Temujin Treasures

Temujin Treasures Demo

Налично на:

телефон

RTP

95%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Temujin Treasures

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,38
Макс. Залог:190,00
Джакпот:170,000£
Скатер:Да

Детайли за Temujin Treasures

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,38
Макс. Залог:190,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:170,000£

Ревю за Temujin Treasures

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Направете пътуване до Азия и се запознайте с историята на  монголския император Чингис хан, докато играете за огромни награди. Temujin Treasures е слот с 5 барабана, 4 реда и 1024 начина за печалба със заместващи wilds, бонус символи и безплатни завъртания. Така че се пригответе да разкриете скритите съкровища на хана, като завъртите барабаните на тази страхотна игра, разработена от Pragmatic Play.

Temujin Treasures е тематичен слот, разположен в съкровищница, пълна със златни монети като фон. Има прекрасна цветова комбинация, лентата с контроли е разположена удобно в долната част на дисплея, което позволява на играчите да правят настройки с лекота. Графиката е превъзходна и не е необходимо да изтегляте софтуер, за да се насладите на тази игра, тъй като можете да я играете директно от вашия уеб браузър. Ако търсите слот с висока вариация, тогава Temujin Treasures е играта, която трябва да изберете. Той ще присъди редовно изплащане между завъртанията, но трябва да имате търпение за големите печалби.

В  играта ще намерите 1024 начина да спечелите, което ще ви даде множество възможности да направите печеливша комбинация с всяко завъртане. Трябва да съпоставите поне 3 символа последователно на барабаните, за да получите изплащане. Внимавайте за монголския хан, тъй като това е най-добрият символ в Temujin Treasures. Съпоставянето на 5 от тези символи, ще осигури висока печалба до 500 монети. Можете да играете с минимален залог от 0,38 монети до максимален залог от 190,00 монети на завъртане.

Въпреки че ще намерите интересна основна игра в Temujin Treasures, ще откриете и различни бонус функции. Ще получите уайлд символ, който ще ви помогне да завършите печеливши комбинации с всяко завъртане, като замени всички символи, с изключение на символите за бонус и петарда. Уайлд иконата може да се появи само на барабани 2, 3 и 4. По време на основната игра и безплатни завъртания, когато 6 или повече от едни и същи символи се появят някъде на барабани 2, 3 или 4, те се трансформират в уайлд символи.

В слота има и бонус символ, който може да се появи само на барабани 2, 3 и 4. Приземете 3 от този символ, за да задействате колелото с бонус за безплатни игри. Когато играта започне, се появява колело на късмета, съдържащо парични стойности, изразени като множители на общия залог. Колелото започва да се върти и дава парична стойност на джакпот. И накрая, има символ на петарда, който се появява на барабани 2, 3 и 4 по време на режима на безплатни игри. Всеки път, когато удари символ на петарда, той се трансформира на случаен принцип в повторно задействане на безплатни игри, парични стойности, уайлд с множители или една от стойностите на джакпота.

Temujin Treasures в сравнение към други слотове

Име:Temujin TreasuresVersailles Gold9 LionsBanquet of DeadLobster Bob’s Sea Food and Win ItDragon’s Breath
Провайдър:Pragmatic PlayAmusnet (EGT) InteractiveWazdanPlay'N GoPragmatic PlayRabcat
Печеливши канали:102410No paylines1020Cluster Pays
Бонус:ДаДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:170,000£150001,000 х Залога35,000х Залога3,000х залога1250 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Temujin Treasures

Temujin Treasures

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Temujin Treasures. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Temujin Treasures.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Temujin Treasures
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Temujin Treasures не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Temujin Treasures, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Temujin Treasures. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Temujin Treasures.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238