Unicorn Reels

 • Доставчик:

  Wazdan
 • Тип:

  10 Линии

Unicorn Reels Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Unicorn Reels

Разработчик: Wazdan
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали5
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:10
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:1,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Unicorn Reels

Разработчик: Wazdan
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали5
Wild Символ:Да
Колони:10
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:1,000 х Залога

Ревю за Unicorn Reels

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Unicorn Reels е онлайн слот, разработен от Wazdan. Това магическо заглавие пленява с фантастична механика, като Scatter Symbol и Unicorn Jackpot Game, и предлага увлекателен геймплей, с възможност за страхотни печалби. Играта ви предлага пет барабана с десет печеливши линии, и шанс да спечелите до 1000 пъти х своя залог. 

Графиката ще ви отведе до омагьосана гора, където ще отидете на лов за съкровища и ще се опитате да хванете митични еднорози. Гората зад барабаните сякаш оживява, и символите, които се появяват поддържат усещането за фантазия, с красиво нарисувани изображения на скъпоценни камъни и подкови за късмет. Еднорогът е добре анимиран и макар да не е плащащ символ, той ви дава достъп до бонус играта.

Както обикновено във всеки слот, първата стъпка, която трябва да направите, е да изберете размера на залога, който искате да използвате. Това не влияе на шансовете ви за печалба, но означава, че ще получите по-голяма печалба, ако изберете по-голям размер на залога. Може да играете с минимален залог от 0,10 до 100,00 монети на завъртане.  С фиксиран брой печеливши линии не е нужно да се притеснявате да коригирате този аспект. Ако искате по-бърза игра, тогава можете да изберете опцията за бърза игра и също така да настроите автоматична игра за максимум 1000 игри.

Wild действа както бихте очаквали, като замества всяка друга икона, за да завърши печеливша комбинация, ако е възможно. Слот играта Unicorn Reels също има скатер, но този символ просто изплаща парична награда, когато 3 от тях попаднат някъде, вместо да задейства безплатни завъртания.

RTP на слота Unicorn Reels е 96,14%. Фактът, че можете да зададете нивото на волатилност според вашия вкус, е интересна опция, която не много слотове ви предоставят. Количеството и размерът на печалбите, които печелите, до голяма степен ще се определят от това на какво ниво сте поставили волатилността.

Пет от иконите на еднорог в играта ще задействат играта Unicorn Jackpot. Бонус играта се играе върху решетка 5×5 с 25 полета и започва с три повторни завъртания. Всеки нов еднорог, който кацне, ще нулира броя на повторните завъртания обратно на три, както и ще ви отведе до по-високи печалби.

Има големи и малки джакпоти, които можете да спечелите по време на магическото си пътуване. Можете също така да съберете всичките 25 еднорога и да спечелите големия джакпот от 1000 пъти х  вашия залог. Бонус играта ще продължи, докато всички барабани не се напълнят с еднорози или когато брояча се нулира.. Сумата, която ще печелите, ще зависи от това колко еднорози съберете.

Unicorn Reels в сравнение към други слотове

Име:Unicorn ReelsExtra StarsJuicy ReelsAge of TroySuper XJurassic World Raptor Riches
Провайдър:WazdanAmusnet (EGT) InteractiveWazdanAmusnet (EGT) InteractivePragmatic PlayFortune Factory Studios
Печеливши канали:51020202020
Бонус:НеДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:НеНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:1,000 х ЗалогаПрогресивен50 х Залога10009,000 х Залога2,500x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Unicorn Reels

Unicorn Reels

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Unicorn Reels. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Unicorn Reels.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Unicorn Reels
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Unicorn Reels попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Unicorn Reels, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Unicorn Reels с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Unicorn Reels може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:9 май,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238