Viking Runes

Viking Runes Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Viking Runes

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:8
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:40,00
Джакпот:25,000 x Залога
Скатер:Не

Детайли за Viking Runes

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:8
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:25,000 x Залога

Ревю за Viking Runes

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Viking Runes е нов видео слот, разработен от TrueLab и Yggdrasil Gaming. Играта предлага клъстерно изплащане, може да се играе между 0,40 и 40,00 кредита на завъртане, има RTP от 96,2%, а бонусите и функциите включват произволни wild символи, модификатори на барабани и основен бонус рунд с безплатни завъртания.

В скандинавската митология бог Один пробожда гърдите си със собственото си оръжие и виси в продължение на девет дни и нощи на свешеното дърво Игдрасил, за да разбере значението на руните. Нордите използвали руните, за да пренесат съдбата нагоре по ствола и клоните на Игдрасил в деветте свята. Това е тема, която сме виждали да се използва в редица видео слотове, но тук тя е представена с невероятна графика и магически символи. Решетката е разположена в суров планински район, има блещукащ виолетов сняг от Aurora Borealis, който осветява горната част на екрана. Излъчва се зловеща светлина, която се засилва от главите в камъка, надничащи навън като земни духове. Боецът с рогов шлем, стоящ до решетката, ви съпровожда по време на игра, и е готов да удари по барабаните със своя Warhammer по всяко време.

Viking Runes използва система за клъстерни плащания, при която печалбата се присъжда, когато шест или повече идентични символа се свържат хоризонтално или вертикално. Когато повече от един клъстер кацне едновременно, всички те ще бъдат наградени като победи. След това печелившите клъстери се елиминират от мрежата, което позволява на нови символи да попаднат на мястото им. Това може да доведе до поредица от печалби от едно завъртане, което ще спре само докато не се появят повече печеливши клъстери.

Viking Runes предлага чести печалби, играта има честота на удари от 31,8%. Това е силно променлив слот и само по време на основната игра печалбите, формирани с помощта на по-високо платените символи, могат да струват до 800 пъти х вашия залог. Играта ви предлага много добър потенциал за печалба и ще откриете, че можете да спечелите до 25 000 х залога си с едно завъртане, като голяма част от този потенциал за печалба се намира в бонуса за безплатни завъртания.

Lightning Wilds са основна част от това как работи видео слотът и има четири от тези wild символи, съхранявани в метър, намиращ се от дясната страна на мрежата на играта. Когато се формира печеливш клъстер от символи, една от тези светкавици се активира и след това се поставя на произволна позиция в игровата мрежа. Възможно е до четири от тези светкавици да се появят при едно завъртане, което увеличава шансовете ви за продължаване на печелившата каскада.

По време на основната игра и основния бонус рунд има три произволни модификатора, които могат да се задействат във всеки един момент, като само един може да се активира на отделно завъртане.

 • Първият е Runic Shuffle, който се задейства при губещо завъртане. Когато са активирани, всички символи се разместват, което гарантира печалба.
 • Вторият от тези модификатори на барабана е Spell of Ancestor.  След като клъстерната последователност приключи, това може да се задейства произволно, трансформирайки всички символи с по-ниско заплащане в символи с по-високо заплащане.
 • Третият модификатор на барабана в слота се нарича Viking Sorcery. Той се активира, когато не се формират повече победи след клъстерна последователност, и добавя от три до девет wild символа към игровата мрежа на произволни позиции.

Получаването на пет последователни печеливши каскади по време на основната игра задейства функцията за безплатни завъртания и това ви дава награда от 6 безплатни завъртания. По време на бонус рунда на безплатни завъртания, всяко завъртане има всичките 4 Lightning Wilds, добавени към барабаните, има също и прогресивен множител, който се увеличава всеки път, когато един от дивите символи участва в печеливша комбинация от символи. За съжаление безплатните завъртания не могат да бъдат задействани отново.

Viking Runes в сравнение към други слотове

Име:Viking RunesBuffalo BlitzThe LionSanctuaryMore Unusual SuspectsSupreme Dise
Провайдър:Yggdrasil GamingPlaytechGamzixBig Time GamingNorthernlightsAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:Cluster Pays4096204,0962027
Бонус:ДаНеНеНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:25,000 x Залога10,000 x ЗалогаProgressive44,070х Залога8,000х ЗалогаProgressive Jakpot

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Viking Runes

Viking Runes

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Viking Runes. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Viking Runes.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Viking Runes
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Viking Runes. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Viking Runes.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Viking Runes, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Viking Runes.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Viking Runes. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Viking Runes.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238