Stone Gaze of Medusa

 • Доставчик:

  Stakelogic

Stone Gaze of Medusa Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Stone Gaze of Medusa

Разработчик: Stakelogic
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:62,50
Джакпот:10,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Stone Gaze of Medusa

Разработчик: Stakelogic
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Wild Символ:Не
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:62,50
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х залога

Ревю за Stone Gaze of Medusa

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Stone Gaze of Medusa е визуално забележителна слот игра от известния доставчик Stakelogic. Разположена на фона на мистичен разрушен храм, тази игра въвлича играчите в смразяващата история за Медуза, като съчетава богати графики и завладяваща атмосфера, за да създаде завладяващо игрално изживяване.

Функции и бонуси

Stone Gaze of Medusa е завладяващ онлайн слот, предоставен от Stakelogic, разположен на решетка 6×5 с механика Scatter Pay. За да спечелят, играчите се нуждаят от поне 8 съвпадащи символа. Успешните комбинации се премахват, което позволява на тяхно място да паднат нови символи за допълнителни печалби. Играта се отличава със стандартен RTP от 96% и висока волатилност.

Stone Gaze of Medusa Bonus Символи на силата: Тези символи се появяват на случаен принцип и притежават силата да заличават съседни символи и се появяват в три ескалиращи нива:

 • Ниво 1: Елиминира всички символи от един тип.
 • Ниво 2: Премахва всички символи, които се появяват поединично или по двойки.
 • Ниво 3: Унищожава символи, които се появяват до три пъти.

Символи с множители: Те могат да се появят по време на всяко завъртане и се прилагат към всички едновременни печалби. Стойностите на множителя варират от 2 пъти до значителните 1 000 пъти. Когато има няколко множителя, техните стойности се сумират, преди да се увеличат печалбите.

Stone Gaze of Medusa PechalbaБезплатни завъртания: Самата Медуза представлява Scatter символ в Stone Gaze of Medusa. Задържането на 4, 5 или 6 Scatter символа задейства съответно 10, 15 или 30 безплатни завъртания. Функцията Free Spins въвежда глобален множител, който натрупва стойността на всички множители, паднали по време на рунда. Допълнителни Scatters могат да удължат продължителността на тази функция, която иначе отразява механиката на основната игра.

Залог Super Stake Ante: Като увеличават залога си с 25%, играчите увеличават шансовете си за постигане на по-доходоносни печалби.

Бонус покупка: Играчите могат да получат незабавен достъп до кръга с безплатни завъртания на цена, равна на 100 пъти залога им, като получат произволен брой завъртания от наличните.

Дизайн и саундтрак

Dizayn na Stone Gaze of MedusaДизайнът на Stone Gaze of Medusa е разположен в призрачно разрушен подземен храм, улавяйки същността на прокълнатото съществуване на Медуза. Фонът от руини отразява нейната трагична трансформация и последвалата изолация, представена от самата леко анимирана Медуза, която стои до решетката. По време на безплатните завъртания зловещата атмосфера се засилва, когато пламъци спорадично осветяват храма, символизирайки трайното присъствие и сила на Медуза. Графиките са красиво изработени и подсилват митичната тема, а сдържаният саундтрак добавя слой зловещо напрежение към геймплея.

Medusa е познат персонаж в онлайн слотовете. Играта Golden Realms на NetEnt и играта Monsters Unchained на Red Tiger Gaming разширяват тази тема, като включват по-широк набор от митични герои.

Нашето заключение

Stone Gaze of Medusa от Stakelogic предлага увлекателни функции, обслужващи приключенски и стратегически настроените играчи. Механиката за изплащане на Scatter, съчетана с динамичните символи с множител и многостепенните символи на силата, добавя дълбочина към геймплея. Кръгът на безплатните завъртания с глобален множител и опцията Super Stake Ante Bet допълнително увеличават потенциала за значителни печалби, което я прави привлекателен избор за играчите, търсещи комбинация от класическа митология и иновативна слот механика.

Stone Gaze of Medusa в сравнение към други слотове

Име:Stone Gaze of MedusaLucky LandsHot Hot HalloweenElemental PrincessGold Rush Frenzy MegawaysDetroit Red Wings Winged Reelers
Провайдър:StakelogicEndorphinaHabaneroYggdrasil GamingFour Leaf GamingPlay'N Go
Печеливши канали:Scatter Pays25525До 117,64925
Бонус:ДаНеНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х залога30,000 х Залога1250 х Залога1,666 х ЗалогаN/A2,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Символи с множител до 1 000x

 • Символи за многостепенна мощност

 • Безплатни завъртания с глобален множител

Минуси:
 • Може да се окаже твърде нестабилен за някои играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Stone Gaze of Medusa

Stone Gaze of Medusa

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Stone Gaze of Medusa. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Stone Gaze of Medusa.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Stone Gaze of Medusa
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Stone Gaze of Medusa. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Stone Gaze of Medusa.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Stone Gaze of Medusa. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Stone Gaze of Medusa.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Stone Gaze of Medusa и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Как да спечелите в Stone Gaze of Medusa?

За да спечелите, трябва да съчетаете поне 8 символа в решетката 6×5. Печелившите комбинации изчезват, като освобождават място за нови символи, които могат да формират допълнителни печалби.

Как работят символите с множител в Stone Gaze of Medusa?

Символите с множител се появяват на случаен принцип и се отнасят за печалбите по време на съответното завъртане. Ако получите няколко множителя, техните стойности се увеличават, преди да увеличат печалбите ви.

Можете ли да купувате бонуси в Stone Gaze of Medusa?

Да, можете да се включите директно в кръга с безплатни завъртания. Това струва 100 пъти залога ви и ви дава произволен брой безплатни завъртания.

Stone Gaze of Medusa достъпен ли е за мобилни устройства?

Да, Stone Gaze of Medusa работи на мобилни устройства и се адаптира към различни размери на екрана, като осигурява гладко изживяване на смартфони и таблети.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 април,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238