Tropical Wilds

 • Доставчик:

  Rabcat

 • Тип:

  25 Линии

Tropical Wilds Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Tropical Wilds

Разработчик: Rabcat
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:75,00
Джакпот:3,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Tropical Wilds

Разработчик: Rabcat
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:75,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:3,000 х Залога

Ревю за Tropical Wilds

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Tropical Wilds е онлайн слот, разработен от Rabcat. Това е игра със средна вариация с пет барабана, три реда символи, 25 печеливши линии и RTP от 96,47 процента. Функциите включват пет различни wild символи, безплатни завъртания и мистериозни кутии.

Присъединете се към куп сладки герои на екзотичен остров в този цветен слот от Rabcat. Той е цветен във всеки смисъл на думата, от очарователния дизайн до чувствителния математически модел. Можете да предприемете пътуване до тихоокеанския рай, където ще видите палми, и леки вълни, плискащи брега на кристално синия океан. Tropical Wilds има прозрачни барабани и океана и вулканичните острови се виждат на заден план. Палмите се поклащат на фона на ясно синьо небе, докато миловидни същества красят барабаните. Ще видите, че и вулканите на заден план оживяват, когато безплатните завъртания влязат в игра.

Този слот има RTP от 96,47 процента, което е над средното за индустрията. Това е игра със средна вариация, която на теория трябва да предлага поне малка печалба на всеки четири завъртания, като това обаче никога не може да бъде гарантирано, защото се отнася за период от 1000 завъртания .

Цялата необходима информация за играта се показва на два реда под барабаните. Първият ред съдържа вашите кредити, общ залог и печалби, а вторият е мястото, където ще намерите бутона за максимален залог, за да изберете най-горния залог заедно с опцията за автоматично завъртане. Залозите в тази игра варират от 0,25 до 75,00€ на завъртане. Това е приличен диапазон за залагане, който трябва да се хареса на всички видове различни играчи. Бутонът на главното меню е в долния десен ъгъл на екрана. Тук можете да персонализирате аспекти на играта, като настройките на звука. Тук също ще намерите таблицата за изплащане на слота и информация за предлаганите печалби.

Печалбите се изплащат за комбинации от три до пет символа. Символите с по-ниско заплащане са карти за игра, а по-високоплатените са специфичните за темата костенурки, раци, месоядни растения, риби и тукани. Петте най-добре платени символа ще ви възнаградят с награди между 4x и 30x вашия залог.

Една легенда разказва, че на този остров има мистериозна кутия, съдържаща силите на великия тики. Тази кутия е скрита, но можете да откриете силите, които съдържа под формата на пет различни wild символа. Когато мистериозните кутии се появят по време на вашия геймплей, те ще се трансформират в един от петте уайлда и ще заменят обикновените символи, за да ви помогнат да създавате печалби. Има един традиционен wild и четири с допълнителни сили, които са както следва:

 • Boost wilds – ако се появят между един и три boost wilds, вашата награда ще бъде умножена по 4x, 3x или 2x. Тези множители се прилагат,  дори ако усилващите уайлдове не помагат за създаването на печелившата комбинация.
 • Outburst wilds – ако получите outburst wilds, още един wild ще бъде добавен към вашите барабани, за да увеличите печалбата си.
 • Pathfinder wilds – ако на вашите барабани се появят поне два уайлда на pathfinder, ще ги свърже една линия и всички икони по тази линия ще станат уайлд на pathfinder.
 • Tornado wilds – един уайлд на торнадо е достатъчен, за да задейства този бонус, при който ще видите, че всички уайлд торнадо ще се движат в една позиция във всяка посока в началото на всяко завъртане. Тези завъртания ще продължат, докато няма повече торнадо уайлд на вашите барабани. Тази функция няма да се случи по време на бонуса за безплатни завъртания.

В Tropical Wilds има и функция за безплатни завъртания. Тя се задейства, когато 3 скатер символа се появят на екрана. Ще получите 8 безплатни завъртания. В началото на тази бонус функция ще бъде избрана една от четирите уайлд функции, която ще бъде активна по време на рунда, за да ви помогне да създадете възможности за печелене на награди.

Този забавен слот има какво да предложи. Това е много невзискателна игра, която има висока стойност за забавление. Той има много чар и предлага релаксиращо изживяване, което контрастира с игри, които се фокусират повече върху получаването на адреналин. Този слот има невероятна графика, страхотно анимирани символи и функции, които ще ви накарат да въртите барабаните с удоволствие.

Tropical Wilds в сравнение към други слотове

Име:Tropical WildsBaby BloomersFruit Shop MegawaysPineapple PopWild NordsUgliest Catch
Провайдър:RabcatBooming GamesNetEntGames GlobalRed Tiger GamingNolimit City
Печеливши канали:2510117,6494,09620243
Бонус:НеНеНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:3,000 х Залога30,000£10,000 x Залога5,000х Залога1000 х Залога50,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Tropical Wilds

Tropical Wilds

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Tropical Wilds. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Tropical Wilds.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Tropical Wilds
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Tropical Wilds не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Tropical Wilds. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Tropical Wilds.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Tropical Wilds и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238