Sherwood Gold

Sherwood Gold Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.20%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Sherwood Gold

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:80,00
Джакпот:6,500х Залога
Скатер:Да

Детайли за Sherwood Gold

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:80,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:6,500х Залога

Ревю за Sherwood Gold

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Впуснете се в завладяващо приключение из Шеруудската гора с играта на Play'n GO – Sherwood Gold. Присъединете се към Робин Худ и неговите смелчаци в тази вълнуваща слот игра с уникална функция за стрелба с лък и потенциал за невероятни богатства. Пригответе се за вълнуващо пътешествие в сърцето на тази легендарна приказка.

Функции и бонуси

Sherwood Gold представлява 5-барабанна, 3-редова игрална мрежа с 20 печеливши линии, предлагаща игрално изживяване, характеризиращо се с висока волатилност. Слотът поддържа приличен RTP от 96,20% и максимална потенциална печалба от 6500 пъти първоначалния залог.

Sherwood Gold SymbolsCash Bag Scatters: Наличието на скатерите Cash Bag, които са поне 3 на брой, води до директни незабавни награди. Наградата съответства на броя на видимите скатери. В основната игра 3 скатера водят до печалба, равна на 1х залога, докато 4 скатера дават 5х, 5 скатера – 20х и т.н., а 9 скатера дават максимална награда от 2 000х залога.

Arrow Scatters: Появата на 3 скатера стрели означава начало на кръга с безплатни завъртания. Тези Скатери показват между 1 и 3 стрели върху всеки символ, като заедно определят броя на изстрелите, разпределени за играта „Стрелба с лък“.

Игра „Стрелба с лък“: В играта Стрелба с лък играчите се сблъскват с мрежа от 9 мишени, подредени в схема 3х3, които могат да избират чрез кликване или докосване. Избраните мишени разкриват безплатни завъртания, множители или бонусна торба с пари. След като бъдат използвани всички налични изстрели, кумулативните награди от безплатните завъртания, множителите и стойностите на кеш чантата се пресмятат, което води до началото на кръга с безплатни завъртания.

Sherwood Gold winБезплатни завъртания: По време на фазата на безплатните завъртания има възможност стойностите на наградите от кеш торбичката да се увеличават постепенно, като се започне от минимално увеличение от 0,2 пъти и се достигне максимална стойност от 3 пъти. Освен това в действие влиза множител, който увеличава стандартните печалби от линии. Критериите за получаване на награди Cash Bag са същите като тези в основната игра. Освен това всеки скатер Стрела, паднал по време на тази функция, добавя +1 безплатно завъртане към общия брой, като максималният лимит е 110 завъртания.

Дизайн и саундтрак

Sherwood Gold може да се похвали с визуално завладяващ дизайн, който потапя играчите в омагьосващия свят на Sherwood Forest. Със сложните си графики и детайлни символи тя напомня за мистиката на легендарния разбойник Робин Худ. Придружаващият саундтрак допълва преживяването с мелодична смесица от горска атмосфера и причудливи мелодии, като засилва цялостното очарование на играта и създава завладяваща атмосфера, на която играчите да се наслаждават.

Нашето заключение

Sherwood Gold ReviewSherwood Gold предлага завладяващо слот изживяване с висока волатилност на играта, щедър потенциал за максимална печалба от 6500 пъти залога и уникална функция за игра с лъкове. Дизайнът на играта пренася играчите в легендарната гора Шерууд, а омагьосващият саундтрак добавя дълбочина към завладяващото преживяване. Ако търсите изпълнен с приключения слот с духа на Робин Худ, Sherwood Gold е привлекателен избор, който съчетава класически теми с вълнуващ геймплей.

Sherwood Gold в сравнение към други слотове

Име:Sherwood GoldPeaky BlindersBreak Bones9 Lions12 Trojan MysteriesHeart of Cleopatra
Провайдър:Play'N GoPragmatic PlayHacksawWazdanYggdrasil GamingPragmatic Play
Печеливши канали:202017No paylines4096Cluster Pays
Бонус:ДаДаНеДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:6,500х Залога2022 х Залога3,333 х Залога1,000 х Залога20,000 х Залога10,000х залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателна игра със стрелба с лък

 • Висок потенциал за максимална печалба

 • Вълнуващ кръг с безплатни завъртания

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Sherwood Gold

Sherwood Gold

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Sherwood Gold. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Sherwood Gold.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Sherwood Gold
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Sherwood Gold, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Sherwood Gold. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Sherwood Gold.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Sherwood Gold, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Sherwood Gold.

Често задавани въпроси

Какъв е максималният потенциал за печалба на Sherwood Gold?

Sherwood Gold предлага максимален печеливш потенциал от 6500 пъти Вашия залог.

Как работи функцията " Стрелба с лък"?

В играта „Стрелба с лък“ играчите избират от мрежа с 9 мишени, разкриващи безплатни завъртания, множители или бонуси за кеш торбички.

Какво се случва по време на кръга с безплатни завъртания?

По време на безплатните завъртания стойностите на наградите в кеш чантата могат да се увеличат, а множителите увеличават печалбите от редовни линии. Скатерите могат да предоставят и допълнителни безплатни завъртания.

Какъв е коефициентът RTP на Sherwood Gold?

Sherwood Gold има RTP от 96,20%.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:2 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238