Super Fast Hot Hot

 • Доставчик:

  iSoftBet

 • Тип:

  25 Линии

Super Fast Hot Hot Demo

Налично на:

телефон

RTP

95%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Super Fast Hot Hot

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:25,00
Джакпот:15,000€
Скатер:Да

Детайли за Super Fast Hot Hot

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:25,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:15,000€

Ревю за Super Fast Hot Hot

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Super Fast Hot Hot е онлайн слот, разработен от iSoftbet с ретро усещане и пълни с плодове барабани. Този традиционен слот идва с допълнителен бонус, предлагащ шанса да спечелите голям джакпот и да се възползвате от някои много доходоносни множители за безплатни завъртания.

Въпреки че може да очаквате три барабана на такъв слот с класическо усещане, Super Fast Hot Hot всъщност има пет. Това е един от начините, по които играта успява да съчетае традиционното. Печелившите линии са 25, но не е нужно да играете на всички линии при всяко завъртане. Можете да изберете с колко да играете, както и който искате да заложите на всяка линия. Така ще достигнете общия си залог за всяко завъртане, като може да играете с минимален залог от 0,25 до 25,00 лева на завъртане.

Горещ джакпот

Само когато играете с максимален залог и ударите пет джакпот символа на активни печеливши линии, ще спечелите прогресивния джакпот. Този джакпот обаче не е наличен в демо версията на играта.

Специфични символи

Wild е символа, който замества всички други символи, с изключение на Scatter и Jackpot. Ако символът Wild замести изображението на диамант, тогава няма да получите безплатни завъртания.

Скатерът ще ви награди с печалба от 500 монети за пет символа, 200 за четири или 100 за три, и освен това ще активира рунда с безплатни завъртания. За три скатера ще получите 10 безплатни завъртания. Потенциално печелившите множители също ще влязат в игра, базирани на wild символите.

Печалбите, включващи един уайлд, ще получат множител 2x, два уайлда ще доведат до 4x умножител, а три уайлда ще ви помогнат да се възползвате от страхотен умножител 8x. Последният вероятно ще завърши с някои отлични изплащания в резултат на по-високата стойност на уайлдовете.

Три или повече съвпадащи символа, подредени отляво надясно на активна печеливша линия, ще генерират печалба, въпреки че диамантът е изключение. Трябват ви само два от тях за награда. Диамантът е и най-ценният символ в играта.

Символите на картите са с най-ниска стойност, но те все пак ще ви наградят със 100 монети, ако успеете да подредите пет. Междувременно, ако иконата на диамант се появи два пъти на първи барабан, ще получите две повторни завъртания. По време на тях диамантите ще бъдат лепкави.

Super Fast Hot Hot в сравнение към други слотове

Име:Super Fast Hot HotDesert WealthTerminator 2Hot FiestaBonanza 2 Extra Chilli4 Fantastic Fish Gigablox
Провайдър:iSoftBetEGT DigitalMicrogamingPragmatic PlayBig Time Gaming4ThePlayer
Печеливши канали:25Scatter pays24325117,64946,656
Бонус:ДаДаДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:15,000€Прогресивен3,000 х Залога5,000 х Залога20,000 х Залога10,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Super Fast Hot Hot

Super Fast Hot Hot

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Super Fast Hot Hot. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Super Fast Hot Hot.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Super Fast Hot Hot
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Super Fast Hot Hot не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Super Fast Hot Hot, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Super Fast Hot Hot. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Super Fast Hot Hot.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238