Totem Guardians Dream Drop

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  Много Линии

Totem Guardians Dream Drop Demo

Налично на:

телефон

RTP

94.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Totem Guardians Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали466-1,193
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Totem Guardians Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали466-1,193
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Залога

Ревю за Totem Guardians Dream Drop

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Потопете се в Totem Guardians Dream Drop, най-новата онлайн слот сензация от Relax Gaming. Тази игра пренася играчите в уникална обстановка, допълнена от саундтрак, който улавя същността на племенната култура. Отличаваща се с динамична решетка 6×4 с потенциал за отключване на до 1193 печеливши линии, играта е пълна с иновативни игрови функции.

Функции и бонуси

Totem Guardians Dream Drop предлага завладяващо изживяване със комплексната си онлайн слот механика. В базовата игра слотът е разположен на 6×4 решетка и включва 466 печеливши линии. Тази решетка може да се разширява, разкривайки допълнителни редове при падане на Scatters, което увеличава потенциалните печеливши линии до 1193. Трябва да се отблежи сравнително ниското RTP на играта от 94%, както и високата ѝ волатилност.

Totem Guardians Dream Drop WinTotem Multiplier: В дясната част на игралната решетка се намира тотем, който следи за множителите, свързани с различни символи. За по-голяма яснота на играчите тези множители и техните специфични символи са ясно изобразени върху самия тотем. Когато играчите постигнат печеливши комбинации, съответните символи, както и всички идентични символи, които се виждат, се премахват от решетката.

Едновременно с това множителят за засегнатите видове символи се увеличава с 1 за всеки премахнат символ, като може да достигне до 100-кратен множител, който се прилага за всички следващи печалби. Символите Scatter допринасят за още по-голямо увеличение на множителя, както е показано над тотема. В началото на всяко завъртане множителите на символите могат да се увеличат на случаен принцип, което добавя елемент на непредсказуемост и вълнение към игровия процес.

Totem Guardians Dream Drop WildFree Spins: Получаването на 3 Scatter символа задейства Free Spins кръга, който започва с 5 завъртания. Стойностите на тотемните множители се пренасят в този рунд, като запазват действието си през цялото време. Важно е да се отбележи, че рундът Free Spins разкрива всички недостъпни досега редове, като всеки нов символ Scatter добавя допълнително безплатно завъртане.

Dream Drop: Активирана на случаен принцип по време на всяко завъртане в основната игра, функцията Dream Drop премества играчите в нова грид мрежа, предназначена за събиране на DD символи. Всяка колона е свързана с конкретна награда – Rapid, Midi, Maxi, Major или Mega, започваща с прогресивни джакпоти от съответно €1, €5, €100, €25 000 и €500 000.

Bonus Buy: Тази функция, налична единствено във версията без джакпот, позволява на играчите да влязат директно в кръга с безплатни завъртания, като заложат 60 пъти залога си и се насладят на увеличен RTP от 96,87%.

Дизайн и саундтрак

Totem Guardians Dream Drop SymbolsДизайнът на Totem Guardians Dream Drop потапя играчите в атмосферата на племенно село, намиращо се в гора в непосредствена близост до решетката и тотема. Саундтракът му хармонично допълва племенния мотив, вплитайки звукови нишки, които засилват потапянето в преживяването. Символите варират от по-нископлатежните кара, пики, спатии и купи до икони с по-висока стойност, представени от четири тотема на животни.

За тези, които са запленени от геймплея, но търсят нов поглед към темата за племената, Cat Wilde and the Incan Quest от Play'N GO и Aztec Trailz от Phoenix Flames Studio се открояват като отлични алтернативи.

Нашето заключение

Totem Guardians Dream Drop на Relax Gaming се отличава със своята завладяваща комбинация от функции и механики. Иновативният Totem Multiplier в играта и вълнуващото отключване на до 1193 печеливши линии предлагат динамично игрално изживяване. Макар джакпотът Dream Drop да добавя вълнуващ елемент с потенциала си за значителни печалби, по-ниският RTP и високата волатилност на играта може да не допаднат на всеки играч. Въпреки това за тези, които са привлечени от очарованието на темите за племена и шанса за джакпоти, които могат да променят живота им, Totem Guardians Dream Drop обещава завладяващо слот приключение.

Totem Guardians Dream Drop в сравнение към други слотове

Име:Totem Guardians Dream DropGuises of DraculaVampire NightKing CarrotFire RoosterCops & Robbers
Провайдър:Relax GamingPlatipusAmusnet (EGT) InteractiveHacksawHabaneroWizard Games
Печеливши канали:466-1,193505Cluster Pays243No
Бонус:ДаДаДаДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:5,000х Залога40,000 х ЗалогаПрогресивен10,000 х ЗалогаProgressive Jakpot100 000€

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативна функция Totem Multiplier

 • Рунд с безплатни завъртания и допълнителни печеливши линии

Минуси:
 • По-нисък коефициент на печалба - 94% в основната игра

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Totem Guardians Dream Drop

Totem Guardians Dream Drop

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Totem Guardians Dream Drop. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Totem Guardians Dream Drop.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Totem Guardians Dream Drop
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Totem Guardians Dream Drop, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Totem Guardians Dream Drop.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Totem Guardians Dream Drop и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Каква е функцията Dream Drop в Totem Guardians Dream Drop?

Функцията Dream Drop в Totem Guardians Dream Drop е случайно задействан джакпот рунд, който пренася играчите в нов грид, където трябва да се запълнят полетата със символи DD, съответстващи на различни джакпот награди.

Мога ли да купя безплатни завъртания в Totem Guardians Dream Drop?

Да, във версията без джакпот на Totem Guardians Dream Drop играчите могат да стартират кръга с безплатни завъртания срещу 60x залога си, с увеличен RTP от 96,87%.

Колко печеливши линии предлага Totem Guardians Dream Drop?

Totem Guardians Dream Drop започва с решетка 6×4, предлагаща 466 печеливши линии, която може да се разшири, за да отключи до 1193 печеливши линии чрез падане на Scatters и отключване на повече редове.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238