Vikings Go To Egypt Wild Fight

Vikings Go To Egypt Wild Fight Demo

Налично на:

телефон

RTP

94%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Vikings Go To Egypt Wild Fight

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Джакпот:3,756х залога
Скатер:Да

Детайли за Vikings Go To Egypt Wild Fight

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:3,756х залога

Ревю за Vikings Go To Egypt Wild Fight

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Vikings Go To Egypt Wild Fight е слот игра от Yggdrasil Gaming. Тя предлага по-нисък от обичайния RTP от 94% в комбинация със средна волатилност. С разнообразните си функции играта предоставя на играчите многобройни възможности за печалба. Обстановката на играта деликатно включва египетски елементи, осигурявайки визуално привлекателно изживяване.

Игрални функции и бонуси

Vikings Go To Egypt Wild Fight е слот игра, която се отличава с малко по-нисък от средния RTP от 94% и средна волатилност. Тя представя решетка 5×4 и предлага 25 печеливши линии за потенциални печалби.

Vikings Go To Egypt Wild Fight BonusСимволи със сандъци: Играта включва два различни символа на сандъци, които подобряват геймплея както в основната игра, така и по време на безплатните завъртания. Когато Символ на сандък се приземи върху Sticky Wild, и двата символа се активират за този рунд, увеличавайки възможностите за печалба.

 • Сребърен символ на сандъка: Сребърният сандък, който се намира единствено на четвъртия барабан, може да разкрие награда, варираща от 2х до 40х залога, или да задейства Free Spins-7, 14 или 21 в основната игра. По време на безплатните завъртания той може също да разкрие награда, да предостави допълнителни завъртания, уайлд барабан или до два допълнителни уайлда.
 • Символ „Златен ковчег“: Този символ се появява на петия барабан и може да съдържа награди от 10x до 400x залога, да задейства Free Spins, да предложи 25% Rage Boost или да инициира Ragnarok Free Spins. В режим на безплатни завъртания той предлага подобни предимства, включително допълнителни завъртания и Wild барабани.

Vikings Go To Egypt Wild Fight Free SpinsБезплатни завъртания: Кръгът може да бъде задействан при падане на 3, 4 и 5 Scatter-а, като предоставя съответно 7, 14 и 24 безплатни завъртания. Тук викингите участват в битки с Клеопатра, когато се появят на барабаните. Викингът се превръща в лепкав уайлд преди изплащането на печалбите от завъртането. Тези уайлд символи остават на барабана по време на сесията с безплатни завъртания. Кръгът на безплатните завъртания не може да бъде задействан отново.

Преди да започне този режим, на случаен принцип се избира една от следните функции, която потенциално увеличава шансовете за печалба с допълнителни сандъци:

 • Ragnarok Free Spins (Безплатни завъртания Рагнарок): Всички викинги влизат в режим Berzerk.
 • 1-3 безплатни завъртания: Добавя от 1 до 3 допълнителни завъртания към първоначалния брой.
 • Extra Wild: Добавя допълнителен Sticky Wild към барабаните.
 • Wild Reel (Див барабан): Превръща целия произволен барабан в лепкави уайлд символи.
 • Допълнителни 5 сребърни & 5 златни сандъка: Увеличава вероятността да спечелите повече сандъци по време на безплатните завъртания.

Vikings Go To Egypt Wild Fight WildRagnarok Free Spins: Всички викинги влизат в режим Berzerk, като неизменно побеждават Клеопатра и се превръщат в Sticky Wilds. Този режим може да се активира чрез златния сандък или чрез бонусния рандомизатор.

Режим Berzerk на викингите: В този режим викингите неизменно побеждават Клеопатра, превръщайки се в Sticky Wilds, който се активира чрез натрупване на достатъчно точки Rage или чрез Ragnarok Free Spins.

Vikings Rage: Печалбите, в които участват викинги в основната игра, допринасят за индивидуалните им показатели за Rage. Запълването на брояча на гнева задейства Free Spins с викинга в режим Berzerk. Броячът се запълва с печалби, като за достигане на пълен брой точки Rage са необходими 700 точки, които дават допълнителни Free Spins. Има допълнителен Rage за добре дошли, при който новите играчи получават тласък, като метърът на гнева на един викинг започва от над 50%.

Закупуване на безплатни завъртания: Играчите могат да закупуват бонуси в рамките на играта. Първият дава възможност за 7 безплатни завъртания с произволна функция на цена от 40x основния залог. Втората опция предлага 14 безплатни завъртания със случайна функция на цена 120x базовия залог. Третият вариант осигурява 21 безплатни завъртания с функция за случаен избор на стойност 260x базовия залог.

Дизайн и саундтрак

Vikings Go To Egypt Wild Fight SymbolsVikings Go To Egypt Wild Fight представя ярък, привличащ вниманието дизайн. Играта е разположена на египетски фон с пирамиди и палми. Нейната решетка наподобява древен храм, което подсилва темата, включваща анимирани викингски символи от едната страна и пазещ ги сфинкс от другата. Смесицата от викингски и египетски символи и допълващият ги саундтрак създават завладяваща атмосфера, която подобрява игровото изживяване.

За почитателите на тази тематична смесица и стил на игра, Goddess of Egypt от 3 Oaks Gaming и Viking Runecraft 100 от Play'N Go са отлични алтернативи за проучване.

Нашето заключение

Vikings Go To Egypt Wild Fight се отличава със своя ангажиращ набор от функции. Играта включва символи на сандъци, които се активират както в основния режим, така и в режима на безплатни завъртания, заедно с режима Viking Berzerk, предоставяйки динамични възможности за игра. Освен това опцията за закупуване на Free Spins въвежда стратегически компонент, позволявайки на играчите да влияят по-пряко върху резултатите от игрите. Това я прави привлекателен избор за играчите, които ценят игрите с дълбочина и разнообразни механики.

Vikings Go To Egypt Wild Fight в сравнение към други слотове

Име:Vikings Go To Egypt Wild FightBasketball King Hold & WinMachina MegawaysAncient EgyptTake OlympusPenguin City
Провайдър:Yggdrasil GamingiSoftBetKalambaPragmatic PlayBetSoftYggdrasil Gaming
Печеливши канали:252046,6561050243
Бонус:ДаДаНеНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:3,756х залога4,523х Залога1000 х Залога2,500 х Залога2,328 х Залога20,000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разнообразие от функции

 • Множество опции за безплатни завъртания

 • Възможност за закупуване на безплатни завъртания

Минуси:
 • По-нисък от средния RTP

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Vikings Go To Egypt Wild Fight

Vikings Go To Egypt Wild Fight

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Vikings Go To Egypt Wild Fight. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Vikings Go To Egypt Wild Fight.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Vikings Go To Egypt Wild Fight
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Vikings Go To Egypt Wild Fight не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Vikings Go To Egypt Wild Fight. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Vikings Go To Egypt Wild Fight в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Можете ли да си купите безплатни завъртания в играта Vikings Go To Egypt Wild Fight?

Да, играчите имат възможност да закупят безплатни завъртания в играта, като са налични три различни нива на завъртания и функции с различен множител на базовия залог.

Какви са специалните функции в играта Vikings Go To Egypt Wild Fight?

Играта включва функции като символи на сандъци, безплатни завъртания с лепкави уайлд символи и режим Viking Berzerk, които подобряват геймплея и потенциала за печалби.

Подходяща ли е играта Vikings Go To Egypt Wild Fight за мобилни устройства?

Да, тя е проектирана така, че да е напълно съвместима с мобилни устройства. Играта се оптимизира добре за по-малки екрани, като гарантира, че графиките и функциите на играта са достъпни и приятни както на смартфони, така и на таблети.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:4 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238