Telly Reels

 • Доставчик:

  Wazdan
 • Тип:

  20 Линии

Telly Reels Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.19%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Telly Reels

Разработчик: Wazdan
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:1,400 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Telly Reels

Разработчик: Wazdan
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1,400 х Залога

Ревю за Telly Reels

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Telly Reels е онлайн слот, разработен от Wazdan. Снабдена с много функции и иновации, тази ретро плодова ротативка доставя модерен геймплей и възможност за страхотни печалби. Има два бонуса за безплатни завъртания с допълнителни завъртания, множители и уайлд, а мини бонус игрите ви осигуряват незабавна награда.

Това, което ще видите на екрана е дълъг списък от класически символи, каквито бихте намерили в ротативките с плодове. Качеството е добро, а що се отнася до използваните символи, някои ще ви показват стрелки, други звезди, но основните символи са – Lucky 7, звънчета, лога на барове, портокали, грозде, лимони, сливи и череши. Като икони за функции имате логото на Wild и Scatter Wheel of Fortune.

Това е слот с 5×4 барабана, който има 20 активни линии и максимална печалба от 1400 х залога ($140 000). Няколко бонус игри, безплатни завъртания, скатери и уайлд игри са в списъка със специални функции. RTP (Return to Player) за слота Telly Reels е 96,19%. Тази възвръщаемост е добра и се счита за средна за онлайн слот.

Telly Reels WildScatter Wheel и Wild символ присъстват в играта. Wild може да замени всички символи в играта, за да формира печеливша линия, с изключение, разбира се, на Scatter. Scatter, от друга страна, задейства кръга безплатни завъртания.

Голяма функция в Telly Reels, безплатните завъртания изискват специални скатер символи да се появят 3 до 5 пъти на произволни барабани, за да ги задействат. Въпросната икона е лесна за забелязване, тъй като показва въртящо се колело на късмета, заедно със Scatter логото.

Веднъж задействана, функцията предоставя 10 безплатни завъртания и награда на стойност до 10 пъти х залога. Преди да започне функцията, колелото ще се завърти и ще предостави допълнителни функции, които да се използват по време на тези завъртания. Можете да получите до 10 допълнителни безплатни завъртания, до 5x множители, приложени към всички печалби, до 5 произволни уайлда, добавени към всяко завъртане, или нарастващ множител. Има и възможност да получите безплатните завъртания без допълнителна функция, и за съжаление това също е възможно.

Telly Reels SymbolTelly Bonus е опция, като бонус функция, която може да активирате, докато играете. За целта трябва да събирате символи звезда, като се стремите да запълните цялата показана матрица в дясно на екрана, като поставите тези икони на всички позиции. Това може да отнеме известно време и след като приключите, ще откриете, че получавате функция, която покрива следващите 10 платени завъртания. За този период имате 5 уайлда, които ще бъдат блокирани на позиция въз основа на това как са позиционирани определени плъзгачи и как стрелките ще ги движат.

Достъпът до безплатните завъртания Telly Bonus може да бъде закупен, като използвате бутона за пазарска количка отдолу под барабаните. Плащате 37x залога за Telly Bonus и 28x залога за функцията за безплатни завъртания.

Telly Reels BonusОт дясната страна на екрана ще забележите и 5 плъзгача. Символите със стрелка нагоре и надолу, които се появяват при завъртанията ще преместват плъзгачите нагоре или надолу, когато попаднат на барабаните. Ако получите всичките 5 плъзгача в една и съща позиция, ще получите произволна награда. Присъдените награди могат да достигнат до x10 вашия залог. 

След всяка печалба в Telly Reels може да изберете да опитате да удвоите тази печалба, като стартирате функцията Gamble. Ще бъдете поставени пред телевизор, който ще ви помоли да изберете канал. Изберете едно от двете въртящи се копчета и изчакайте каналите да се кодират. Ако телевизорът успее да намери канал, вие ще спечелите, а ако остане на тестовия екран без сигнал, ще загубите рунда.

Telly Reels в сравнение към други слотове

Име:Telly Reels40 Lucky KingDragons and MagicFruit XtremeViking Runecraft 100Riddle Reels
Провайдър:WazdanAmusnet (EGT) InteractiveStakelogicPlaysonPlay'N GoPlay'N Go
Печеливши канали:20402435Cluster Pays9
Бонус:ДаДаНеНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеДаДа
Джакпот:1,400 х ЗалогаПрогресивен5,000€5,000 х Залога15,000х Залога5,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Telly Reels

Telly Reels

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Telly Reels. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Telly Reels.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Telly Reels
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Telly Reels, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Telly Reels. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Telly Reels.

3

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Telly Reels. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238