SixSixSix

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  15 Линии

SixSixSix Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.15%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за SixSixSix

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали14
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:16,666х залога
Скатер:Не

Детайли за SixSixSix

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали14
Wild Символ:Не
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:16,666х залога

Ревю за SixSixSix

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

SixSixSix е онлайн слот игра, разработена от Hacksaw Gaming, която е на мрачна и зловеща тема. Дизайнът включва смразяващи герои на дяволи и графити с дяволска тематика, които създават завладяващ фон, допълващ мистериозната атмосфера. Освен поразителните си визуални ефекти, играта включва няколко уникални функции, предназначени да увеличат възможностите за печалба извън традиционните печеливши линии, обогатявайки цялостното преживяване на играчите.

Игрални функции и бонуси

SixSixSix БонусSixSixSix е онлайн слот игра, която може да се похвали с RTP от 96,15%. Този слот е разположен върху решетка 5х4, предлагайки на играчите си висока волатилност, и е комбиниран с 14 печеливши линии, което значително увеличава възможностите за печалба по време на основната игра.

Фигура Wicked Wheels: Задействайте тази завладяваща функция, като поставите син или червен символ „6“ на барабани 1, 3 или 5, като е позволен само един символ „6“ на барабан. По време на основната игра се активират само сините Wicked Wheels. След като се активира, съответното Wicked Wheel се появява директно на мястото на символа „6“ и започва да се върти, като при спиране награждава играчите с наградата, посочена със стрелката. Ако се задействат няколко Wicked Wheels едновременно, резултатите от тях се комбинират последователно от ляво на дясно.

 • Синьо злокобно колело: Възможните награди включват максимална печалба, множители, вариращи от 5х до 100х, множители, вариращи от 2х до 10х, и задействане на Free Spin чрез символ „6“.
 • Червено злокобно колело: Това колело съдържа подобрени награди, включително максимална печалба, по-високи множители, вариращи от 10x до 50x и от 100% до 500%, и още по-значителни множители, вариращи от 3x до 20x.

SixSixSix УайлдSpeak of The Devil: Този бонус се задейства, като по време на основната игра се падне символ „6“ върху колелото Wicked Wheel и се присъдят 10 безплатни завъртания. Бонусът увеличава вероятността да уцелите както червено, така и синьо злокобно колело, въпреки че символ ‘6' няма да се появи на синьото злокобно колело по време на тази функция.

Let Hell Break Loose!: Играчите могат да задействат този бонус, като уцелят символ ‘6' върху 2 Wicked Wheels едновременно в основната игра, което също дава 10 Free Spins. Тази функция увеличава шансовете за среща с червени Wicked Wheels, като сини Wicked Wheels отсъстват по време на бонуса.

What The Hell: Този бонус се задейства, като в основната игра символ „6“ падне едновременно върху 3 Wicked Wheels, което отново дава 10 безплатни завъртания. В тази функция е гарантирано, че при всяко завъртане ще се появи червено злокобно колело, без да има сини злокобни колела.

Deal With The Devil: Тази опция става достъпна, когато се активират бонусите Speak of The Devil или Let Hell Break Loose! Играчите имат възможност да завъртят Колелото на сделката, което може да подобри играта им. Колелото включва следните възможни резултати: 5, 8, 12, 16, 20 или символ „6“. Числата от 5 до 20 представляват новия общ брой присъдени безплатни завъртания, като потенциално увеличават или намаляват първоначалния брой безплатни завъртания.

SixSixSix ПечалбаПопадането на символ „6“ повишава текущия бонус: Speak of The Devil може да ескалира до Let Hell Break Loose!, а Let Hell Break Loose! може да премине в What The Hell. Възможни са надграждания, но играчите не могат да преминат към бонусен режим с по-ниска стойност. Всеки играч може да се включи в колелото на сделката веднъж на бонус рунд, като има допълнителна възможност, ако се повиши от Speak of The Devil на Let Hell Break Loose!

Бонус покупка: Играчите могат директно да закупят достъп до различни функции на играта, като по този начин увеличат както игровия си опит, така и потенциала си за печалба.

 • Wicked FeatureSpins: Срещу 10 пъти по-голям залог тази опция значително увеличава вероятността за задействане на Злите колела. Тя се отличава с висока волатилност и RTP от 96,24%.
 • Red Wicked FeatureSpins: За 50x залога тази опция гарантира Red Wicked Wheel на всяко завъртане, с изключение на Blue Wicked Wheels. Тази опция е с много висока волатилност и RTP от 96,26%.
 • Speak Of The Devil: Налична за 100x залог, тази много силно волатилна опция има RTP от 96,2%.
 • Let Hell Break Loose! Този бонус може да бъде закупен за 250x залога и е много волатилен, с RTP от 96,22%.

Дизайн и саундтрак

Дизайн на SixSixSixSixSixSix представя тъмна, мистериозна тема, разположена на фона на сива стена, покрита с вдъхновени от дявола графити. От всяка страна на решетката има плаващ герой на дявол, който подсилва страховитата естетика на играта. Освен това на решетката са разположени различни подходящи символи, включително кости, цигари, призраци, вълци и кучета. Освен това съпътстващият саундтрак допълва визуалните елементи на играта, като подобрява цялостното игрово изживяване.

За почитателите на подобни теми и геймплейни характеристики, перфектни алтернативи са Dark Summoning от Hacksaw Gaming и Hellapenos от Pragmatic Play.

Нашето заключение

SixSixSix ГеймплейSixSixSix предлага редица завладяващи функции, които са подходящи както за обикновени, така и за напреднали играчи. Функцията Wicked Wheels, включваща червени и сини колела, осигурява разнообразни множители и възможности за безплатни завъртания, като значително подобрява геймплея. Освен това уникалната опция Deal With The Devil позволява на играчите да залагат на потенциални бонусни подобрения, добавяйки вълнуващ елемент на риск и възнаграждение. Освен това опцията Bonus Buy осигурява незабавен достъп до тези функции, предлагайки на играчите по-голям контрол върху тяхното игрово изживяване.

SixSixSix в сравнение към други слотове

Име:SixSixSixMighty Munching MelonsChase for GloryBrave CatDragon’s DawnThe Great Sevens
Провайдър:HacksawPragmatic PlayPragmatic PlayAmusnet (EGT) InteractiveStakelogicCT Gaming Interactive
Печеливши канали:141024540Scatter Pays25
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеНеДаДаДаДа
Джакпот:16,666х залога3,000х Залога7,887х ЗалогаProgressive Jakpot7,500х ЗалогаN/A

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок RTP от 96,15%

 • Уникални ангажиращи функции

 • Незабавен достъп до функциите чрез Bonus Buy

 • Оптимизиран за мобилна игра

Минуси:
 • Ограничени печеливши линии в основната игра

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в SixSixSix

SixSixSix

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в SixSixSix. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от SixSixSix.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

SixSixSix
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и SixSixSix не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на SixSixSix, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху SixSixSix, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в SixSixSix.

Често задавани въпроси

Какви бонуси се предлагат в SixSixSix?

Играчите могат да участват в три различни бонус кръга: Speak of The Devil, Let Hell Break Loose! и What The Hell. Всеки от тях се задейства, като се паднат символи „6“ върху Злите колела, като интензивността и потенциалните награди се увеличават с повече символи.

Има ли начин за директен достъп до бонусите в SixSixSix?

Да, опцията Bonus Buy позволява на играчите да закупят директен достъп до различни функции на играта в пъти повече от текущия си залог, като съответно коригира волатилността на играта и коефициента на печалба (RTP).

Може ли SixSixSix да се играе на мобилни устройства?

Да, играта е напълно оптимизирана за мобилни устройства, което позволява на играчите да се наслаждават на нея на различни мобилни устройства, без да губят нищо от визуалното и геймплейното качество.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:2 юли,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238