Shining Boom

Shining Boom Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.28%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Shining Boom

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши каналиScatter Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за Shining Boom

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши каналиScatter Pays
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Прогресивен

Ревю за Shining Boom

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Навлезте в света на слот игрите с Shining Boom, предоставен ви от EGT Digital. Този слот с плодова тематика предлага лесно изживяване. Разгледайте яркия дизайн, отпуснете се под успокояващия саундтрак и открийте функции като Gamble, безплатни завъртания и опции за бонус покупка. Shining Boom обещава релаксиращо игрално пътешествие с потенциал за възнаграждаващи печалби.

Функции и бонуси

Shining Boom е слот игра, която се играе на игрална решетка с 6 барабана и 5 реда, включваща система за изплащане на скатери. Това означава, че печеливша комбинация се формира, когато 8 или повече еднакви символа се появят където и да е на барабаните. Играта има висока волатилност, RTP от 96,28%, а максималната печалба се определя от прогресивния джакпот.

Clover Chance JackpotДжакпот Clover Chance: Една от функциите на играта е джакпотът Clover Chance, който може да се активира на случаен принцип след завъртане. Тази функция позволява на играчите да спечелят едно от четирите нива на прогресивния джакпот: Mini, Minor, Major и Grand. По време на кръга с джакпота играчите избират измежду 15 сандъка, всеки от които съдържа различни символи. Сред тях дванадесет сандъка съдържат символи на перли в различни цветове, съответстващи на различните нива на джакпота. Останалите сандъци съдържат специални символи детелина за повишаване на нивото в различни цветове. За да преминат към следващото ниво на джакпота, играчите трябва да съберат някой от специалните символи детелина заедно с трите съответни символа перли. Ето как работи играта:

 • Grand Jackpot: Присъжда се, когато съберете 3 червени символа на перли или 3 зелени перли заедно със зелена детелина.
 • Major Jackpot: Получава се, когато съберете 3 символа зелени перли или 3 сини перли заедно със синя детелина.
 • Minor Jackpot: Получавате го, когато съберете 3 символа на сини перли или 3 лилави перли заедно с лилава детелина.
 • Mini Jackpot: Получава се, когато съберете 3 символа с лилави перли.

Shining Boom ScatterToppling Reels: Както в основната игра, така и при безплатните завъртания се появява функцията Toppling Reels. След като печелившите комбинации се покажат на екрана, всички награди се присъждат, а печелившите символи изчезват, с изключение на символите Scatter и Multiplier Bomb. След това свободните позиции на барабаните се запълват със символите над тях и се изплащат всички нови печеливши комбинации. Печалбите от символите Scatter се изчисляват след приключване на функцията Toppling Reels, която продължава, докато на екрана не се образуват повече печеливши комбинации.

Gamble: След всяка печалба играчите могат да заложат на печалбата си, като изберат червена или черна карта. Ако изборът им се окаже правилен, сумата за хазарт се удвоява. Ако обаче направят грешен избор, сумата на Gamble се губи и играта приключва. В играта играчите могат да участват във функцията Gamble, като са позволени максимум 5 опита.

Безплатни завъртания: По време на базовата игра появата на 4, 5 или 6 Scatter символа на екрана води до предоставянето на 10 безплатни завъртания, придружени от символи с множител, вариращи от x2 до x100. Когато по време на безплатните завъртания на екрана се появят няколко символа множител, техните стойности се комбинират и общата печалба от играта се умножава по съответния начин. Освен това, ако по време на безплатните завъртания се появят 3, 4, 5 или 6 Scatter символа, те задействат допълнителни 5 безплатни завъртания, които се добавят към текущия общ брой безплатни завъртания.

Shining Boom Buy BonusБонус покупка: Shining Boom предлага на играчите възможността да използват две алтернативи за бонус купуване:

 • Играчът може да закупи безплатни завъртания или да увеличи шансовете си за активиране на безплатни завъртания, като избере една от наличните опции на основния екран. Цената за придобиване на безплатни завъртания е определена на 100 пъти първоначалния залог. Изборът на тази опция води до активиране на 10 безплатни завъртания, когато на екрана се появи комбинация от символи, включваща 4, 5 или 6 Scatter символа.
 • Като алтернатива, играчите могат да удвоят вероятността за активиране на безплатни завъртания, като изберат втората опция за бонус купуване, чиято цена е 1,25 пъти първоначалния залог. Когато изберете тази опция, на барабаните при следващите завъртания се появяват по-голям брой Scatter символи, което на практика удвоява вероятността за задействане на 10 безплатни завъртания със символи с множител, вариращи от x2 до x100.

Дизайн и саундтрак

Shining Boom SymbolsShining Boom може да се похвали с дизайн, изобразяващ различни плодове, предлагащ цветен и ясен визуален стил. Саундтракът осигурява приятен и ненатрапчив фон, с меки мелодии и нежни естествени звуци, допринасящи за спокойна атмосфера на играта. Цялостният дизайн и саундтрак имат за цел да създадат спокойно и приятно игрово изживяване.

Нашето заключение

Shining Boom представя просто слот преживяване на тема плодове с релаксиращ дизайн и успокояващ саундтрак. Неговите функции, включително Gamble, безплатни завъртания и опции за бонус купуване, осигуряват известно разнообразие за играчите. Това е подходящ избор за тези, които търсят спокойна слот игра с потенциал за големи печалби.

Shining Boom в сравнение към други слотове

Име:Shining BoomThe NinjaBonanza WheelGold DiggerLock and PopThe Dog House Dice Show
Провайдър:EGT DigitalEndorphinaEvoplay EntertainmentiSoftBetNetEntPragmatic Play
Печеливши канали:Scatter Pays20No paylines202020
Бонус:ДаНеНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:Прогресивен1000 x ЗалогаProgressive Jakpot8,230 х Залога4,046х залога6,750x Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разнообразие от функции, включително Gamble и Безплатни завъртания.

 • Възможност за закупуване на Бонус.

Минуси:
 • Ограничен максимален брой опити за Gamble.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Shining Boom

Shining Boom

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Shining Boom. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Shining Boom.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Shining Boom
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Shining Boom попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Shining Boom, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Shining Boom с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Shining Boom може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Shining Boom, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Shining Boom.

Често задавани въпроси

Как работи функцията Gamble?

След печалба играчите могат да изберат да заложат печалбата си, като изберат червена или черна карта, като правилният избор удвоява печалбата им.

Какви са отличителните характеристики на Shining Boom?

Играта включва функции като Gamble, Безплатни завъртания и Опции за бонус купуване.

Подходяща ли е Shining Boom за обикновени играчи?

Да, тя предлага спокойно игрално изживяване, което я прави достъпна за обикновени играчи.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:18 декември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238