Snake’s Gold Dream Drop

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  Много Линии

Snakes Gold Dream Drop Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.20%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Snake’s Gold Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Snake’s Gold Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Залога

Ревю за Snake’s Gold Dream Drop

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Навлезте в царството на Snake's Gold Dream Drop, вълнуващо творение на Relax Gaming. Открийте магията на Wild барабаните и безплатните завъртания, докато се потапяте в завладяващ дизайн и хипнотизиращ саундтрак. Пригответе се за необикновено игрално изживяване, като никое друго!

Функции и бонуси

Snake's Gold Dream Drop разполага с игрална решетка с размери 5×4 и може да се похвали с 10 печеливши линии. С високата си волатилност играта предлага впечатляващ RTP от 96,20% и предоставя на играчите вълнуващия потенциал да спечелят до 5 000 пъти първоначалния си залог.

Snake’s Gold Dream Drop WildWild барабани: Всеки път, когато монета се приземи върху барабан, тя незабавно се събира, което води до увеличаване на брояча за конкретния барабан с 1. След като броячът достигне стойност 2, съответният барабан се превръща в Wild барабан за следващите две последователни завъртания. След тези две платени завъртания броячът автоматично се връща на 0 и е готов за нов рунд. Важно е да отбележим, че монетите, събрани по време на игра с определен размер на залога, допринасят единствено за броячите за този конкретен размер на залога. Освен това всеки размер на залога може да има свое собствено уникално запазено състояние, което се възстановява, когато този конкретен размер на залога бъде избран отново.

Функция „Купи“: Функцията „Купуване“ е достъпна само за основната игра и се активира срещу 100x вашия залог. Активирането на функцията „Купи“ гарантира минимум 3 бонус символа и дава право на участие в кръга с безплатни завъртания.

Snake’s Gold Dream Drop BonusБезплатни завъртания: В основната игра наличието на 3, 4 или 5 символа Bonus дава на играчите съответно 7, 12 или 16 безплатни завъртания. По време на кръга Безплатни завъртания броячите на монетите на всички барабани започват от 0. Когато монетите паднат върху барабаните по време на Безплатните завъртания, те се събират, като увеличават брояча за съответния барабан с 1. Когато този брояч достигне стойност 2, конкретният барабан се превръща в Wild барабан и тази трансформация остава в сила до края на Безплатните завъртания. Освен това, след първоначалното активиране, всяка поява на Wild барабан възнаграждава допълнително безплатно завъртане.

Дизайн и саундтрак

Snake’s Gold Dream Drop ReviewДизайнът на играта се характеризира с ярки, визуално завладяващи графики, които вдъхват живот на света на Snake's Gold Dream Drop. Художественото оформление безпроблемно съчетава модерна естетика с класически мотиви, създавайки уникална и завладяваща атмосфера. Тази визуална наслада е придружена от саундтрак, който подсилва игровото изживяване. Хармоничните мелодии на музиката и фините звукови ефекти осигуряват успокояващ фон на геймплея, като потапят играчите в света на играта.

Нашето заключение

Snake's Gold Dream Drop предлага вълнуващо игрално изживяване с високата си волатилност и потенциал за значителни печалби. Функциите Wild Reels и Безплатни завъртания добавят дълбочина към геймплея, като предоставят на играчите достатъчно възможности да се насладят на вълнуващи моменти. В съчетание с привлекателния дизайн и завладяващия саундтрак тази игра представлява добре балансиран пакет за тези, които търсят както забавление, така и възможност да спечелят големи печалби.

Snake’s Gold Dream Drop в сравнение към други слотове

Име:Snake’s Gold Dream DropHappy ApeJimi HendrixHollywoofWild ChristmasMega Moolah 4Tune Reels
Провайдър:Relax GamingHabaneroNetEntGameArtStakelogicGames Global
Печеливши канали:1015201024325
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х Залога11,070 x Залога£ 80,0007,650 х Залога12,000£€16,293

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Вълнуващи функции Wild Reels и Безплатни завъртания.

 • Възможност да спечелите до 5000x залога Ви.

 • Възможност за активиране на функцията "Купи

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи.

 • Функцията "Купи" се заплаща допълнително.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Snake’s Gold Dream Drop

Snake’s Gold Dream Drop

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Snake’s Gold Dream Drop. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Snake’s Gold Dream Drop.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Snake’s Gold Dream Drop
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Snake’s Gold Dream Drop. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Snake’s Gold Dream Drop.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Snake’s Gold Dream Drop. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Snake’s Gold Dream Drop в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какво е Snake's Gold Dream Drop?

Snake’s Gold Dream Drop е завладяваща слот игра, разработена от Relax Gaming, която се отличава с функциите си Wild Reels и Безплатни завъртания, разположени на завладяващ визуален и звуков фон.

Как мога да активирам функцията "Купи" в играта?

Функцията „Купи“ е достъпна само за основната игра и може да бъде активирана за 100 пъти редовния Ви залог, като гарантира минимум 3 бонус символа и достъп до безплатни завъртания.

Какъв е максималният потенциал за печалба в Snake's Gold Dream Drop?

Играта предлага максимален печеливш потенциал от 5000 пъти Вашия първоначален залог.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:28 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238