The Greatest Catch

The Greatest Catch Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за The Greatest Catch

Разработчик: Evoplay Entertainment
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за The Greatest Catch

Разработчик: Evoplay Entertainment
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000 х Залога

Ревю за The Greatest Catch

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

След пускането на Big Bass Bonanza от Pragmatic Play, слотове с риболовна тематика нарастват и стават все по-популярни. Страхотен пример за това и надграждащ основните принципи на този успех е The Greatest Catch, разработен от Evoplay, през април 2022 г. Тази ротативка работи с механизма за събиране на Wilds за спечелване на повече безплатни завъртания, множители, както и функцията за риболов която позволява събиране на допълнителни награди, доставени от уловена риба.

Greatest Catch има оформление 5×3 и 10 фиксирани печеливши линии. Има широк диапазон на залози между €0,10 и €100,00 на завъртане. Автоматичните завъртания са персонализирани въз основа на предварително избрани прагове. Таблицата за плащане и иконите на менюто помагат за достъп до допълнителни опции и правила на играта.

До дванадесет символа ще запълнят произволни позиции на барабана след всяко успешно завъртане. Иконите включват десет обикновени символа и два специални. Стремете се да поставите две или три и повече еднакви икони в последователни позиции на печелившата линия, за да получите изплащане. Ботушът е най-ценният основен символ и ще ви трябват поне два от този вид, за да спечелите от 0,5x-200x вашия залог.

Изображението на Хари представлява wild символа, който се появява само в бонусните завъртания. Картата замества всички други икони, с изключение на скатер. Освен това, формации от три или повече диви символи ще присъдят 5x, 20x и 200x заложения залог. Междувременно закачената риба е scatter символа, който помага за задействане на безплатни рундове.

Бонусите в този онлайн слот се въртят около безплатните завъртания The Greatest Catch. Вие задействате рундовете, когато три, четири или пет scatter символа кацнат в основната игра. Следователно, ще получите 10, 15 или 20 бонус игри.

Когато една или повече риби и поне един Wild кацнат на барабаните едновременно, функцията за риболов ще започне. Символът риба ще се появи в различни размери и ще има множители на наградата от 2-2000 пъти нивото на вашия залог. Всяка уайлд карта ще събере сумата, натрупана от рибата на барабаните.

Всеки 4-ти уайлд, който кацне на колоните награждава +10 игри с увеличен множител за режима на риболов. Освен това играчите ще получат x2, x3 и x10 за първите 4, вторите 4 и третите 4 wild символа. Допълнителният бонус се играе с новата игра на множител след предишната партида бонус игри.

Ще получите и функцията Dynamite след всяко губещо завъртане, където има поне един wild без икона на риба. Тук 3 до 6 произволни символа ще бъдат заменени с риба. Комбинираното изплащане от риболов Бонусът в The Greatest Catch добавя към всяко друго редовно печелившо комбо от рунда. Печалбите от основния и бонус рунд са ограничени до 10 000 x залога!

The Greatest Catch в сравнение към други слотове

Име:The Greatest Catch9 Burning DragonsBlaze of RaJungle GorillaSparky & Shortz Hidden JoulesEmperor’s Rise
Провайдър:Evoplay EntertainmentWazdanPush GamingPragmatic PlayPlay'N GoSlotmill
Печеливши канали:10Cluster Pays4020Cluster pays20
Бонус:ДаНеНеНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000 х Залога2,187 х Залога600 х Залога2,800 х Залога6,000 х Залога6,000х Вашият залог

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в The Greatest Catch

The Greatest Catch

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в The Greatest Catch. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от The Greatest Catch.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

The Greatest Catch
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че The Greatest Catch попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете The Greatest Catch, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите The Greatest Catch с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете The Greatest Catch. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете The Greatest Catch в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238