Sisters of the Sun

 • Доставчик:

  Play'N Go
 • Тип:

  Много Линии

Sisters of the Sun Demo

Налично на:

телефон

RTP

94%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Sisters of the Sun

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:15,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Sisters of the Sun

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:15,000 х Залога

Ревю за Sisters of the Sun

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Sisters of the Sun е онлайн слот, разработен от Play'n GO. Той използва 5×5 клъстерна мрежа и предлага каскадни печалби, прогресивни множители, модификатори на барабани и безплатни завъртания. RTP на този силно променлив слот е настроен на 94,2%, а голямата награда е на стойност 15 000 x вашия залог.

Sisters of the Sun е продължението на Moon Princess на Play'n GO. Ще откриете доста прилики между двете игри, като тази е с много повече функции, вградени в барабаните, а аниме принцесите са заменени с египетски богини. Play'n GO тук не са заложили на типичния фон за египетска игра, но графиката е ефектна, а символите детайлни и много добре анимирани. Ще видите трите египетски богини отстрани до барабаните, и те ще оживяват при всяко завъртане.

Опции за залагане варират от £0,20 до £100,00 на завъртане. Може да прочетете таблицата с печалби и правилата на играта чрез бутона „i“, и да използвате бутона за автоматично пускане, като изберете 10, 20, 50, 75 или 100 автоматични завъртания. RTP на слота е 94,2%, и това е силно променлива игра, която заема около 8/10 в скалата за волатилност и предлага главна награда на стойност 15 000 x вашия залог.

Символите попадат върху мрежата с печалби 5×5 и вие печелите, когато съпоставите три или повече подред, вертикално или хоризонтално. След това всички печеливши символи изчезват и всички символи по-горе попадат в полетата, за да дадат възможност за допълнителни печалби. Ако успеете да изчистите напълно мрежата, ще спечелите бонус печалба от 50 пъти х общия ви залог заедно с текущия множител на Eye of Ra.

Пет позиции на мрежата са маркирани с иконата на Окото на Ра по време на всяко завъртане. Ще видите множителя на Окото на Ра (разположен вляво от решетката) да се увеличава с единица всеки път, когато получите печеливша комбинация над която и да е маркирана позиция. Всички печеливши комбинации се умножават по текущата стойност на множителя и стойността на множителя се нулира, след като печелившата серия приключи.

Уайлд символите и скатер символите играят важна роля в играта. Wilds заместват всички други символи с изключение на скатера, но те се появяват само след печелившите завъртания. Скатерите задействат функцията Sisterhood и за това е необходим само един символ. Той също така държи ключа към функцията за безплатни завъртания.

Функцията Goddess Power се активира на случаен принцип при всяко непечеливши завъртания. Функцията ще се играе в зависимост от това коя от богините е активна в момента на екрана. Играта стартира с произволна богиня и след това се върти в определен ред, след като всяка от тях е активирана:

 • Sekhmet – Трансформира един набор от символи в друг набор.
 • Hathor – Добавя един или два Wild символа към мрежата.
 • Bastet – Взема един или два комплекта символи от мрежата.

Имате нужда само от един скатер символ, за да активирате функцията Sisterhood. Ще можете да изиграете един кръг от функцията и множителят се нулира, преди да започне. Започвайки със Sekhmet и след това с Hathor и Bastet, всяка от трите характеристики на силата на богиня ще се играе при всяко завъртане, което не осигурява печалба.

Функцията спира, след като и трите богини покажат силите си. Ще задействате функцията за безплатни завъртания, ако изчистите мрежата от символи, но имайте предвид, че 50 пъти незабавна награда за изчистване на мрежата по време на обикновена игра не се присъжда в тази функция.

Изчистете мрежата във функцията Sisterhood и можете да изберете пакет безплатни завъртания от любимата си богиня. Има по-голям риск, когато изберете по-малко завъртания, но ще има шанс да спечелите по-големи награди.

 • Sekhmet – 4 x безплатни завъртания (1 x скатер е равно на 4 x допълнителни завъртания)
 • Hathor – 5 x безплатни завъртания (1 x скатер се равнява на 3 x допълнителни завъртания)
 • Bastet – 8 x безплатни завъртания (1 x скатер е равно на 2 x допълнителни завъртания)

Има много фактори в игра по време на тази функция. Множителят на печалбата се придържа към текущата си стойност, позициите на Окото на Ра в решетката се увеличават от пет на десет и избраната от вас богиня ще ви помага със силите си при всяко непечелившо завъртане. Можете да спечелите общо до 150 безплатни завъртания по време на функцията, преди да се върнете към стандартните правила за игра.

Sisters of the Sun в сравнение към други слотове

Име:Sisters of the Sun20 Super HotChance Machine 100Juicy ReelsJump!Dragon’s Mirror
Провайдър:Play'N GoAmusnet (EGT) InteractiveEndorphinaWazdanHabaneroRed Tiger Gaming
Печеливши канали:Cluster Pays2010020102425
Бонус:ДаДаНеНеНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:15,000 х Залога300005000 х Залога50 х Залога10,000£ 10,500x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Sisters of the Sun

Sisters of the Sun

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Sisters of the Sun. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Sisters of the Sun.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Sisters of the Sun
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Sisters of the Sun, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Sisters of the Sun може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944