The Lost Boys

The Lost Boys Демо

Налично на:

телефон

RTP

95%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за The Lost Boys

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:10,0
Макс. Залог:100,00
Джакпот:1,000 х залога
Скатер:Да

Детайли за The Lost Boys

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:10,0
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1,000 х залога

Ревю за The Lost Boys

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

The Lost Boys е вълнуваща онлайн слот игра, разработена от Blueprint Gaming, която вдъхва живот на култовия филм от 80-те години на миналия век. С подробен дизайн, който отразява обстановката в увеселителния парк на филма, и допълващ саундтрак тази игра предлага на играчите завладяващо изживяване. Освен това тя разполага с разнообразни уникални игрови функции, които гарантират вълнуващо приключение. Независимо дали става дума за начинаещ играч или за опитен играч, този слот обещава незабравимо игрално изживяване.

Игрални функции и бонуси

The Lost Boys БонусThe Lost Boys е онлайн слот игра, която може да се похвали с малко под средния RTP от 95%. Слотът предлага средна до висока волатилност заедно с 10 печеливши линии, като предоставя различни възможности за постигане на печалби.

Функция „Събиране на пари“: Тази функция се активира винаги, когато на барабани от 1 до 4 се появи символ „Пари“ и на барабан 5 се приземи скатер символ „Събиране“. При активиране:

 • Символ за събиране на пари: Всички символи Collect се разширяват, за да покрият целия 5-ти барабан, като ефективно събират паричните стойности, показани на всички налични символи Cash.
 • Символ за събиране на печалба: Тази функция улавя всички видими парични символи и ги задържа на място, докато завърта отново първите 4 барабана. Всички новопоявили се парични символи също се събират от функцията Respin Collect.
 • Символ за събиране на бонуси: Той повишава стойността на всички видими символи Кеш с до 5 пъти залога, преди да ги събере.
 • Супер символ Collect: Той събира всички видими символи Cash, като умножава стойността им до 5 пъти.

Модификатори: Те се задействат на случаен принцип по време на всяко завъртане и могат да включват:

 • Високи залози: Добавя на случаен принцип символи Кеш на барабаните.
 • Bonus Boost: Увеличава броя на бонус символите на барабаните.
 • Blood Lust: Добавя на случаен принцип Wild символи към барабаните.
 • One Of Us (Един от нас): Премахва символи, като позволява на нови да се появят и потенциално да донесат печалби.

The Lost Boys УайлдБезплатни завъртания: Тази функция се задейства при падане на 3 Bonus Scatter символа на барабани 2, 3 и 4 и първоначално предоставя 10 безплатни завъртания. По време на Free Spins се натрупват символи Collect, като всеки набор от 3, 6, 9 или 12 символа Collect дава допълнителни 5 Free Spins и множители съответно 2х, 3х, 5х и 10х за всички събрани символи Cash. Free Spins продължават до изчерпване на всички завъртания, като кулминацията е изплащането на натрупаните бонусни печалби. Тези завъртания се играят автоматично със същия залог и брой линии като задействащото завъртане.

Джакпот за бърз огън: Тази функция може да се активира по време на всяко завъртане, при което се открият 5 или повече символа за бърз огън. Тази функция включва колело с награди, което предлага награди, вариращи от 5х до 1 000х залога или един от прогресивните джакпоти: Mini, Minor, Major, Master или Mega King.

Дизайн и саундтрак

Слот играта The Lost Boys умело пресъздава атмосферата на култовия класически филм от 80-те години на миналия век. Разположен на фона на мистериозен увеселителен парк, дизайнът включва открояваща се синя луна и небе, обсипано със звезди, което подсилва естетиката на играта. Освен това барабаните показват комбинация от символи, включително главните герои от филма, традиционните J-A фигури и отличителното лого на филма. Освен това съпътстващият играта саундтрак допълва усещането за интрига и вълнение, като подобрява игровото изживяване на играчите.

Символи на The Lost BoysЗа любителите на подобни тематични и геймплейни характеристики, перфектни алтернативи са Immortal Desire от Hacksaw Gaming и Reel Nightmare от Quickspin.

Нашето заключение

Слот играта The Lost Boys предлага редица интересни функции, които подобряват геймплея. С функцията „Събиране на пари в брой“, различните случайни модификатори, възнаграждаващите безплатни завъртания и вълнуващия джакпот Rapid Fire, играчите имат множество възможности за значителни печалби. Всяка функция е проектирана така, че да поддържа играта вълнуваща и непредсказуема, като гарантира, че и новите, и опитните играчи ще останат очаровани.

The Lost Boys в сравнение към други слотове

Име:The Lost BoysHolmes and the Stolen StonesBubble FruitsThe EmiratePower of NinjaJugglenaut
Провайдър:Blueprint GamingYggdrasil GamingGameArtEndorphinaPragmatic PlayHabanero
Печеливши канали:1020105Scatter Pays50
Бонус:ДаДаНеНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаНеНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:1,000 х залога30,000£20,000€50,000 $5,000х залога28, 000

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Различни налични функции

 • Съвместимост с мобилни устройства

 • Подходящ за нови и опитни играчи

Минуси:
 • По-нисък от средния RTP от 95%

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в The Lost Boys

The Lost Boys

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в The Lost Boys. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от The Lost Boys.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

The Lost Boys
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че The Lost Boys попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете The Lost Boys, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите The Lost Boys с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и The Lost Boys не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за The Lost Boys и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какъв е RTP на "The Lost Boys"?

Слот играта The Lost Boys има по-нисък от обичайния RTP от 95%.

Мога ли да играя слот играта The Lost Boys на мобилни устройства?

Да, играта е оптимизирана за игра както на настолни, така и на мобилни устройства.

Как се активират безплатните завъртания в слот играта The Lost Boys?

Безплатните завъртания се активират с три Bonus Scatter символа на барабани 2, 3 и 4, като първоначално се дават 10 безплатни завъртания.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:2 юли,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238