Ugliest Catch

Ugliest Catch Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.11%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Ugliest Catch

Разработчик: Nolimit City
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:50,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Ugliest Catch

Разработчик: Nolimit City
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:50,000х Залога

Ревю за Ugliest Catch

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Nolimit City отново е в играта с Ugliest Catch – слот игра, която се подиграва с често използваната тема за риболов в много слотове. За разлика от обичайните атрактивни графики на риболовна тематика, тази игра възприема по-суровата и нестандартна страна на риболова. Въпреки странните си визуални ефекти, Ugliest Catch предлага вълнуващи функции и шанс за огромна максимална печалба от 50 000x. Ако сте почитатели на дръзкия стил на Nolimit City, това заглавие може да ви допадне.

Функции и бонуси

Ugliest Catch е слот 5×5 с 243 начина за печалба. Настройката на барабаните започва с по-малки заключени позиции на барабаните, които се отварят при падане на Scatter. Играта се отличава с много висока волатилност и приличен RTP от 96,11%. Както споменахме, късметлиите могат да се надяват на максимална печалба от 50 000x.

Ugliest Catch BonusЗа по-голяма яснота групираме всички специални символи заедно:

 • Wild символите заместват всички символи с изключение на Scatter.
 • Scatter символите отварят заключени позиции, когато паднат.
 • Символите Fish Trophy показват произволни стойности на множителя, вариращи от 2х, 5х, 25х, 250х, 1 000х до 5 000х.
 • Big Bertas са подобни, като стойностите им варират от 100x, 250x, 1000x или 5000x.

Enhancer Cells: Над и под обикновените барабани има заключени Enhancer Cell позиции. Когато се падне Scatter, позицията се отваря, разкривайки обикновени печеливши символи, Fisherman Wilds, Big Bertas или xWays. xWays, които се падат само на заключени позиции, се трансформират в 2 до 4 екземпляра на един и същ печеливш символ, за да увеличат броя на печелившите начини.

Kill N' Grill Wild Fishing: Тази функция е функцията за събиране на символи в играта. В базовата игра, ако в отворена Enhancer клетка се приземи златен Fisherman Wild, се задейства тази функция. Във всеки режим на безплатни завъртания, приземяването на Fisherman Wild на която и да е отворена позиция също задейства тази функция. По време на функцията Wild символите Fisherman събират стойности на множители от символите Fish Trophy.

Ugliest Catch XbetБезплатни завъртания: Попадането на различен брой Scatter символи задейства различни режими на безплатни завъртания. 3 Scatter символа задействат 8 Lunker Spins с 6 отворени клетки Enhancer. 4 Scatter символа задействат 9 Hawg Spins с 8 отворени клетки Enhancer. Получаването на 5 Scatter символа носи 10 Honey Hole Spins с 10 отворени клетки Enhancer. Попадането на допълнителни скатери по време на функциите Lunker Spins или Hawg Spins отваря 2 Enhancer Cells и дава допълнително завъртане.

По време на функциите, когато се приземят Fisherman Wilds, те се събират и се присъжда ниво на множител, като 4, 8 и 12 събрани Wilds дават множител x2, x3 или x10, който се прилага за всички събрани рибни символи чрез функцията Kill N' Grill Wild Fishing.

Бонус покупка: Играчите могат да получат директен достъп до режимите на безплатни завъртания от основната игра. Срещу 94x залога играчите могат да получат 8 Lunker Spins с RTP от 96,44%. Срещу 300x залога играчите могат да получат 9 Hawg Spins с RTP от 96,22%. За 866x залога играчите могат да получат 10 Honey Hole Spins с RTP от 96,36%.

Boosted xBet: Играчите могат да изберат да увеличат залога си със 75% с тази функция, за да имат гарантиран Scatter на втория барабан при завъртане в основната игра.

Дизайн и саундтрак

Ugliest Catch SymbolsUgliest Catch умишлено възприема доста смущаваща естетика, отклонявайки се от традиционните чисти и приятни визуални ефекти, които обикновено се свързват с ротативките на риболовна тематика. Това е характерно за склонността на Nolimit City да създава слотове с противоречиви теми или визуални ефекти. Някои могат да го сметнат за отблъскващо и отиващо към обидно, докато други го възприемат като освежаващо отклонение от повтарящите се теми и опростените графики в индустрията.

Ugliest Catch се отличава със странна комбинация от символи, включваща кука, кутия с червеи, жаба, тежест с прикрепен човешки крак и гумени ботуши, придружени от асортимент от донякъде неприятно изглеждащи символи риба. Фонът на барабаните потапя играчите в мътнозелени води, които по време на безплатните завъртания придобиват доста неприятен жълт оттенък. Въпреки че тези визуални ефекти може да не се харесат на всеки, те безспорно предлагат уникално, необикновено творение, характерно за дръзкото студио Nolimit City.

Нашето заключение

Ugliest Catch от Nolimit City предлага дръзко отклонение от нормата в света на онлайн слотовете. Със своите умишлено обезпокоителни визуални ефекти и теми, това е игра, която няма да се хареса на всеки. Въпреки това, за тези, които търсят глътка свеж въздух сред морето от предсказуеми слотове, това заглавие предлага висока волатилност, вълнуващи функции и потенциал за огромна 50 000x максимална печалба. Играта е смело и изкривено творение на студио, известно с това, че прекрачва границите, което прави играта задължителна за почитателите на нестандартните игрални преживявания.

Ugliest Catch в сравнение към други слотове

Име:Ugliest CatchHoonga BoongaSolar TempleCash VoltReturn to ParisClover Lady
Провайдър:Nolimit CityGamzixPlaysonRed Tiger GamingBetSoftWazdan
Печеливши канали:243 1020202010
Бонус:ДаНеНеНеНеНе
Безплатни завъртания:ДаНеДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:50,000х ЗалогаProgressive20,000 х Залога2,500 х Залога1,056 х Залога3,500 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок потенциал за максимална печалба (50 000 пъти)

 • Различни режими на безплатни завъртания

 • Разнообразни функции

 • Уникални и привличащи вниманието визуални ефекти

Минуси:
 • Тематиката може да е отблъскваща за някои играчи.

 • Много високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Ugliest Catch

Ugliest Catch

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Ugliest Catch. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Ugliest Catch.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Ugliest Catch
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Ugliest Catch не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Ugliest Catch. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Ugliest Catch.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Ugliest Catch и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какво представляват Enhancer Cells в Ugliest Catch?

Над и под обикновените барабани се намират Enhancer Cell позициите, които остават заключени, докато не падне Scatter. Когато се отключат, те могат да разкрият обикновени символи за печалба, Fisherman Wilds, Big Bertas или xWays.

Как работи функцията Kill N' Grill Wild Fishing?

Тази функция включва събиране на стойности на множители от символите Fish Trophy, когато се приземи Fisherman Wilds. Тя може да се задейства както в основната игра, така и във всеки режим на безплатни завъртания.

Как работят безплатните завъртания в Ugliest Catch?

Различен брой скатери задействат различни режими на безплатни завъртания, като например Lunker Spins, Hawg Spins или Honey Hole Spins, всеки със собствена конфигурация на Enhancer Cell.

Има ли функция Bonus Buy в Ugliest Catch?

Да, играчите могат да получат директен достъп до режимите на безплатни завъртания, като платят определен множествен залог, предлагащ различни RTP и конфигурации на завъртанията.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:16 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238