Time Travel Tigers

Time Travel Tigers Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Time Travel Tigers

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,05
Макс. Залог:125,00
Джакпот:3,104 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Time Travel Tigers

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,05
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:3,104 х Залога

Ревю за Time Travel Tigers

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Time Travel Tigers е онлайн слот, разработен от Yggdrasil Gaming, който предлага максимална печалба от 3104 пъти х вашия залог! RTP на играта е фиксиран на 96,30% и има 4 различни режима на безплатни завъртания, от които да избирате. Играта предлага средна променливост и широк набор от залози. Може да залагате от само 0,05 до максимум 125,00 £ на завъртане, така че всеки може да може да намери ниво, с което се чувства комфортно.

Вашата цел е да завъртите комбинации от три или повече съвпадащи символа на една от 25-те печеливши линии. И за да ви помогне в опитите, има Wild символ, представен от златна маска на голяма котка. Wild символа замества всеки символ на барабаните, с изключение на скатерите за безплатни завъртания, така че има потенциала да образува печеливши линии за вас при всяко появяване.

С четири различни бонус рунда на безплатни завъртания, са необходими повече от няколко завъртания, за да откриете всеки аспект на Tigers Travel Travel. Четирите бонус рунда са много интересни и всеки от тях отвежда вас и д-р Тигърщайн в различна ера. Където и да попаднете, д-р Тайгерщайн се облича в подходящо за случая облекло и ви помага, доколкото е възможно, като извиква допълнителни Wilds на барабаните.

Завъртете три символа за безплатни завъртания Scatter, във всяка позиция на барабаните, за да спечелите един от бонус рундовете за безплатни завъртания. Ако завъртите четири скатера, броят на безплатните завъртания се удвоява, а за пет скатера те се утрояват.

 • Пътувайте във времето от праисторически времена и ще получите пет безплатни завъртания с печалби, подлежащи на 5x множител. Д-р Тигерщайн ще се погрижи да получите до 20 съседни wild символа с всяко завъртане.
 • Приземяването в Древен Египет ви предоставя шест безплатни завъртания с 4x множител. Този път това са Diagonal Wilds, които могат да кацнат на барабаните, с низове до 20 на завъртане.
 • Ще получите седем безплатни завъртания, когато се озовете в средновековието, с 3x множител и до 20 Cluster Wilds при всяко завъртане.
 • Пътувайте в бъдещето и ще ви бъдат представени 10 безплатни завъртания и 2x множител, с до 20 произволни Wilds всеки път.

 Графиките и анимациите са превъзходни и е удоволствие да наблюдавате изражението на д-р Тигерщайн, докато той е изтеглен във водовъртежа на своята машина на времето всеки път, когато приземите три или повече Scatter символа! С четири различни бонус рунда на безплатни завъртания, всеки от които предлага различни комбинации от безплатни завъртания, множители и wild символи, със сигурност освен да се забавлявате с всяко едно завъртане, може да очаквате и страхотни печалби.

Time Travel Tigers в сравнение към други слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3220
Име:Time Travel TigersSan QuentinBonanza 2 Extra ChilliSweet Bonanza XmasPolar PawsHit the Route
Провайдър:Yggdrasil Gaming Big Time GamingPragmatic PlayQuickspinBGaming
Печеливши канали:25243117,649Cluster pays2540
Бонус:НеДаНеНеНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеДаДа
Джакпот:3,104 х Залога150,000 х Залога20,000 х Залога21,000 х Залога1,000 х Залога15,000 по Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Time Travel Tigers

Time Travel Tigers

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Time Travel Tigers. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Time Travel Tigers.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Time Travel Tigers
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Time Travel Tigers. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Time Travel Tigers, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Time Travel Tigers.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Time Travel Tigers в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238