Tons of Suns

 • Доставчик:

  Games Global

 • Тип:

  243 Линии

Tons of Suns Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.01%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Tons of Suns

Разработчик: Games Global
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Джакпот:4,556х Залога
Скатер:Да

Детайли за Tons of Suns

Разработчик: Games Global
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:4,556х Залога

Ревю за Tons of Suns

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Навлезте в света на древните ацтеки с Tons of Suns, завладяваща слот игра, предоставена ви от High Limit Studio, партньор на Games Global. Това вдъхновено от Мезоамерика приключение предлага 5-барабанна мрежа с 243 начина за печалба, подкрепени от висока волатилност. С примамлив RTP от 96,01% играчите могат да очакват вълнуващи функции като Sun функциите, Pick Bonus и безплатни завъртания.

Функции и бонуси

Ще откриете 5-барабанна мрежа, като всеки барабан има 3 реда, предоставяйки 243 начина за печалба. Струва си да отбележим, че математическият модел на играта е силно волатилен и идва с RTP от 96,01%.

Sun Feature: Символите Sun се появяват на всички барабани и играят важна роля. Когато падне символ слънце, той предлага различни награди, включително парична награда до 25 пъти залога ви, 5, 10, 15 или 20 безплатни завъртания или достъп до Pick Bonus.

Tons of Suns WinPick Bonus: Задействан от функцията Sun по време на основната игра, този бонус ви позволява да избирате символи. Получаването на 3 съвпадащи символа от един и същи тип води до награди. Наградите варират от 5 пъти залога за наградата Mini до впечатляващите 250 пъти за наградата Mega. В този бонус има специални символи, които можете да разкриете:

 • Boost: Добавя 250x към Mega, 50x към Major, 25x към Minor и 5x към Mini наградата.
 • Ultra Boost: Добавя 500x към Mega, 100x към Major, 50x към Minor и 10x към Mini наградата.
 • Epic Boost: Добавя 750x към Mega, 150x към Major, 75x към Minor и 15x към Mini наградата.
 • Win All: Предоставя всички 4 награди наведнъж.

Tons of Suns WildБезплатни завъртания: Можете да спечелите безплатни завъртания, като уцелите 3, 4 или 5 Scatter-а в основната игра. Това ви носи 10 безплатни завъртания и печалба от съответно 2х, 10х или 50х залога. Имайте предвид, че Scatters се появяват само в основната игра. По време на безплатните завъртания, когато уцелите символ Pyramid (наличен само в безплатните завъртания), той ви придвижва напред по Feature Trail.

В определени точки на тази пътека можете да се насладите на множители на печалбите от x2, x3, x4, x5, x10 и x25, както и на допълнителни +5 безплатни завъртания във всяка точка. Всички допълнителни безплатни завъртания и по-големи множители влизат в сила след приключване на текущия ви набор от безплатни завъртания. Освен това по време на безплатните завъртания от барабаните се премахват символи с ниска стойност.

Функция Buy: Имате възможност да закупите кръга с безплатни завъртания срещу 60x текущия си залог.

Дизайн и саундтрак

Tons of Suns SymbolsНа фона на барабаните има кафява каменна стена, украсена с буйна зеленина. В съседство с игралната мрежа стои стъпаловидна пирамида. В основната игра има единадесет символа с редовни печалби. Символите с по-ниска печалба варират от 9 до А, докато тези с по-висока печалба включват тукан, жаба, огърлица, герой и двуглава змия. Макар че дизайнът на Tons of Suns може и да не е новаторски, може да се похвали с визуално привлекателни графики, които подобряват игровото изживяване.

Ако цените вдъхновени от Мезоамерика слотове като Tons of Suns, може да искате да разгледате и други заглавия в този жанр, като Full Moon Magic от Belatra или Howling Wolves Megaways от Booming Games за подобно тематично изживяване.

Нашето заключение

Tons of Suns предлага завладяващо игрално изживяване с 5-барабанната си мрежа, 243 начина за печалба и математически модел с висока волатилност. Символите на слънцето предоставят вълнуващи възможности – от парични награди до безплатни завъртания и Pick Bonus. За тези, които търсят незабавен достъп, функцията Buy Feature е удобен начин за директно получаване на функциите. Макар и да не е новаторска по отношение на дизайна, Tons of Suns също предоставя завладяващи визуални ефекти за цялостна приятна игрална сесия.

Tons of Suns в сравнение към други слотове

Име:Tons of SunsWins of Mermaid MultiPowerDeep SeaCircle of SylvanDiamond StrikePiranha Pays
Провайдър:Games GlobalFantasma GamesBGamingFantasma GamesPragmatic PlayPlay'N Go
Печеливши канали:243Scatter Pays157201530
Бонус:ДаДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:4,556х Залога10,000х Залога35,00010,0001000 х Залога5,000х your bet

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висока волатилност за потенциални големи печалби.

 • Sun символи с различни награди.

 • Безплатни завъртания с множители.

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Tons of Suns

Tons of Suns

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Tons of Suns. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Tons of Suns.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Tons of Suns
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Tons of Suns не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Tons of Suns. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Tons of Suns. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

Често задавани въпроси

Каква е волатилността на Tons of Suns?

Математическият модел на Tons of Suns е с висока волатилност, което осигурява потенциал за значителни печалби, макар и по-рядко.

Какви са символите Sun в Tons of Suns?

Символите на слънцето са специални символи, които могат да се появят на барабаните. Те задействат различни награди, включително парични награди, безплатни завъртания или бонус Pick.

Какво се случва по време на безплатните завъртания в Tons of Suns?

По време на безплатните завъртания може да се появи символ пирамида, който ви придвижва напред по Feature Trail. Това отключва множители на печалбите и допълнителни безплатни завъртания, като нископлатежните символи се премахват от барабаните.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:31 декември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238