Залога10,000х залога15,000х ЗалогаПрогресивен1000 х Залога15,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Множество опции за купуване на бонуси за достъп до функции.

 • Интригуваща механика за събиране на жетони.

Минуси:
 • Опциите за бонус купуване се заплащат.

 • Някои функции, като Shamrock Mode, може да се окажат трудни за задействане.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Shamrock Saints

Shamrock Saints

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Shamrock Saints. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Shamrock Saints.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Shamrock Saints
1

Присъединете се към програми за лоялност

Много онлайн казина предлагат програми за лоялност или VIP схеми за своите играчи. Възползвайте се от тези програми, за да увеличите максимално печалбите си от Shamrock Saints. Програмите за лоялност често предлагат привилегии като ексклузивни бонуси, награди за връщане на пари, персонализирани промоции и дори специални мениджъри на сметки.

Присъединявайки се към тези програми, можете да се възползвате от допълнителни предимства, които подобряват играта Ви и потенциално увеличават печалбите Ви. Следете за програми за лоялност, свързани с предпочитаното от вас онлайн казино, и се възползвайте максимално от техните награди.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Shamrock Saints, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Shamrock Saints.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Shamrock Saints и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Как да задействам режима Shamrock Mode в Shamrock Saints?

Режимът Shamrock може да се активира или като съберете 5 жетона на максимално ниво, или като изберете моментна награда в режим Shamrock в основната игра с функция „сандък“.

Какви са опциите за закупуване на бонуси в Shamrock Saints?

Shamrock Saints предлага пет различни опции за купуване на бонуси, които позволяват на играчите да получат достъп до различни функции на различна цена.

Мога ли да играя Shamrock Saints безплатно или само с истински пари?

Обикновено можете да намерите Shamrock Saints в онлайн казина, където можете да играете за истински пари. Някои казина може да предлагат и безплатна игра или демо режим.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:4 декември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238