Viking Runecraft 100

Viking Runecraft 100 Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.20%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Viking Runecraft 100

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:15,000х Залога
Скатер:Не

Детайли за Viking Runecraft 100

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:15,000х Залога

Ревю за Viking Runecraft 100

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Viking Runecraft 100 e вълнуващо допълнение към слотовете с викингска тематика на Play'n GO, което надгражда предшественика си Viking Runecraft. Тази игра въвежда множител, който може да достигне до x100. За любителите на слотове с викингска тематика, този слот обещава завладяващо изживяване с редица иновативни механики, включително God Power, която присъжда Wilds на барабаните, премахва и трансформира символи, както и безплатни завъртания, подобрени с множители.

Функции и бонуси

Viking Runecraft 100 е с решетка 5х5, в която печалбите се формират от 3, 4 или 5 съвпадащи символа. Играта се отличава с висока волатилност и RTP от 96,2%, което гарантира вълнуващо преживяване.

Каскада: Когато се появят печеливши клъстери от символи, те изчезват, освобождавайки място за падане на нови символи. Преди решетката да се запълни отново, към празната централна позиция се добавя Wild символ, а всяка каскада увеличава множителя на печалбата.

Viking Runecraft 100 SymbolGod Power: Тази функция може да се задейства на случаен принцип по време на непечеливши завъртания. Богът до барабаните използва своята сила, за да създаде печалба. Във Free Spins избраният бог се активира при всяко непечелившо завъртане, като предлага уникални способности:

 • Thor's Thunder: Трансформира символите.
 • Freya's Magic: Добавя 1 или 2 Wild символа.
 • Heimdall's Vision: Премахва 2 вида символи.

Viking Runecraft 100 WinИма и брояч, който се зарежда, когато символите на боговете формират печалби. След като се запълни, той задейства Ragnarök. Постигането на 3, 4 или 5 печалби от един и същи символ на бог запълва 1, 2 или 3 секции на брояча. Ragnarök позволява на всички богове да използват силите си в едно безплатно завъртане, което потенциално може да доведе до Free Spins, ако мрежата се изчисти.

Безплатни завъртания: По време на този кръг множителят на печалбата не се нулира между завъртанията и може да достигне до x100. Запълването на брояча дава допълнителни безплатни завъртания, като максималният брой е 100.

Clear Grid: Когато всички символи изчезнат от решетката (освен по време на Ragnarök), се предоставя щедра награда от 50x залога.

Дизайн и саундтрак

Viking Runecraft 100 GameplayViking Runecraft 100 потапя играчите във вдъхновена от викингите вселена със символи, които включват брадва, котва, шлем, чук и емблематични фигури от скандинавската митология: Хеймдал, Фрея и Тор. Фонът на играта е царството Нифлхайм – място от скандинавската митология. Това е смразяващ, загадъчен свят, обвит в мъгла и мрак, начело на който стои страховитата богиня Хел. Визуалните елементи в играта са прецизно изработени и детайлни, задоволявайки вкусовете на любителите на викингската легенда и скандинавската митология.

Нашето заключение

Viking Runecraft 100 от Play'n GO предоставя завладяващо игрално изживяване. Каскадният механизъм и функцията God Power поддържат вълнението с всяко завъртане, като предлагат шансове за забележителни печалби. Дизайнът и символите на играта са умело изработени, което я прави визуална наслада за любителите на викингските игри. С обещанието за множители на печалбите до x100 и потенциална максимална печалба от 15 000x, Viking Runecraft 100 предлага завладяващо слот приключение.

Viking Runecraft 100 в сравнение към други слотове

Име:Viking Runecraft 100Aztec Gold MegawaysAloha Christmas10 Crystal WishVenezia D`oroPirates Party
Провайдър:Play'N GoiSoftBetNetEntEGT DigitalAmusnet (EGT) InteractiveNetEnt
Печеливши канали:Cluster Pays 117,649Cluster Pays10243243
Бонус:ДаДаНеДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:15,000х Залога 19200 x Залога1,725 х ЗалогаПрогресивенProgressive Jakpot3,046х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Функции God Power

 • Множители на печалбите до x100

 • Детайлен и визуално привлекателен дизайн

Минуси:
 • Високата волатилност може да доведе до по-редки печалби

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Viking Runecraft 100

Viking Runecraft 100

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Viking Runecraft 100. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Viking Runecraft 100.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Viking Runecraft 100
1

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Viking Runecraft 100, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Viking Runecraft 100.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Viking Runecraft 100. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Viking Runecraft 100.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Viking Runecraft 100 и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Кои са отличителните характеристики на Viking Runecraft 100?

Тази игра предлага каскаден механизъм, уникална функция God Power и безплатни завъртания с впечатляващи множители на печалбите, които могат да достигнат до x100.

Каква е волатилността и RTP на Viking Runecraft 100?

Viking Runecraft 100 има висока волатилност и солиден RTP от 96,2%.

Каква е функцията God Power?

Функцията God Power може да се задейства на случаен принцип по време на непечеливши завъртания. Богът до барабаните използва своята божествена сила, за да помогне за създаването на печалба. По време на безплатните завъртания тази сила се активира при всяко непечелившо завъртане, като различните богове предлагат уникални способности.

Как се задействат безплатните завъртания във Viking Runecraft 100?

Има брояч, който се запълва, когато се появят печалби от символи на богове. Когато той се запълни, се задейства Ragnarök, където всички богове отключват своите сили в едно безплатно завъртане, което може да доведе до безплатни завъртания, ако мрежата се изчисти.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:18 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238