Treasure Temple

 • Доставчик:

  PariPlay

 • Тип:

  243 Линии

Treasure Temple Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Treasure Temple

Разработчик: PariPlay
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали243
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Джакпот:Progressive
Скатер:Да

Детайли за Treasure Temple

Разработчик: PariPlay
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали243
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Progressive

Ревю за Treasure Temple

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Treasure Temple е онлайн слот, разработен от Pariplay. Играта има 243 печеливши линии и пет барабана с RTP от 96,97% и средна дисперсия. Темата е вдъхновена от Tomb Raider и има бонус функции, като търкалящи се плочки, каскадни барабани, безплатни завъртания и колело за джакпот със съкровища.

Тук ще се отправите към джунглата, за да разгледате някои древни руини с надеждата да намерите скрито съкровище. Темата на Treasure Temple е вдъхновена от приключенията в джунглата и определено има усещане за Tomb Raider. Входният екран включва жена изследовател, към която ще се присъедините в нейното търсене. Основната игра ви въвежда вътре в храма, заобиколен от злато и различни статуи. Графиката е детайлна, а символите са прекрасно анимирани. Като цяло играта носи приключенски дух и усещане за мистични богатства.

Treasure Temple има страхотен RTP от 96,97%, което е над средното за индустрията на онлайн слотове. Всички контроли на играта са разположени в една проста кръгова секция, което прави играта много по-лесна за начинаещи играчи. Залозите могат да се променят чрез избиране на бутоните плюс и минус, които се намират от двете страни на бутона за завъртане. В долната част на екрана има и селектор за стойност на монети, където можете да увеличавате и намалявате сумата. Налични са залози от 0,20 до 40,00£/€ на завъртане. В горната част на кръга е бутонът за автоматично възпроизвеждане, който може да се използва, за да настроите барабаните да се въртят сами за определен брой пъти. Информацията за играта, включително таблицата с печалби, се намира чрез щракване върху бутона в долната част на контролното колело.

Treasure Temple има функция за каскадни барабани, която се нарича Tumbling Tiles. Когато се направи печеливша комбинация, плочките, използвани за създаването на тази печалба, ще се разпаднат. Новите символи ще паднат отгоре и ще се поставят на барабаните, което може да доведе до повече печалби само с едно завъртане. Страхотното при тази функция е, че има множители, които се случват при всяко падане. След първото падане се прилагат множители от 2x, докато няма нови печалби. Множителите могат да достигнат до 7 пъти общия ви залог.

Приземяването на три от символите на жена в златна рамка ще активира кръга с безплатни завъртания. Когато направите това, ще получите десет безплатни завъртания. В кръга с безплатни завъртания всички множители се удвояват, като започват от 2x. Рундът може да бъде задействан отново, за да получите още десет безплатни завъртания, ако получите още три от задействащите символа.

Wild символа на скарабей ще задейства колелото на джакпота със съкровищата. След като този рунд бъде активиран, ще напуснете основната игра и ще бъдете изправени пред колелото. Ще трябва да избирате от различни комплекти скъпоценни камъни на колелото, докато успеете да получите три от вида. Цветът на избрания от вас скъпоценен камък съответства на джакпота, който ще получите, който се показва в горната част на екрана. Тези джакпоти се променят в зависимост от това с какъв залог играете в играта.

 • Grand Jackpot – червени скъпоценни камъни
 • Major Jackpot – зелени скъпоценни камъни
 • Minor Jackpot – сини скъпоценни камъни
 • Mini Jackpot – оранжеви скъпоценни камъни

Treasure Temple в сравнение към други слотове

Име:Treasure TempleGemPopsAztec BlazeAll Ways Hot FruitsLe BanditSweet Bonanza 1000
Провайдър:PariPlayAvatarUXPragmatic PlayAmaticHacksawPragmatic Play
Печеливши канали:24359,04925243Cluster PaysScatter Pays
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеДаНе
Джакпот:Progressive20,000х Залога2,000 х Залога500 х Залога10,000x Залога25,000х Вашият залог

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Treasure Temple

Treasure Temple

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Treasure Temple. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Treasure Temple.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Treasure Temple
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Treasure Temple попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Treasure Temple, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Treasure Temple с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Treasure Temple, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Treasure Temple.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Treasure Temple и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238