Sweet Kingdom

Sweet Kingdom Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.53%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Sweet Kingdom

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:7
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Джакпот:10,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Sweet Kingdom

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster pays
Wild Символ:Не
Колони:7
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х залога

Ревю за Sweet Kingdom

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Sweet Kingdom, разработена от Pragmatic Play, има дизайн на тема сладкиши и е структурирана около решетка 7×7 с механизъм за клъстерни печалби. Тази конфигурация предоставя множество възможности за печалби във визуално привлекателна среда. Ясните правила и простият геймплей на играта я правят идеална за обикновени играчи, които търсят спокойна игрална сесия.

Игрални функции и бонуси

Sweet Kingdom ScatterSweet Kingdom предоставя динамично онлайн слот изживяване с 96,52% RTP. С решетка 7×7 и висока волатилност, тя предлага завладяващо игрално изживяване. Изплащанията се постигат чрез система за клъстерни плащания, при която клъстери от пет или повече съвпадащи символа се свързват хоризонтално или вертикално.

Функция Tumble: След всяко завъртане печелившите символи се изплащат и след това изчезват. Останалите символи падат на дъното, а новите символи запълват пространствата отгоре. Този ефект на падане продължава, докато не бъдат създадени повече печеливши комбинации. Всички печалби се добавят към баланса на играча след приключване на падането от първоначалното завъртане.

Паричен символ: Този символ се появява с произволна стойност на множителя, варираща от 0,5х до 20х общия залог. Той остава на екрана по време на поредицата от хвърляния или докато не бъде събран.

Символ за събиране: Появява се и събира стойностите на всички видими в момента символи за пари.

Sweet Kingdom GameplayБезплатни завъртания: Функцията „Безплатни завъртания“ се задейства при падане на 3 до 7 Scatter символа, като предоставя между 10 и 30 безплатни завъртания. В този режим на символите с пари се присвояват определен брой животи, които намаляват с всяко завъртане, докато бъдат събрани или изчезнат. Допълнителните Free Spins могат да бъдат задействани отново по същия метод като първоначалното задействане по време на кръга Free Spins.

Символ на безсмъртни пари: Функционира като обикновения символ на пари, но остава на екрана по време на Free Spins или докато не бъде събран.

Бонус покупка: Функцията Free Spins може да бъде активирана директно от основната игра на стойност, равна на 100 пъти текущия общ залог, като при активиращото завъртане могат да се появят от 3 до 7 Scatter символа. RTP намалява до 96,48%, когато се активира функцията за купуване на бонус в Sweet Kingdom.

Дизайн и саундтрак

Sweet Kingdom предлага дизайн с очарователни визуализации на тема бонбони. Фонът включва замък, изграден от бонбони, заобиколен от дървета, наподобяващи близалки, които придават дълбочина и закачливост на пейзажа на играта. Самата решетка е под формата на голяма бисквита, изпълнена с множество десертни символи, включително кексчета, сладолед и поничка. Нежният саундтрак допълва визуалните ефекти, създавайки лека и приятна атмосфера, която обогатява игровото изживяване.

Simvoli na Sweet KingdomЗа почитателите на подобни теми и геймплей, Candy Jar Clusters от Pragmatic Play и Candy Glyph от Quickspin са отлични алтернативи.

Нашето заключение

Sweet Kingdom предлага завладяващ геймплей със своите ясни функции, предназначени да подобрят преживяването на играчите и да увеличат шансовете за награди. Функцията Tumble, символите „Пари“ и „Събиране“, както и безплатните завъртания, допринасят за динамичния характер на играта. Играчите също така имат възможност да се включат в кръга с безплатни завъртания, което осигурява директен път към потенциално възнаграждаващо бонусно съдържание. Тази игра на Pragmatic Play съчетава проста механика с приятни функции, което я прави подходяща както за обикновени, така и за опитни играчи.

Sweet Kingdom в сравнение към други слотове

Име:Sweet Kingdom20 Mega SlotCaramel DiceRoad RageThe Secret of Machu PicchuDas xBoot
Провайдър:Pragmatic PlayCT Gaming InteractiveAmusnet (EGT) InteractiveNolimit CityStakelogicNolimit City
Печеливши канали:Cluster pays20302594,096 up to 117,649 ways576
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х залога25,000Progressive Jakpot36,000 х Залога5,000х Залога55,200 x Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Механизъм Cluster pays

 • Безплатни завъртания с възможност за повторно завъртане

 • Възможност за покупка на безплатни завъртания

Минуси:
 • Бонусът за покупка намалява RTP

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Sweet Kingdom

Sweet Kingdom

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Sweet Kingdom. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Sweet Kingdom.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Sweet Kingdom
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Sweet Kingdom, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Sweet Kingdom. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Sweet Kingdom.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Sweet Kingdom в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какви са специалните функции в Sweet Kingdom?

Слотът включва няколко специални функции, като например функцията Tumble, символите за пари, символите за събиране и безплатните завъртания.

Можете ли да купувате бонус кръгове в Sweet Kingdom?

Да, играчите имат възможност да се включат в рунда с безплатни завъртания на стойност 100 пъти общия им залог. Това задейства функцията незабавно, когато в решетката се появят от 3 до 7 Scatter символа.

Има ли Sweet Kingdom на мобилни устройства?

Играта е напълно оптимизирана за мобилни устройства, което позволява на играчите да се насладят на същото качество на смартфони и таблети, както на настолни компютри. Играта се адаптира безпроблемно към различните размери на екрана, като гарантира, че геймплеят е плавен и удобен за потребителите на всички устройства.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:31 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238