Viking Rising

 • Доставчик:

  Amusnet (EGT) Interactive

 • Тип:

  10 Линии

Viking Rising Demo

Налично на:

телефон

RTP

95%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Viking Rising

Разработчик: Amusnet (EGT) Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:200,00
Джакпот:Progressive
Скатер:Да

Детайли за Viking Rising

Разработчик: Amusnet (EGT) Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:200,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Progressive

Ревю за Viking Rising

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Viking Rising е смразяващ слот, точно като викингите от миналото. Той идва с решетка 5х3, изпълнена с отлични визуални ефекти, които ви карат да се чувствате като част от приключение на викинги. Функциите включват разширяващи се Wilds с множители, Scatter символи, безплатни завъртания и прогресивен джакпот с карти.

Пригответе се да завладеете руни и древни съкровища с игралната машина Viking Rising. EGT са създали една страхотна ротативка с уникална графика и тема викинги, която ще ви изпрати на епично приключение в търсене на древни съкровища. Историята се развива на бойно поле, където знамена и дървени колиби обграждат решетката. Символите са детайлни и много добре анимирани, кратки енергични звуци отбелязват печелившите комбинации, а през останалото време се чува механичния звук от въртенето на барабаните.

Играта има 5 барабана и 10 фиксирани печеливши линии. RTP или възвръщаемостта към играча е около 95.42%, минималните и максималните залози са от 0,10 до 200,00 лева на завъртане, а максимална печалба в основната игра е 600 пъти х вашия залог. Основните характеристики на играта са Wild, FreeSpins, Scatter symbols, Progressive Jackpot, и Gamble (Double) игра.

4 кръгли щита с рунически букви върху тях са най-нископлатените символи в играта. По високо платените са гарвани, шлемове и брадви. Wild символа е войн и може да се появи само на барабани 2, 3 и 4. Той може да замени всички символи, които могат да бъдат намерени на барабаните, различни от символа Scatter. На всичкото отгоре, когато Wild символ е част от печеливша комбинация, той ще се разшири по цялата макара и ще разкрие множител!

Скатерните символи могат да се появят само на барабани 1, 3 и 5 и ако успеете да приземите 3 от тях едновременно, ще задействате функцията за безплатни завъртания. След това ще имате четири възможности за избор:

 •  8 завъртания с x3 Wild Multiplier
 • 11 безплатни завъртания с x2 Wild Multiplier
 • 18 завъртания с x1 Multiplier
 • Mystery, който ви дава произволен брой завъртания и множител

Други интересни характеристики, които може да намерите в слота Viking Rising са Mystery Jackpot с 4 нива и функция Gamble. Мистериозният бонус с карти може да бъде задействан на случаен принцип след всяко едно завъртане. Когато това се случи ще бъдете отведени до екран с 12 обърнати карти за игра. Вие трябва да избирате , докато не обърнете 3 карти от една и съща боя. Тогава ще спечелите джакпота, който съответства на тази боя, като той е най-нисък за спатия, следван от каро, купа и пика.

Функцията Gamble ви позволява да залагате всяка печалба, която е по-ниска или равна на 350 кредита, за да я удвоите, като познаете червен или черен е цвета на картата, която ще се появи на екрана. Ако заложите на правилния цвят вашата печалба ще се удвои и съответно ще загубите заложената сума, ако цвета, който сте избрали е грешен.

Viking Rising в сравнение към други слотове

Име:Viking RisingGonzo’s Quest MegawaysViking’s Legacy EverywayStar Pirates CodeDiablo ReelsSheriff of Nottingham
Провайдър:Amusnet (EGT) InteractiveRed Tiger GamingRed Tiger GamingPragmatic PlayELK StudiosiSoftBet
Печеливши канали:10117,6494,09610525
Бонус:НеНеДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:Progressive21,000 х Залога27,483х залога2,500 х Залога2,500 х Залога1000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Viking Rising

Viking Rising

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Viking Rising. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Viking Rising.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Viking Rising
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Viking Rising. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Viking Rising.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Viking Rising. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Viking Rising в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238